icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
24. apr 2017

No tak žienky. Dnes to mam aj potvrdené z krvi. Budem mama. 🙂

orbistika22
24. apr 2017

Ja uz som v nemocnici od stredy kvoli spineniu a vtedy bola akcia srdca dnes uz nie je

karmela
24. apr 2017

@daduska_maminka blahoželám 😊 A pekne tehulkovanie prajem

karmela
24. apr 2017
karmela
24. apr 2017

@orbistika22 ako sa vijadrili lekári?

orbistika22
24. apr 2017

Ze este ma potrapia do zajtra rana a zoberu mi krv a uvidi sa

karmela
24. apr 2017

@orbistika22 silno držím palce aby bolo babatko v poriadku aj keď dnes nepočuli srdiečko nech sa to zmení..

daduska_maminka
24. apr 2017

@karmela ďakujem 🙂

nadka20
24. apr 2017

ahojte mam otazku :P je podla vas normalne aby som v 16 tyzni nemala este ako take brusko ?? dakujem

daduska_maminka
24. apr 2017

Posledna ms bola 9.3. ale hladinu hcg mam len 81,1 jednotiek je asi velmi zle :( či?

kudusko
24. apr 2017

@daduska_maminka gratulujem záleží kedy si mala ovu koľko si dpo

orbistika22
24. apr 2017

Ja som mala poslednu ms 1.3. a uz 5.4. som mala jasne viditelnu ciarku. No a takto som teraz dopadla :(

daduska_maminka
24. apr 2017

@kudusko neviem kolko s dpo lebo nebolo to tehotenstvo planovane ale chcem to babatko . Tesim sa na neho 🙂 len mam trochu obavi

kudusko
24. apr 2017

@daduska_maminka tak to je dôležité tak ti poviem teraz je dôležité aby testy silneli ak áno je všetko ako má byť 😃😘

daduska_maminka
24. apr 2017

@kudusko no v piatok mam ist ku gyndoske tak uz by somxho chcela vidiet na sone 🙂

spolienka
24. apr 2017

Baby mešká mi tri dni vyzera to že aj m možno nepríde poradte mam už teraz letiet na gyndu už z krvi niečo zistí? dal by mi niečo už na udržanie plodu? Bojím sa už som mala MA s injekciami začínam od zajtra to mi dali na hematologii. A takto vyzeru testy poradte

nessie_18
24. apr 2017

Ahojte žienky čo si myslíte o tomto teste snažilkujeme sa už dlhšie o bábenko a neviem čo si mám myslieť test je robený z ranného moču som 4 dni pred mrchou očakávanou ďakujen za každú reakciu 🙂

adria88
24. apr 2017

@nessie_18 ja si myslím, že mrcha nepríde zopár mesiacov 😉 sprav ešte v deň očakávanej ms, no ale už teraz tíško gratulujem 🙂

spolienka
24. apr 2017

@nessie_18 podla mna je tam a bude silnejšia a silnejšia 👍

markaverka
24. apr 2017

Určite áno. Gratulujem❤😉

nessie_18
24. apr 2017

@adria88 tak snáď sa podarilo veľmi túžime po bábenku a ďakujem za reakciu dúfam že to vyšlo 🙂

nessie_18
24. apr 2017

Ďakujem za reakciu žienky 🙂 snáď sa podarilo spravím ešte neskôr a uvidíme ale neteším sa predčasne ešte radšej

lensos29
24. apr 2017

@alilka
No videl tam len taku malu jamku...no este tam nebola ani bodka nic..povedal ze je este skoro..

sstalynda
24. apr 2017

@spolienka je to uz pekne vidiet. V takomto pripade ako si mala ty ze si uz mala MA tak by som sla isto hned. Nech predpise nieco na udrzanie a drzim palce aby to dobre dopadlo.

spolienka
24. apr 2017

@sstalynda ďakujem ☺

ariana195195
24. apr 2017

@daduska_maminka gratulujeeeeeeeeeeeeem 😘 pekné tehulkovanie prajem ❤

daduska_maminka
24. apr 2017

@ariana195195 dakujem ti velmi pekne 🙂 ❤❤ uz sa neviem dockat 🙂 nech tych 9 mesiacov ujde co najrychlejsie a nech ho drzim v naruci 🙂

natalusik005
24. apr 2017

@daduska_maminka my slazilkujeme. Ale som kratko po ovulke mala som 19teho. Takze neviem ci je priskoro ale su to uz 3 dni co mam ako keby az naliate stuhnute lytka. Neskutocne ma bolia pripadam si ako dochodca. A Ty si pravdepodobne tehulka ked si zareagovala 🙂

ariana195195
25. apr 2017

@daduska_maminka jj moja to dobre poznám ja už končím pomaly 6 mesiac a ide to veľmi veľmi rýchlo ten čas na začiatku mi to išlo pomaly ale ak prejdes do 4 mesiaca už ti to pôjde rýchlo ani sa nenazdas a bude tvoj termín ja mám v auguste tak sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 kedy ideš ku gynekológovi?

betkaknihomol
25. apr 2017

Ahojte žienky, poslednú ms som mala 27.3 - dnes mi už druhý deň mešká. Včerajší test negatívny, dnešný tiež. S priateľom mám iba nechránený styk. Skoro dva týždne ma bolia neskutočne prsia, čo sa nikdy predtým nestávalo. Neviem čo s tým, poraďte prosím...ďakujem