Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@natalysb gratulujem, uz je to jasne! 😉
@mgabriskova anooo kolajnicky 😍 dakujem moc ❤
@natalysb grtulujeeeeem a zelam stastne tehulkivanie ...A tisko zavidim ..
Ahojte. Môžem aj ja poprosiť o radu? 26.4. Som mala dostať menzes. Už niekoľko dní pred tým som zostala nafúknutá ako býva zvykom. Deň pred som mala bolesti silne ako vždy cez menzes. Aj 26teho som mala bolesti a čakala som že už príde.. Neprišla. Už vyše týždňa sa cítim unavena, stale by som spala. Ale pripisovala som to stresom zo svadby. No menzes stale neprišiel.. včera som si robila test, bol negatívny. Ale kamarátka tvrdi, že to je skoro.. čo si o tom myslíte? Ďakujem za každú radu 🙂
@lejla13 moze byt skoro aj nemusi. Mne vo februari meskal tyzden test negativny stale a mrcha prisla. V marci meskal 6 dni ked som mala slavucku ciarku na teste na druhy den teda 7 den meskania pekne viditelna ciarka. A vyslo to. Takze drzin palce aby to bolo podla tvojich predstav
Co vravite na test?
@tonjadabik2 je tam ciarka. Drzim palce aby silnela. Kolko ti meska?
@sstalynda len par dni asi tyzden
@tonjadabik2 skus dalsi test. Drzim palce
@sstalynda skusim len co najdem lekaren
Dobrý večer. Ja by som sa chcela spýtať, či môžem byť tehotná, keď raz mám biely hustý výtok a sú tam také malé hrudky a raz mám zase riedky biely výtok. Toto sa mi začalo diať o 2 dni po pohlavnom styku, ale použili sme pri tom kondom.S partnerom mám sexuálny život už rok.
@daduska_maminka Gratulujem k potvrdeniu tehulkovania...Fotecka pekna...tak uzivaj vsetko 😉

@natalysb to abo kazda je nedockava. Ale sama vies treba pokoj a nemysliet na to ver ze je to tam pekne a oddychuj.