icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
6. máj 2017

@sonickasonka no podla ms som v tedy bola v 7tt a podla mimina som bola v 5tt 🙂 takze ja tam mam rozdiel 2tyzdne 🙂 hlavna vec ze mimi tam je a rastie 😊😊😊

daduska_maminka
6. máj 2017

@tonjadabik2 ahoj ja som ho kupila v lekarni dr max v dubnici v tescu 🙂 a mala som aj naň zlavu a platila som 7€ 🙂 .. a maju ho aj v Trenčine ako je ZS Spitálska 🙂 aj tam mi ho hned nukala len vtedy som si nebola ista 🙂

verca125
6. máj 2017

ahojte, potrebujem sa spýtať ohľadom menzesu. Mal mi prísť 1. 5. ale zvykne mi aj týždeň meškávať kvôli stresu :/ a trošku sa obávam lebo s priateľom sme sa milovali a keď sa urobil na bruško, tak sa dôkladne poutieral a po nejakých pár minútach znovu išiel trošku dovnútra, mohlo sa niečo preniesť ?

kalexis
6. máj 2017

Ahoj ženy potrebujem poradiť. Včera som mala na wc na papieri trošku ružový výtok, mala som to aj pri prvom tehotenstve, menzes mám mať až o 7 dní. Myslíte že to mohlo byť uhniezdivanie? Iné príznaky som si nevšimla ( momentálne chudneme a nam 2 fazovy tréning) takže som dosť unavená a ubolena non-stop. Z minulého trhu si nepamätám či ten výtok bol pred ms alebo namiesto nej....

natalysb
6. máj 2017

@verca125 pokial nevykonal malu potrebu nieco v mocovej rure isto zostalo. Neroxumiem zenam ktore nestoja o dieta takto riskuju? A potom stresuju?

tonjadabik2
6. máj 2017

@daduska_maminka ahaa 7e zanjeden test? A je tam iba jeden alebo dva? My mame dr Max lekaren v Maxe. Dobre poZhanam Dakujem

natalyy15
6. máj 2017

Ahojte baby potrebujem poradit práve som dobrala duphaston a začínam špiniť hnedý výtok mám dostať o 5 dní menzes myslíte že by som mohla byť tehu ?mám nevoľnosti a test bol dva dni dozadu negatívny

sonickasonka
6. máj 2017

@tonjadabik2 ano jeden testik stoji tolko....

natalysb
6. máj 2017

Ahojte mamulky snad ste na mna nezabudli :D idem si po radu nazor. Zacala ma bolet kostrc ale len ked vyvyniem tlak pri toalete. 😖 aj ked sa dotknem tej kostrce a zatlacim citim tam bolest. Cim to moze byt sposobene? Mali ste to niektora na zaciatku tehotenstva?

lensos29
6. máj 2017

Ahojte,prosim Vas chcem sa spytat..som tehotna cca 6tt...neskutocne ma boli hlava,mam nadchu a boli ma hrdlo...je nejaky liek ktory mozem uzivat aj v tehotenstve na bolest hlavy ci radsej kava?aj to som pocula ze mozem len bezkofeinovu...ale ta na bolest hlavy asi nepomoze...co na to odporucate?dakujeeem🙂))

zuzinkaba
6. máj 2017

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ste sa nestretli nahodou s tym, ze po nechranenom styku ste mali spinenie asi na 5 den a pichanie v podbrusku. Mam dostat ms ale az v stredu na dalsi tyzden. Cyklus mam pravidelny. Myslite ze mozem byt tehotna? Dakujem za rady

kopnicka
6. máj 2017

Ahojte babenky .... Tak mne to meska uz 4 den bolia ma prsia a brusko.ma niekedy boli ze si myslim ze uz uz dostanem a stale nic ....zvykne mi meskat tak 1-2 dni viac nie a test si spravit nemozem lebo som na chate do pondelka takze najblizsie si ho mozem spravit asi az v utorok .....myslite ze sa nam uz konecne zadarilo? Ked ja neviem co si mam mysliet stale v kutiku duse myslim nato ze pridu kramy ked ma tak boli brusko

lensos29
6. máj 2017

@kopnicka
Ahooj,noo najistejsi je tehu test...muzis este vydrzat...drzim palceky...nech vsetko dopadne ako si zelas😊

kopnicka
6. máj 2017

@lensos29 Dakujem 😊 ked ja si to tak prajem s manzelom ze uz by som sa aj tesila ale este to nemam potvrdene len mi pride divne ze mi tak meskaju

lensos29
6. máj 2017

Ja som to inak mala tak isto...u mna ked ma uz pobolievalo brusko vzdy mi v ten den prisli...a ked uz 2 dni nic...manzel mi vravel nech si kupim test..a cakali ma nadherne//😊daj potom vediet🙂drzim vsetky palce nech su tam//😉

lensos29
6. máj 2017

@kopnicka
Ta predosla bola pre Teba😉

kopnicka
6. máj 2017

Jasne urcite dam vediet 😉

daduska_maminka
6. máj 2017

@tonjadabik2 je tam len jeden. Digitalny je drahy a vysledok ti ukaze 24 hodin 🙂 ale ked ti mam pravdu povedat neoplati sa to tam ide hlavne o tie tyzdne pretoze normalny test za 2 € vydrzi mozno navzdy ale neukazuje tyzdne 🙂

daduska_maminka
6. máj 2017

@natalysb ahoj mojka 🙂 nie kazda bolest moze by sposobena tehotenstvom 🙂 keby som mala povedat co vsetko mna boli a pred tehu nebolelo 🙂 napr dnes som mala taku neskutocnu migrenu ze som si ju musela poriadne prespat lebo som myslela ze mi pukne hlava 🙂 ked ta boli kostrc moze to byt z dovodu aj roztahujucej sa maternici alebo posobenim hormonov ine vychodisko nevidim pokial nemas brusku ktore by ti zatazovalo chrbticu. 🙂 Ver ze to prejde . ;) nemysli na to a uzivaj tehu.

tonjadabik2
6. máj 2017

@daduska_maminka ahaa.. Cize co aky?

ajulka17
6. máj 2017

Ahojte Baby potrebovala by som poradiť😕 29.4 som dostala mz. ktorý som mala len 3dni a skončili 2 dní som potom ešte začala špiniť hnedú akoby hnedú krv 😔 z priateľou sme mali nechránený pohlavný styk.
Posledný týždeň mám strašnú migrénu až taku že nemôžem spávať a keď už končne zaspím tak sa v noci budím a to sa mi ešte nestalo
Neprežívam žiaden stres
Už 4 deň mám slabšie pichanie v podbrušku v Utorok sa chystám ku gynekológovy tak dúfam že my poviem len dobre správy😊😚

luta13
6. máj 2017

@sonickasonka Gratulujem k tehulkovaniu a prajem vela zdravicka obom...Uzivaj vsetko 😉

luta13
6. máj 2017

@ajulka17 ak si mala nahodou ovulaciu hned po skonceni, alebo ku koncu MS, tak ste mohli s priatelom splodit babo (teoreticky)...No to pichanie v brusku moze byt taktiez teoreticky uhniezdovanie vajicka v maternici, ak si teda nahodou zostala tehulka...Som zvedava, ako to cele dopadne, daj mi potom po kontrole vediet, no myslim, ze je este velmi skoro ist s tym k Dr....Skus k nemu najprv zavolat a povedat, aku si mala MS, co Ti je posledne dni a on Ti povie, kedy prist....Drzim palceky...No vypocuj si este nazory aj inych zien, nielen moj, neviem, ci je spravny na 100% 🙂

luta13
6. máj 2017

@kopnicka Drzim Ti palceky, nech MS uz nepride a nech si v utorok najdes na testiku krasne a vysnivane //...Daj nam sem potom fotecku testiku, budeme sa tesit s Tebou 😉

luta13
6. máj 2017

@kalexis Kludne to mohlo byt aj uhniezdovanie 😉...Pockaj, ci pride MS, ak nie testuj 😉...Drzim silno palceky, nech MS nepride a nech si na teste najdes svoje vytuzene // 😉

luta13
6. máj 2017

@luckam89 super sprava, ze tehu potvrdene...Tesim sa s Tebou...Verim, ze buduci tyzden na kontrole uz uvidis ovela viac na sone - mozno uz aj bijuce ❤ ...Daj mi potom vediet...Pekne oddychuj, nech ma aj fazulka klud na zabyvavanie sa v Tvojom brusenku...Uzivaj vsetko 😘

sonickasonka
6. máj 2017

Babulky tak sa to vsetko skoncilo ... cca pred hodkou som sa zobudila na dost velku bolest v podbrusku .. a prisla mrcha ..... takze moje vysnivane tretie babatko sa neudrzalo ...😢 😢 😢 je mi velmi tazko ....

daduska_maminka
7. máj 2017

@sonickasonka boze moja to mi je strasne luto .. :( sucitim s tebou

daduska_maminka
7. máj 2017

Babeny. Od vcera od 16tej ma bolela hlava spojene s velkou nevolnostou. Ked som si chvilku pospala tak to preslo no len nevolnost ostala a tu som prespala pri kíbli. Lenze nevolnost mi trva do dnesneho rana. Mam strasnu tazobu na zaludku. Je to hrozny pocit. Co by to pomohlo zmiernit ? Poradite mi prosim cosi? 😵😳😭

sonickasonka
7. máj 2017

@daduska_maminka hlavne sa drzkajte...aj ked sa vyvratis je ti stale zle? Vyskusaj si dat coculine to je na cmulanie a mozu to aj tehotne...ja som to mvala ked som cakala najmladsiu dcerku lebo celych 9 mesiacov mi bolo zle ...