icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sstalynda
29. apr 2017

@natalysb to abo kazda je nedockava. Ale sama vies treba pokoj a nemysliet na to ver ze je to tam pekne a oddychuj.

natalysb
29. apr 2017

@sstalynda ďakujem Ti 😘 ale dam Ti vediet ako dopadol poobedny 😅

kudusko
29. apr 2017

@natalysb nestresuj niekedy ranny je slabsi ako poobedny a daj ich pod seba mne sa nezda slabsia 😉

natalysb
29. apr 2017

Taaaak posledny z poobedneho 😍 uz ziaden test nerobim uz si pockam lem do datumu ms. A smeeeer gynekolog. DAKUJEM VSETKYM MAMICKAM ZO ❤

mgabriskova
29. apr 2017

@natalysb gratulujem, uz je to jasne! 😉

natalysb
29. apr 2017

@mgabriskova anooo kolajnicky 😍 dakujem moc ❤

sstalynda
29. apr 2017

@natalysb super no vidis uz len cakat aby neprisla a doktor potvrdi. Nech ide vsetko lahko.

minanina
29. apr 2017

Čo myslíte, podarilo sa? 🙂

natalysb
29. apr 2017

@minanina ja vdiiiiim 😍 juuuj blabozelam 😍💃🤰

natalysb
29. apr 2017

@minanina meska Ti alebo mas pred mrskou? 🤰

minanina
29. apr 2017

@natalysb
Už mi týždeň mešká. 🙂

sonickasonka
29. apr 2017

@natalysb grtulujeeeeem a zelam stastne tehulkivanie ...A tisko zavidim ..

natalysb
29. apr 2017

@minanina ❤ krasne tehulkovanieeeeee 👶

minanina
29. apr 2017

@natalysb
Ďakujem krásne už teraz sa veľmi teším. 😘

natalysb
29. apr 2017

@minanina to TI VERIM 🙏❤🤰😘

lejla13
29. apr 2017

Ahojte. Môžem aj ja poprosiť o radu? 26.4. Som mala dostať menzes. Už niekoľko dní pred tým som zostala nafúknutá ako býva zvykom. Deň pred som mala bolesti silne ako vždy cez menzes. Aj 26teho som mala bolesti a čakala som že už príde.. Neprišla. Už vyše týždňa sa cítim unavena, stale by som spala. Ale pripisovala som to stresom zo svadby. No menzes stale neprišiel.. včera som si robila test, bol negatívny. Ale kamarátka tvrdi, že to je skoro.. čo si o tom myslíte? Ďakujem za každú radu 🙂

sstalynda
29. apr 2017

@lejla13 moze byt skoro aj nemusi. Mne vo februari meskal tyzden test negativny stale a mrcha prisla. V marci meskal 6 dni ked som mala slavucku ciarku na teste na druhy den teda 7 den meskania pekne viditelna ciarka. A vyslo to. Takze drzin palce aby to bolo podla tvojich predstav

tonjadabik2
29. apr 2017

Dnes.. Po hodine zmizlo., skusim eate cez tyzden spravit dalsi

lejla13
29. apr 2017

@sstalynda ďakujem za odpoveď. Ešte som zabudla spomenúť ze ma ukrutne bolia prsia, horia mi od bolesti. Normalne som si v praci musela dať studene obklady.. 😕

natalysb
29. apr 2017

@lejla13 ahoj toto mam aj ja ze mi orsia horia ale mam aj teplotu zvysenu 37 😎

kudusko
29. apr 2017

@natalysb ja som ti hovorila zbytočne stresujes krásne 😃😘

tonjadabik2
29. apr 2017

Co vravite na test?

natalysb
29. apr 2017

@kudusko ano sa teskaaaam ako male dieta synko ma 7 rokov uz tak som mala potrebu to do 30tky zakoncit 😍 tak nech to tam pekne rastie v teplucku. A nech mi to neodide lebo mam ored ms oaaar dni estem :(

sstalynda
29. apr 2017

@tonjadabik2 je tam ciarka. Drzim palce aby silnela. Kolko ti meska?

tonjadabik2
29. apr 2017

@sstalynda len par dni asi tyzden

sstalynda
29. apr 2017

@tonjadabik2 skus dalsi test. Drzim palce

tonjadabik2
29. apr 2017

@sstalynda skusim len co najdem lekaren

marcinhka11
29. apr 2017

Dobrý večer. Ja by som sa chcela spýtať, či môžem byť tehotná, keď raz mám biely hustý výtok a sú tam také malé hrudky a raz mám zase riedky biely výtok. Toto sa mi začalo diať o 2 dni po pohlavnom styku, ale použili sme pri tom kondom.S partnerom mám sexuálny život už rok.

lejla13
29. apr 2017

@natalysb a čo to znamena? Ty si tehu? Ci dufaš v to? 🙂

luta13
30. apr 2017

@daduska_maminka Gratulujem k potvrdeniu tehulkovania...Fotecka pekna...tak uzivaj vsetko 😉