icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

evittam
18. apr 2017

@yanka9 Sype?!
Vobec nevies o com pises. Ty uz mas proste "nalinajkovany" zivot a presne vies co a ako bude a nebude ked sa stane toto a tamto-prepac, ale to je ubohy zivot.

yanka9
18. apr 2017

@evittam To teda je ubohy no neviem sa cez to povzniest a byt stastna ked niesom lebo sa nedari Bohuzial Neviem sa stym vyrovnat lebo je to tazke a vselijake myslienky v takej chvili clovek ma a bohuzial len tie najhorsie

evittam
18. apr 2017

Tak na co si s nim ked on nie je "vyhovujuci model" pre tvoj dokonale nalinajkovany zivot?

evittam
18. apr 2017

@yanka9 A vy sa snazite len od novembra a uz si nestastna, mas za sebou testy a podobne?
"Tlacis na pilu" a za chvilu mozno budes este nestastnejsia lebo tvoj chlap to s takou nevydrzi....

michaelats
18. apr 2017

@yanka9 aa co ak je on na "vine" ha ????? Tak to uz potom ani ta svadba 😀 aako citam tak mas 22r. Ak su udaje pravdive... ja len tolko...., ze by si mala dozriet-dospiet,lebo tak sa mi zda ze ty sama si este dieta.... aaa deti nemozu mat predsa deti 🙂 zacni zit aa pozeraj na svet ako OPTIMISTA nie AKO PESIMISTA !!!! LEBO TAKTO STASTNA NIKDY NEBUDES !!!!!

yanka9
18. apr 2017

@evittam Viem aj nadtym som rozmyslala ... Nuz co keby sa mal v zivote lepsie s druhou tak prosim ja nikoho nedrzim on musi vediet ci chce byt somnou alebo nechce ...Vidi ze som z toho nestastna .. A ano myslela som si tiez ze to vyjde tesila som sa ale nevyslo to ... No co uz

evittam
18. apr 2017

@michaelats Presne ako som napisala. Ja ked som mala 22 tak som teda mala ine "starosti" a nie ci mozem mat deti.....

yanka9
18. apr 2017

@michaelats Ano mam 22 rokov myslim si ze dieta uz niesom len som z toho akasi smutna lebo ozaj verila som aj dufala a od kedy sa snazime a vidim ze nejde to tak kazdeho by to dostalo verte mi ... a ak je na vine on sam povedal ze je koniec

evittam
18. apr 2017

@yanka9 Co nevyslo?! Sa dievca spamataj a dospej-v prvom rade. A potom ries co riesis....

michaelats
18. apr 2017

@evittam jaa som este v jej veku rozmyslala naco ju este mam ....,okrem ciiiiikania 😂😂😂😂

yanka9
18. apr 2017

a nechapem tomu ako moze niekto povedat ze rok snazenia je v pohode doba .. ved bud to ma vyjst po niekolky krat alebo vôbec ... ako naozaj nejde mi to do hlavy ze malo sa clovek snazi alebo ze kratka doba Prebohaa

evittam
18. apr 2017

@yanka9 A on ma kolko rokov?! Prepac, ale je mi ta fakt luto-mlada zena a taketo zmyslanie. Snazite sa ledva pol roka!!! A pri tom co pises sa aj nedivim,ze sa nedari....Su pary co sa im nedari roky....
Ak to nepojde rok tak smer odbornici...a uvolnit sa a uzivat si zivota a nie pri kazdom "vrze" mysliet na dieta.

michaelats
18. apr 2017

@yanka9 on sam povedal ze je koniec???? Tak to ta velice potom Luuubi 😀😀😀

evittam
18. apr 2017

@yanka9 A co vlastne robite ohladne toho aby to vyslo-teda ked to uz tak moc chcete-samozrejme okrem sexu?
Rok je pre niekoho vyhra.😉
Si fakt este dieta co si duplo nozkou "a chcem" a mysli si,ze mamicka to pojde kupit do obchodu.
Kamaratka mali prve ako sa hovori na "prvy sup", druhe sa snazili skoro 3roky.....

yanka9
18. apr 2017

On ma 28 rokov ... Tak podla vasho pisania asi som zrela na psychiatriu ... A CO sa snazenia tyka ja uz sa ani nesnazim uz mi to je akosi aj jedno ci vôbec dakedy budu ... na rade je on aby sa snazil a ked jemu to je jedno tak nech je .... ja len som reagovala na príspevok ze moze sa snazit slecna

evittam
18. apr 2017

@michaelats Laska paradna. Nie je dieta-nie je laska. Ved najdem druhu rodicku. No, nech si rovno najdu nahradnu matku. Vies co, mi to pripomina take to zmyslanie este za davnych cias-len by som to necakala o mladej keď kočky.😖

evittam
18. apr 2017

@yanka9 A ako sa konkretne snazis? Si neodpovedala....

michaelats
18. apr 2017

@yanka9 citas vlastne co pises? Raz tak raz tak.... 😀 😀 ty sama nevies co pises 😀

evittam
18. apr 2017

@yanka9 No vidis, my sme sa ani nejak nesnazili, povedali sme si ze uz by aj sme mohli mat dieta a bolo to.😉

evittam
18. apr 2017

@michaelats Ved ona sama nevie co chce, prosim ta......
On sa ma teraz snazit-a to ako-si ma kupit laboratorium?😀😀😀
Ci teda ani sa vlastne nesnazia-teda on a potom asi caka,ze do nej vstupi duch svaty alebo prileti bocian...

yanka9
18. apr 2017

@evittam Snazila som sa tak ze sla som k doktorovi nech mi urobi vyter testy brala som duphaston ,kyselinu listovu, skusala som si podkladat zahlavok, snazila som sa drzat spermie v sebe cca pol hodinu s vylozenymi nohami na gauci, a skusali polohy...

evittam
18. apr 2017

@yanka9 Aha. A vies napriklad kedy mas ovulaciu, plodne dni a tieto dolezite veci, ked uz sa tak snazis? Lebo to co opisujes nie je ziadne snazenie. Podkladat si vankus a drzat akoze v sebe vsetky spermie je totiz zbytocne....Tam staci jedna ale musi mat co oplodnit. Cize ty a tvoj chlap o snazeni nemate ani "sajnu"....

evittam
18. apr 2017

@yanka9 A to ti robil tvoj gynekolog ake testy?

yanka9
18. apr 2017

vyteri, ultrazvuk s najnovsim strojom ,krv mi bral ,,, a vsetko testy v poriadku

michaelats
18. apr 2017

@yanka9 ty 22 on 28. Mozno "odbehne " a ty si uz myslis ze pracujete na dietati... mozno ma len s tebou dobry sex a o dietati ani mozno neuvazuje

yanka9
18. apr 2017

@evittam Ano pardon zabudla som napisat ze doktor mi kazal kupit si ovu testy ktore som si aj kupila a aj podla nich sme skusali a ovulku mam od 11 DC ... a povedal ze ked rok sa nepodari ze potom sa to uz bude riesit a poslal priatela na spermiogram na ktory pojde az po dovolenke niekedy v lete

yanka9
18. apr 2017

@michaelats on uz chcel skor babo ale ja som nechcela lebo som chcela naj pracu a aaspon rok porobit.. on len si z toho proste nerobi nic ze sa nedari .. on je velmi pozitivny clovek orpoti mne

evittam
18. apr 2017

@yanka9 Tak zacni aj ty mysliet pozitivne. Je vysoko pravdepodobne,ze len v tomto je problem....

anettina
18. apr 2017

Ja v jej veku som ani len netušila kedy mam ovulku... Panecku.. Skôr by som povedala ze menej čítať príspevky v diskusiách o nedareni sa... Lebo ti z toho hrabne... Čítať takéto príspevky od mladuckej ženy je strašné... Ja s mojim sme si v tvojom veku užívali chodili po horách, stanovali sme, chatovali... Po dovolenkach... Na výlety autom.. No prosto som mala absolútne na háku ktorý "DC" som... Máš toľko možností.. Tak ich využi...!! 😉detičky prídu keď budeš najmenej čakať!!!

papi30
19. apr 2017

Baby, co tu vobec riesite? Komu niet rady, niet pomoci...naco ju tu rozoberate? Je to ich zivot, raz sa uvedomia...myslim si ze aj bez cudzich "problemov" mame toho kazda dost 😉 venujme sa povodnej teme duskusie 😀