icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

karmela
2. máj 2017

@luta13 áhoj zlatíčko moje áno som sa zobudila na kasel juuuj nedá mi pokoja ..Ale ležím v posteli 😉

sticker
luta13
2. máj 2017

@karmela daj si cajik s medom a lahni do postele...Sladke sny vam prajem obom 👶😘

sonickasonka
2. máj 2017

@luta13 dakujeeeeem 😍 ....ok potom zno a hodim testik ...bru nocku

luta13
2. máj 2017

@sonickasonka aj Tebe dobru noc...Idem aj ja uz spat, som docitala diskusiu v DUCHOVI a uz letim do postele...Tak ahojky mamina 😘🌜

luckam89
3. máj 2017

Baby dnes som rano trosku spinila, tak viac do hneda, novy test doma nemam, ale kupim poobede a zajtra rano testnem... Moze byt problem s tym spinenim?? Mam sa bat?

daduska_maminka
3. máj 2017

@natalysb krasne ciarocky 🙂 viesco mna bolia neskutocne prsia dneska rano som myslela ze sa ani nepostavim :😀 nevolnost byva nastastie len vecer co som spokojna 🙂 zaspala som v pohode takze som to predyhala 🙂 drzim palce aby si to nemusela zazivat 🙂

daduska_maminka
3. máj 2017

@luta13 nastastie som to nejak predychala a zaspala som a zobudila som sa az rano 🙂 mne nebolo nejak zle od zaludka ale na odpadnutie ale bolo to hrozne fuu 🙂 dufam ze to nebudem prezivat cele tehu 🙂 pozitivne je ze som si nasla brigadku aby som si zarobila peniazky na seba a dietatko a mozem skolu ukoncit 🙂 takze ziadny stres so skuskami nebude

luta13
3. máj 2017

@daduska_maminka tak super, som rada, ze Ti je lepsie a tesim sa, ze mas brigadku a si spokojna...Davaj na seba a babätko pozor a uzivaj vsetko...Skolu dokoncis myslim v pohodke, pripadas mi velmi flexibilna zenska 😉...Maj sa zatial krasne 😘

luta13
3. máj 2017

@luckam89 Ak nejde z Teba cerstva cervena krv, ci nemas silne krce v podbrusku, nemusis sa bat nicoho...Vela zien pocas tehu spini a je to sposobene roztahovanim maternice...Drzim palceky a verim, ze testik bude znova krasny so silnejucimi // 😉...Kludne hod rano fotecku testu 🙂

orbistika22
3. máj 2017

@luta13 prepac ale nemas uplnu pravdu. Ja som len trosku spinila v 6 tyzdni este som mala akciu srdiecka a o par dni mi v nemocnici v 7 tyzdni nenasli akciu. :(

luta13
3. máj 2017

@orbistika22 tak to mi je velmi luto, ze Ti takto skoncilo tehulkovanie...Prajem Ti, nech si co najskor najdes na testiku znova // a nech prezijes zdrave tehulkovanie az do porodu 🙏😘

saska1988
3. máj 2017

Ahojtebaby, vyzera ze ste zbehnute ,potrebovala by som cisto teoreticku radu, 24.4 a 25 .4 som mala nechraneny sex ovu som mala 27.4. Uz asi 4dni ma boli brucho, aj ked cisto teoreticky, je tam nejaka moznost?

kondaska1
3. máj 2017

@saska1988 samozrejme že je, spermia vydrži v tele ženy niekolko dni

saska1988
3. máj 2017

@kondaska1 iba mi je divne, ze pp rakej kratkej dobe by mi bolo uz zle.

kondaska1
3. máj 2017

@saska1988 vsetko je možne, ale skor si myslim že to pracuje psychika...

daduska_maminka
3. máj 2017

@luta13 skolu som musela ukoncit lebo som nechcela praxovat v bemocnici napriej tomu ake su tam choroby a nejakeho stafylokoka dostat teda nechcem 🙂 peniazky su dolezitejsie 🙂 na babätko si dam pozor to je teraz pre mna vsetko na svete moj zivot ktori rastie vo mne ❤ dakujem pekny den

luta13
3. máj 2017

@saska1988 ja som mala s mm styk 8.1. a ovulku som mala 11.1...A nas maly zazrak ma teraz 18 mesiacov 😉...Takze ano, je to mozne...Ak babätko planujes, ci tuzis po nom, tak Ti prajem, nech si tehulka...Ak babätko este zatial neplanujete, tak drzim palce, nech tehulka nie si a davajte si pri sexiku väcsi pozor 🙂...No bolest bruska moze byt aj uhniezdovanie, neviem, alebo ozaj psychika, ak si na to moc sustredena...Uvidis, ci MS pride nacas, alebo bude meskat...Ked vymeska, testuj 😉

luta13
3. máj 2017

@daduska_maminka dobre si urobila, skolu dokoncis neskor, alebo vobec...Uvidis, ako sa budes citit po porode neskor 😉...Ako pises, babätko je na prvom mieste ❤...Je to zazrak z Neba 😇

papi30
4. máj 2017

Caute baby, opat ja, opat prosim o radu 🙂 o par dni mam konecne termin u zubara, ktoreho sa neviem dockat, lebo priserne ma boli zub. Ma z vas niekto skusenost so zubarom v tehotenstve - moze davat injekcie na umrtvenie zuba pri vrtani? Ja sa nebojim porodu ako vrtania zubu 😀 hlavne teraz ked tam je aj ten asi dost hlboky kaz....prosiiiim, ukludnite ma 😀 na nete som citala, ze po 3mes je to pre babatko menej skodlive, ako stres z bolesti...

martina7905
4. máj 2017

@papi30 ja ked som bola tehotna zubar mi uz nemohol pichnut injekciu ze to.moze uskodit,ja mam tiez panicky strach z vrtania ale bolest som musela zniest bez injekcie drzim palce

luckam89
4. máj 2017

Takže kocky, test dnes ráno. Len včera som trošku krvácala na toaletaku asi 5x za deň na wc, keď som bola na malú, dnes idem volať gynde a chcem sa tam rovno po práci zastaviť, má dlhý deň... Takže podľa testu 3-4 týždeň podľa letáku, tak som zvedavá 🙂

karmela
4. máj 2017

@luckam89 blahoželám a pekne tehulkovanie želám..nemáš termín ms? Ono to spinenie môže byt aj uhniezdovanie bábätka..

luckam89
4. máj 2017

Dakujem pekne, uz dom tyzden po termine ms, zlakla som sa tej krvi, bola taka najskor hnedocervena a potom asi 2x na wc az krvavocervena, chcem sa poistit radsej na gynde, snad mi bude vediet doktorka poradit

sonickasonka
4. máj 2017

Babulky neska som teda rano znovu zopakovala test a ani naznak ..Uz ani ten DUCH sa neukazal ..Tak uz asi pockat iba na mrchu 😢 dnes by sa mala dostavit ...😖

sonickasonka
4. máj 2017

@luckam89 blahozelam stastne thulkovanie az do konca

lenka_21
4. máj 2017

@bezmena18
@sonickasonka Baby, na kazdom tehu teste je napisane do kolko minut sa ma zobrazit vysledok. Ak do toho casu tam nie su dve ciarky (akekolvke), tak test kludne zahodte a vobec nevytahujte. Po tom case test oxiduje a casto vychadza falosne pozitivny...popr.sa tam ukaze duch ciarka.
Samozrejme akakolvek ciarka - intenzita, ktora sa tam objavi v tom casovom useku sa moze brat ako pozitivny vysledok... 😉

daduska_maminka
4. máj 2017

@sonickasonka to mi je luto moja. Musis verit, ak sa to teda nepodarilo teraz podari sa to nabuduce 🙂 😙😙 prajem vela stastia

sonickasonka
4. máj 2017

@daduska_maminka dakujem zlaticko..len ma to neskutocne mrzi ...Mozno aj prave preti zeby som si to velmi zelala a dost si uvedomujem ze natomozno myslim viac akoby bolo treba

daduska_maminka
4. máj 2017

@sonickasonka neboj sa moja vsetko dobre dopadne a o chvilku sa budes tesit z babätka. 🙂 ja som ochorela neplanovane ale stale sa obavam ze sa moju babatku nieco stane alebo on pridem asi by som sa zblaznila. S priatelom sa nan neskutocne tesime 🙂

Aj tebe to Boh dopraje. Dietatko pride ten spravny cas a uvidis. Chran samu seba davaj si pozor papaj zdravo. Vela stastia ti prajem a ver tomu ze onedho budes kocikovat maleho anjelika 😊😊😊

danik1505
4. máj 2017

@papi30 ja by som k zubarovi bez injekcie nesla.. a aj som bola, lebo ma bolel zub a pokojne mi pichol injekciu, pretoze to je lokalne umrtvene, babatku to neskodi... vraj by mi musel pichnut aspon 6 injekcii, aby to babo pocitilo.. takze tolko 🙂