Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@daduska_maminka pri prvom tehotenstve je to vyraznejsie lebo maternica nie je este tak roztiahnuta ako pri druhom tehotenstve. Urcite to nie je nic zle. Ja som mala niekedy az akoby krce hlavne vecer a vsetko som mala v poriadku. Len sa hlavne nestresuj a nerozculuj lebo to nerobi dobre hlavne v prvom trimestri si davaj nato pozor
@orbistika22 no to viem 🙂 ďakujem ti moc pekne za odpoved 🙂 tak mam strach o babatko a nechcem ob prist 🙂 ale uz sa nebudem stresovat 🙂
Ahojte, este som sem neprispievala ale asi potrebujem pomoc skusenych 🙂
V sobotu som mala dostam mrchu ale neprisla, testy su pozitivne, teda aspon myslim kedze druha ciarka sa zakazdym hned ukazala. Dnes som bola za dr ci mi vezme krv, tak krv nevzali dali mi spravit test z mocu, ktory bol udajne negativny/neviem, nevidela som ho/ a ze ked nedostanem mrchu do piatku, tak mam prist, ze mi vezmu krv.. neviem co si mam o tom mysliet, este hned potom ako som prisla od dr som si spravila dalsi test a zase tam boli dve ciarky.. ako to ze bol u dr negativny a preco mi nechcela zobrat krv?
😔 ahojte babulky no este stale cakam ale nadej sa mi iz pomalocky zmensuje vo stvrtok by som mala dostat mrchu dnes ma uz aj boli podbrusko ...ale predsa som si neska urobila test to je dva dni pred mrchou..A bol negativny ..t uz by asi bl vidiet vsak ? Ak by sa zadarilo ... ??? 😢Tak asi sa nepodarilo ...
@karica Prosim Ta, bud hlavne v klude ❤...Vsetko bude fajn...Testiky mas krasne a gratulujem k nim, no ten Tvoj Doktor je cisty blbec!...Takto stresovat tehulku..No divny postup, ze bral moc miesto krvi, to som este veru nepocula...No neboj, v piatok tam pojdes, krasne Ti zoberu krvicku a potvrdia tehotenstvo...Len bud v klude, stres neprospieva ani babätku a ani Tebe...Daj nam sem potom vediet, ako ste dopadli v piatok...Drzim palceky a verim, ze je vsetko v pohodicke 🙏😘
@sonickasonka hod sem fotecku testu, mozno tam uvidime aspon ducha 🙂
@luta13 ked pridem donov mozem utobit este jeden ale nebol tam ani naznak
@sonickasonka alebo ten prvy vyber z kosa, ak bol z ranneho mocu, ked si ho zahodila...Je to na Tebe...No foto kuknem poobede, uz teraz idem off...Pekny den Ti prajem 😉
Dobrý deň,
Chcem sa spýtať, či môžem byť tehotná keď som mala s priateľom sex na konci môjho menštruačného dňa. Čo je pred tyzdnom. Dá sa to zistiť bez testu, doma? Viem, že je možno skoro, ale dá sa to zistiť predčasne? Nie som v tejto veci skúsená, preto sa pýtam 🙂 nikdy som nebola tehotná este 🙂 od vtedy som unavená, niekedy cítim vôňu čo iný nie alebo som stále hladná, čo ja často nejjem :D :D niekedy ma napne na vracanie, keď sa ráno zobudim. Možno je to všetko klam 🙂 Neviete mi poradiť? Ďakujem za každé odpovede
Ahojte chcela by som sa poradit.
S partnerom by sme chceli babatko posledna ms mi skoncila 28.4 hned na druhy den ma bolelo podbrusko moze byt ze sa dostavila tak skoro ovulka? Tak hned 29 sme sa posnazili a hned 1.5 podla kalendara mi zacali plodne dni tiez sme sa hned prveho podnazili a od dnes mi je nejako divne pochybujem ze by to mohli byt nejake priznaky ale neviem s coho by to mohlo byt :(
Babatko chceme velmi 🙂
@karica no ono kazdy doktor ma svoje praktiky. Ale toto s mocom je ozaj divne. Ja som sla v 7 tt mojmu povedala som ze som mala testy pozitivne. Krv mi nebral no vysetril ma. Teraz v 10 tt ideme na prve sono. Niektori doktor robi hned v 7tt sono moj nie az v 10tt. Tak kazdy lekar je ini. Ak si spokojna tak drzim palce ak by nieco bolo tak ju zmen. Predsa budes tak chodit dalsich 9 mesiacov pravidelne a musis byt spokojna 😀
@karica ahoj mne tiez doktorka nechcela zobrat krv. Prvy krat mi pichla vyvolavacku a druhy krat mi dala nejake tabletky a povedala ze ma nevysetri ale ze si mam kupit test. A ked som si testik kupila uz som mala ducha. Hned som zmenila doktorku a teraz som najspokojnejsia mama.
@karica a este poznamocka: keby som zacala brat tie tabletky tak by som potratila takze ta doktorka je uboha...
.. chod tam este raz hned rano nalacno ze nech ti vezmu krv lebo sisi neni ista 🙂 ak ta odmietne tak vymen lekarku
.. testiky mas krasne gratulujem ti a ak sa ti to potvrdi uzivaj si tehulkovanie ako aj ja 😙😉😉
@daduska_maminka dakujem, myslim ze počkám a pojdem az na usg.. ak to ma byt tak to bude len treba byt trpezliva 🙂
@sonickasonka ahoj moja. Mne testik ukazal az 2 tyzdne po vymeskani a aj to len ducha.
Pockaj si do stvrtku ze ci ti pride, ak nie sprav si tehu test. Bolesti v podbrusku mam aj ja a to som v 7tt+5 🙂 . Nechcem ti robit nadeje, ty sa poznas musis si verit vela stastia prajem. 😙
@bietinka no je tam velmi mala pravdepodobnost zeby si bola tehotna. Bez testu nezistis nic. Jedine gynekologicke vysetrenie a aj to je vhodne az vtedy ked ti mrska meska. To ze si unavena to je len jarna unava .. vone a to to je len tvoj vymysel a namyslanie .. pekny den
@karica presne tak treba byt trpezlivy .. ja sa tiez uz nemozem dockat dalsieho sona ked uvidim moje male bábätko 😉
@daduska_maminka hej, aj to som rozmýšľala, že je to klam. No asi to gynekologické vyšetrenie. Dám teda asi tomu čas teda a aj čo povie gynekológ. Ďakujem . Pekný deň tiež prajem 🙂
@bietinka isto daj tomu cas. Ak babatko planujes si vypocitaj plodne dni alebo si meraj bazalnu teplotu. A ku gyndoske zajdi az vtedy ak ti bude meskat. Prajem ti pekny den. 😉
Planujem 😉 Dobre, ďakujem ti moc za radu 🙂 Ďakujem 😉
@daduska_maminka neboooj hlavnr bud v klude a nerozculuj sa :D mne uz meska ms som si robila tehu test a kolajnice ako bic :D
Ahojte baby... Mám k Vám otázočku 😅... Mala som dostať včera mrchu, ale nedostala som ju a 2 a pól týždňa má bolia prsia a podbruskom má pýcha akokeby mi tam vpychli 3 nože naraz. A keď som pomer s mojim priateľom asi pred týždňom tak mi tam niečo zavadzialo a strašne má tam boli neviem čo si mám o tom myslieť 😕😕😕 Poraďte mi prosím pekne
Zdravím potrebujem radu prípadne či sa niektorej niečo už podobné stalo .. ide o to že menzes som posledný mala okolo polovičke marca aj to bol 4 dnový normálne mám 7-10 dní ako čas išiel mala som ho dostat lenže nedostala som už a vlastne od toho polovica marca nemám vobec Ms včera v práci len tak zo srandy mi kolegyňa povedala kup si tehotenstký test pridem domov spravím a negativny.. vobec som to neriešila ráno ako som išla do práce predsa len spravila som si ešte len jeden len som zazrela že jedna čiarka dala do obalu vytiahla som ho asi po 10 minutach pozriem a tam druhá slabá čiarka.. myslela som si že už mám naozaj paranoje tak som ho zobrala do práce ukázala som ho 2 kolegyniam a obi dve mi povedali že tam vidia slabunku ale videli.. spravila som ti test teraz poobee a zas neviem čo si mam myslieť lebo vyšiel negativny..

@sstalynda tak to som rada ;)