Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ja uz som v nemocnici od stredy kvoli spineniu a vtedy bola akcia srdca dnes uz nie je
@daduska_maminka blahoželám 😊 A pekne tehulkovanie prajem
@orbistika22 😔
@orbistika22 ako sa vijadrili lekári?
Ze este ma potrapia do zajtra rana a zoberu mi krv a uvidi sa
@orbistika22 silno držím palce aby bolo babatko v poriadku aj keď dnes nepočuli srdiečko nech sa to zmení..
@karmela ďakujem 🙂
ahojte mam otazku :P je podla vas normalne aby som v 16 tyzni nemala este ako take brusko ?? dakujem
Posledna ms bola 9.3. ale hladinu hcg mam len 81,1 jednotiek je asi velmi zle :( či?
@daduska_maminka gratulujem záleží kedy si mala ovu koľko si dpo
Ja som mala poslednu ms 1.3. a uz 5.4. som mala jasne viditelnu ciarku. No a takto som teraz dopadla :(
@kudusko neviem kolko s dpo lebo nebolo to tehotenstvo planovane ale chcem to babatko . Tesim sa na neho 🙂 len mam trochu obavi
@daduska_maminka tak to je dôležité tak ti poviem teraz je dôležité aby testy silneli ak áno je všetko ako má byť 😃😘
@kudusko no v piatok mam ist ku gyndoske tak uz by somxho chcela vidiet na sone 🙂
Určite áno. Gratulujem❤😉
Ďakujem za reakciu žienky 🙂 snáď sa podarilo spravím ešte neskôr a uvidíme ale neteším sa predčasne ešte radšej
@daduska_maminka gratulujeeeeeeeeeeeeem 😘 pekné tehulkovanie prajem ❤
@ariana195195 dakujem ti velmi pekne 🙂 ❤❤ uz sa neviem dockat 🙂 nech tych 9 mesiacov ujde co najrychlejsie a nech ho drzim v naruci 🙂
@daduska_maminka my slazilkujeme. Ale som kratko po ovulke mala som 19teho. Takze neviem ci je priskoro ale su to uz 3 dni co mam ako keby az naliate stuhnute lytka. Neskutocne ma bolia pripadam si ako dochodca. A Ty si pravdepodobne tehulka ked si zareagovala 🙂
@daduska_maminka jj moja to dobre poznám ja už končím pomaly 6 mesiac a ide to veľmi veľmi rýchlo ten čas na začiatku mi to išlo pomaly ale ak prejdes do 4 mesiaca už ti to pôjde rýchlo ani sa nenazdas a bude tvoj termín ja mám v auguste tak sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 kedy ideš ku gynekológovi?
Ahojte žienky, poslednú ms som mala 27.3 - dnes mi už druhý deň mešká. Včerajší test negatívny, dnešný tiež. S priateľom mám iba nechránený styk. Skoro dva týždne ma bolia neskutočne prsia, čo sa nikdy predtým nestávalo. Neviem čo s tým, poraďte prosím...ďakujem

No tak žienky. Dnes to mam aj potvrdené z krvi. Budem mama. 🙂