icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

lensos29
26. apr 2017

Ahojte,kedy je to tak cca vidiet aj na sone?v 4tom tyzdni je to este skoro vsak?

domisteve
26. apr 2017

@lensos29 istota je v 6tt, to uz by malo byt vidno aj srdiecko... v 4tt uvidi max.gestacny vak

ikonica
26. apr 2017

@orbistika22 och boze... Dufala som ze sa to nepotvrdi... Viem o com hovoris, tiez som prisla o babo... v 12 tyzdni... Drzim ti palce nech sa das cim skor dokopy, nech ti bez problemov nabehne cyklus a mozete sa znova snazit...

zufala11
26. apr 2017

@luta13 ja som zabudla zjesť 5.tabletku z blistra ..jedavam ich o 18:00 a v nedeľu večer som si nedala , zjedla som ju približne o 9:00 v pondelok ale v pondelok a v utorok som si dala tabletky na cas

zufala11
26. apr 2017

@luta13
A sex sme mali 12.deň cyklu ..myslíš že si už môžem urobiť test ? Ja nevydržím cakat :(

moni244
26. apr 2017

@zufala11 test? vážne? vieš ty vôbec niečo o oplodnení, uhniezdení a podobne? nie? tak si to naštuduj

tonjadabik2
26. apr 2017

@zitusss ahoj prepac ale smiem sa opytat kde si zohnala taky kalendar? ja takyto zhanam budem vdacna za odpoved. Dakujeeem

ariana195195
26. apr 2017

@daduska_maminka kolkačka si už? skus si dat mlieko na zahu mne to aspon pomaha studene mlieko 🤰 odpočin si to prejde to je ten začiatok potom to nebudeš vnimat pridu zase kopance ten pocit je super ked babo kope 👶 užiješ si ešte vela tešim sa s tebou všetko bude ok neboj sa 🤰 unavena nie si? ja som bola na začiatku som spavala aj cez den strašna únava 😴 teraz to je ok mam to opačne teraz nemožem zaspat 😀

orbistika22
26. apr 2017

@ikonica dakujem krasne ale najprv sa musime z toho vsetci spamatat. Je to velmi bolestive pre vsetkych a obdivujem vsetky zeny ktore tymto prechadzaju a presli. Nestastie nechodi po horach ale po ludoch☹

martinap735
26. apr 2017

Moje testovanie 🙂 Už len počkať na oficiálne potvrdenie od lekárky 👶🤰

sonickasonka
26. apr 2017

@mgabriskova no bodaj by ,budeme si navzajom drzat paste..Velmi by som sa potesila ..Len sa ozaj bojim toho ,ze to mam tak velmi zafixovane v hlave iba...

sonickasonka
26. apr 2017

@luta13 dakujem velmi pekne..ani nevies aka by som bola stastna..len sa ozaj bojim viac menej toho ze to mam len v hlave vsetko..

sonickasonka
26. apr 2017

@orbistika22 ...Aj ja poznam velmi dobre.. A lekari??Naozaj ak nemas stastie ,ze natrafis na dakoho super.tak sa to len a len zhorsi..drz sa hlavne ..❤

ikonica
26. apr 2017

@orbistika22 ano... Ale neboj... Bude lepsie... A najlepsie ked si najdes zas // a ked vsetko pojde dobre... Aj ked pre nas, ktore sme to zazili bude cele tehu asi o strachu a nie o bezstarostnom tahulkovani... Ja aom mala prve Ma ale vyziadala som si aspon hematologicke vysetrenie a hematologicka ma odporucila na endokrino a alergommm tak uvidime co zistia.... Velmi neochotne davaju tieto vysetrenia po prvom potrate.... Po druhom uz ano... Ale preco by som to mala absolvovat 2x? Skus sa opytat ci ti nejake vysetrenia neurobia.. Ja uz mam 35 a memam uz vela casu na tehu, tak nech viem ma com som...

ikonica
26. apr 2017

Pardon za preklepy, pisem na mobile

luta13
26. apr 2017

@zufala11 no nic ine Ti nezostava, len cakat 🙂...Drzim palce 😉

luta13
26. apr 2017

@ariana195195
@daduska_maminka potvrdzujem, ze vlazne mlieko je super na palenie pazeraka 😉...Ja som pri oboch tehu len to pila, ked to bolo neznesitelne a vysoko vankuse pod hlavu na vecerny spanok...Ale pri druhom tehu som do mlieka zamiesala aj granko a co sa tyka spania v 3.trimestri, tak som spala skoro v polosede, co ma tak palilo! ...Na skapatie 😂...Ale cokolvek stoji za to byt tehotna...Tie kopance su nepopisatelne, treba zazit 😉...Ariana, vies o com hovorim 😉...Pekny den vam zienky obom 😘

orbistika22
26. apr 2017

@ikonica ja mam tiez 35 a tiez uz nemam vela casu ☹ no ale co som videla v nemocnici kolko zien ma vselijake problemy a co prekonali tak som bola v soku. Ja uz jednu velku slecnu doma mam a to bolo krasne bezproblemove tehotenstvo. Ake si mam pytat testy? Na hematologicke? A to si mam vyziadat od obvodnej lekarky ci gynekologa?

daduska_maminka
26. apr 2017

@luta13 ďakujeme to mlieko urcite vyskusam ja mam este na kopancenky cas ale uz sa neviem dockat 🙂 dakujem pekny dnikb😘

daduska_maminka
26. apr 2017

@luta13 no neviem sa dockat 🙂 je to neopisatelny pocit pre mna uz teraz 😊😊😊😊

ikonica
26. apr 2017

@orbistika22 skus najskor g6ndosa a ked nebude chciet dat, tak skus obvodaka - pytaj aspon hemato... Ale priprav sa ze to mozno nevyjde... Ja som si od togo februara zazila rozne pristpy lekarov... Clovek si nieco take prezije a este sa citi pomaly ako idiot ked ide k lekarom... U nas slo o prve babo vobec :/

orbistika22
26. apr 2017

@ikonica dakujem za radu skusim hned zajtra u svojho gynekologa a ak nepochodim tak pojdem k obvodnej. Za vyskusanie nic nedam.

ikonica
26. apr 2017

@orbistika22 zrejme buddes pocut klasicke vety ze to bola nahoda, ze asi bolo poskodene, ze je to tak lepsie.... Za seba ti odporucam precitat si nejake temy tu na koniku v kolonke tazko sa o tom hovori.... Mne to pomohlo vediet, ze v tom nie som sama a hlavne mi dali nadej pripady so stastnym koncom pri pokuse o dalsie babo... To do mna vlialo nadej a pozitivnu energiu na prekonanie tychto tazkych chvil... A poriadne sa vyplac ked to pride na teba 😉 ulavi sa ti...

orbistika22
26. apr 2017

@ikonica velmi pekne ti este raz dakujem lezim doma a citam kadeco a chvilami mi je lepsie ale potom pridu tie tazke chvile a citim sa neskutocne mizerne. Ten pocit sa neda opisat a ziadna ho nechceme zazit znova.

chellina
26. apr 2017

AHojte tak podla menštruácie som v 4 týždni. Posledná bola 27.3. Ale ten sex, ktorý asi zabezpečil počatie bol presne pred dvoma týždňami k dnešnému dňu. Dnes mi mala prísť menštruácia ale neprišla a testy ukazujú aj ráno aj počas dňa krásne II. Objednala ma na kontrolu 5.5. Bude už vtedy niečo vidieť alebo to zistí len z krvy? Ako si mám počítať tie týždne 🙂

luta13
26. apr 2017

@daduska_maminka je to zazrak z Neba, byt tehulkou!...Treba si to uzivat vsetko naplno, lebo rychlo to ubehne a brusko bude potom zrazu prazdne...Ja som pri oboch synoch mala zvlastny pocit po porode a velmi mi chybali kopenceky v brusku ked bol maly na svete, az mi to luto bolo...Aj ked som si ho mohla postiskat v naruci, v brusku mi velmi chybal ten pocit 😉...Bolo to pre mna najkrajsie obdobie v mojom zivote a nic sa tomu nevyrovna - mohla by som byt tehulka stale 😂

luta13
26. apr 2017

@chellina Tyzdne Ti vyrata tehotenska kalkulacka presne na den - aspon si teda myslim...Haluz tie nase podobne "dnove datumy", ja som takto mala druheho syna, posledna MS bola 28.12. , dalsia MS mala prist 25.1. a neprisla a na kontrole som bola 2.2....No teraz si nespominam, ci bolo uz daco vidiet, myslim, ze len vak a teda potvrdene mi bolo tehu - krv mi vtedy nebrali vobec...Dalsiu kontrolu som mala tusim o 2tt...Tak uvidis, ked pojdes toho 5.5. kedy Ti daju dalsi termin kontroly - tipujem tiez ze za 2tt...No drzim palceky, nech je vsetko v poriadku 😘

daduska_maminka
26. apr 2017

@luta13 to si prekrasne napisala 🙂 sak jasne ze je to krasne ked je babatko v brusku a citis ako sa pohybuje 🙂 ja sa uz neviem dockat to ked ho zacitim 🙂 ale este krajsie je to led ho uz budem mat vnaruci maleho mojho drobceka ... byt tehotnou je dar od Boha 🙂 mne ho Boh zoslal priskoro ale uz asi je ten spravny cas 🙂.

Teraz to obdobie je take zvlastne ked sa mi cchce plakat potom smiat potom zase plakat zase smiat ;) a tie nevolnosti 🙂 ale zvladam to aj skolu prax aj tehulkovanie 🙂 dakujem 🙂 ja ti prajem aby ta tvoje deticky posluhali a boli zdravy a stastny 😘

michaelats
26. apr 2017

@martinap735 co chces este pocut??? Saak mas jasny dokaz ze si tehotna ☺☺

chellina
26. apr 2017

@luta13 dakujem dufam ze bude mala zubrienka v pohode a vsetko dobre dopadne az do stastneho konca ♥♥♥ 🙂tie dátumy sa fakt podobaju 🙂)