icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

mgabriskova
28. apr 2017

@natalysb Ahoj, ak je to ta ciarka dalej vlavo tak ano. Ale zda sa mi daleko, nie? Kolko DPO si si robila?

natalysb
28. apr 2017

@mgabriskova ahoooj 10DPO som 🙂 a nejde mi to dobre odfotit este rano testujem 🙂

mgabriskova
28. apr 2017

@daduska_maminka Dakujem ja ti tiez drzim palce, nech ide tehu ako ma. 🙂 A otec dietatka nepracuje?

daduska_maminka
28. apr 2017

@tonjadabik2 no ja som si tiez merala BT a stale bola zvysena.. ale podla toho by som to neurcovala 🙂 ak ti nepride mrska tak si sprav test .. mne az na 4 test vysiel duch ale to len preto lebo som mala posunutu ovulku 🙂 som 5 tt a podla ms by som mala byt v 7tt 🙂 tak vela stastia

mgabriskova
28. apr 2017

@natalysb Tak ta ciarka co som si myslela je asi ten kanalik ci co to je, nie? Podla testov martinap735 na 105 strane si to porovnaj, tam je ta ciarka fakt blizsie. A na tvojom este nic nevidim. Ale este asi dost skoro. 🙂 Ty tam nieco vidis nazivo?

daduska_maminka
28. apr 2017

@mgabriskova tatinko ma skvelu robotu ale na neho bude odkazene dietatko nie ja 🙂 🙂

mgabriskova
28. apr 2017

@daduska_maminka Jaj takto, my sme spolu zili a vzali sme sa po tom ako som porodila, preto som sa spytala.. 🙂

natalysb
28. apr 2017

@mgabriskova prvy test je moj druhy z netu mne pride ze su rovnako :D ja to vidim volnym okom ale nejde mi to sfotit .

mgabriskova
28. apr 2017

@natalysb no ked sa na to velmi silno zameriavam tak tam predsa len tu druhu ciarku vidim! 😀 Ja som inak tiez cca 10 DPO. Neviem presne, ale menzes by mi mal/nemal prist 3.5.

natalysb
28. apr 2017

@mgabriskova anoooo trenmba lupU alr je to tam ani stary to nevidel az neskot ked priskulil :D

sstalynda
28. apr 2017

@papi30 ja som pri prvm nwbrala. Kupila som si gsmamavit a prve dve vygrcala tak som to nechala tak. A teraz tiez neplanujem nic brat.

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb no vidim tam slabicku ciarku. Drzim palce aby silnela. Ja som to mala podobne akyrat mi uz meskali 6 dni. Na 7 den bola prkne viditelna. Tak drzim palce

zuzana256
28. apr 2017

ahojte 5.3.mi prisla ms skoncila 11.3. a potom zas toho 31.3.-5.4. a teraz co mi prisl tak o tri dni skor 25.4. a to som mala mat az 28.4. cyklus sa mi nejako skratil teraz na 25dc co som mavala pekne na 27-28dc tuto ms co som dostala tak ked mi zacala mala som trosku silnu cize aj krv potom aj hnede na druhyy den bolo uz len malinko krvi aj hnede ale uz tam bolo vidiet aj ruzove a vcera mi ms skoncila,ked sa idem njest a co je navarene tak vobec mi nechuti ale co mi uz od vcera zacalo chutit a to som vobec nejedavala uz dhsie tak maslove rozky ale nie klsicke maslo ale perla alebo rama maslova a tak isto aj dnes a ked sa najem tak pocitujem v zaludku akosi tazko ako by som bola hladna ale niesom akoby som mala stale zaludok prazdny a to si dam aj jablko sem tam tehu est som este neskusala lebo by bolo skoro od ms este len a nevim ci by to mohlo byt aj take uhniezdenie menstruaciou ked co viem tak ked sa uhniezduje je iba malinko spinenie alebo dokonca niektore ani vobec

daduska_maminka
28. apr 2017

@zuzana256 ahoj moja. Priznakom tehu je meskajuca ms, ale ked tak sprav si tehu test budes vediet nacom si 🙂 ak tuzis po babatko tak vela stastia a drzim palce 😊

daduska_maminka
28. apr 2017

@natalysb ahoj. Aj ja som mala takeho slabulinkeho ducha na teste. 🙂. Aj by som ti pogratulovala ale najprv si to over u lekara a ak chces babenko tak ti drzim v tom palce 😘😊

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda
@daduska_maminka
@mgabriskova
Tak baby urobila som este jeden teraz a rano este urobim :D

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb je to tam 😁 kolko ti meska?

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda mne zatial nemeska :D mam pred min mesiac som mala 3aprila menzes ale chodi mi skor :D tak o 1 2 dni 🙂

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda len 2 dni do zadu som mala silne boleesti na menzes a vyskocila mi zvysena teplota telesna na 37 bolelo ma podrbrusko aj vcera a trstovala som sa a zdalo sa mi ze vidim slabo viarku ale musela som skulit aby som ju volnym okom zbadala. Dnes rano ked som vstala urobila som dalsi ale mala som test s citlivostou 25uml a bola tam ale strasne slabo vidiet. Tak som sla do dregerie a nasla som test ktory sa rob i 8DPO asi bol citlivejsi s vysledkom do 3 min a bola ovela lepsie vidoet ako na tom z rana :D a samozrejme ina znacka . Sama som v soku ze mi tak skoro ukazalo. Lebo pri synovi co je uz 7 rokov do zadu si ani poriadne nepamatam ako zacali silniet len viem ze mi orvy duch ukazalo 2 tyzdne po ocakavanej ms 🙂

ja_bb
28. apr 2017

@papi30 Ja som uzivala iba hlivu v tabletkach, na imunitu,aby som nebola chora, inak nic, vsetko prirodzene v strave a vsetko OK ;)

daduska_maminka
28. apr 2017

@natalysb no tak to ti gratulujem 😊😊😊

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb mne pri prvom ukazalo na druhy den meskania na obed ciarku pekne viditelnu. A teraz mi ukazalo az na 6 den uplne slavulinku. Na 7 den meskania pekne viditelna 😁 drzim palce aby sa vsetko vyvijalo dobre. Ja som sa vzdy obavala robit pred mrchou kvoli biochemickemu tehu. Svagrina mala.

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda o tom som este nepocula :/ biochemicke tehu. Snad mna sa to nebude tykat. Ja by som sa netestovala len ma bolelo velmi podbrusko a bolo mi to zvlastne ze mam tyzden do menzesu a mam pocit uz teraz ze to dostanem. Snad to niene nic zle ze mi ukazalo uz teraz. Ja som to aj tak nesilila snazilkovala som poctivo s muzom cely mesiac pila alchemikovy caj a boom. Ale pre mna bude dolezity dokaz menzes. Stale si to nepripustam aby som sa nesklamala. Tak ako aj pri snazeni som si tym hlavu nezatazovala. I ked tuzim po tom. Ale nezatazujem hlavu lebo psychika je svina. Uvidim rano co mi ukaze test. Na tom 25uml to bolo velmi slabo vidiet a ten druhy som robila boli nieco pred 15 tusim. Necham sa prekvapit. Ak to aj nebide nevzdavam sa a snazim sa dalej 🙂 ved raz to pride. A dakujem Ti zo srdca moc. Ak smiem otazku? Si tehulka?

natalysb
28. apr 2017

@daduska_maminka dakujrm. Teraz premyslam ci sme si nepisali ked som si stazovala na lytka :D neviem ci som pisala s Tebou lebo nick mi nieco hovori ale pribudla fotka :D tak som zneistela.

daduska_maminka
28. apr 2017

@natalysb hej hej pisali 🙂

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb ano ano 9 tt. V stredu nas caka prve sono tak dufame ze vsetko bude v poriadku. Prvy syn mal teraz dva roky tak to super vyslo. Snazili sme sa 7 mesiacov. Podarilo sa ked som ani nevedela kedy mam ovulku 😁 priznaky som mala len som si ich nepripustala. Strasne mi chutilo maso a kysle 😁 ale bola som sklamana ked mi nechcelo ukazat az na 6 den slaba. Ale vdaka bohu silnela pekne 😁 a to je hlavne. Cize viem ze si to netreba moc pripustat. Ale verim ze to dopadne dobre aj u teba.
A to biochemicke ani ja som to kedysi nevedela ale ze vtedy sa to vlastne neudrzi a pride normalne mrcha. Svagrina to mala test pozitivny este aj po mrche a bola na gynde a vravel ze sa neudrzalo. No na dalsi mesiac uz otehot ela a maly ma polroka 😁 preto som mala respekt skusat skor. Aby clovek nebol smutny. Ale verim ze to bude dobre.

natalysb
28. apr 2017

@daduska_maminka tak predsa. A k lekarovi isto skocim ale po vynechanej ms 🙂 zijem v zahranici takze si musim najst gynekologa 🙂 a isto napisem ked mi to bude 100% potvrdene

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda
@sstalynda vies ze toto mi presne dnes povedal stary. HLAVNE ABY SA TO TAM UDRZALO. Tiez na to myslim ale stale sa snazim byt v pohode 🙂 a zase ja nemam priznaky ziadne neviem uz kedy oresne ma lytka boleli 3 dni exzem sa mi zhorsil a podbrusko ma bolelo. Inak ziaden vytok nemam prsia ma bolia ako vzdy a skor mam aj pocit ze ta bolest prs aj ustupuje. Chute som chvilu mala aj ja sladke slane dokopy naraz. A este som si vsimla ze mam problem s wckom doteraz vsetko islo ako hodinky rano smoothie kava a sup na wccko lenze 4 dni som nebola a brucho uz aj bolelo. Inak ziadne priznaky co by mi naznacili tehotenstvo. Jeeee 9tt to je kraaasne 🙂 isto bude vsetko v poriadku budem drzat palecky. A pekne si si to vypocitala surodenca k synkovi. Moj synko ma 7 rokov 🙂 ja trosku neskor. Ale je to aj tym ze som rozvedena. A skor sa nedalo snazit :D daj mi vediet ako Ti dopadlo sono 🙂 a este co sa tyka ovulky kedysi som vedela oresne kedy ju mam podla bolesti a vytoku ako vajecne bielko ale posledne 2 roky ziadna bolest vajecnika a ani vytok. A tento mesiac april ori snazilkovani som fest citila vajecnik a kus som aj oremyslala ci mi nedopomohol alchemikovy caj.

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb ja som toez zacala brat kyselinu listovu a pila som alchemilku a hned to vyslo 😁 ja tiez citim ovulku podla bolesti. A vo februari mi meskali tyzden tak sa to asi nejako poposuvalo a v marci uz neprisli. Darmo sa nehovoei ze sa na to netreba upinat podari sa ked clovek ani netusi 😁 a tak hlavne ze surodenec bude nevadi aj ked po 7 rokoch. Aspon pomoze 😁 a verim a drzim palce ze sa pekne babo uhniezdilo a uz si robi svoje miestecko 😁 a mna prsia nebolia stale akurat sa naliali. Ale bola som strasne unavena asi od 5tt po 7 tt. Potom sa to upravilo.

zuzana256
28. apr 2017

@daduska_maminka ďakujem a skusim ale tak o týždeň