icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
7. máj 2017

@sonickasonka viesco ja nevraciam len mi je strasne tazko :( coculine poznam to som si davala vzdy pred vyletom .. no vyskusam to .. lebo uz mi to trva od vcera a je to hrozne :(

sstalynda
7. máj 2017

@daduska_maminka mne pri prvom ked bolo tazko presne tazoba na zaludku tak som si davala raz denne emesin tabletky pre tehotne proti vracaniu. Teraz ich mam pre pripad nudze taktiez. Ked mi je nejhorsie dam a polavi to. Skus drzim palce aby to preslo cim skor

daduska_maminka
7. máj 2017

@sstalynda ty si zlata dakujem dufam ze to polavi ono to je na predpis alebo to v lekarni kupim aj bez toho

daduska_maminka
7. máj 2017

@sstalynda akurat mi to polavilo. Zjedla som jedno jablcko a teraz papam piskotky 🙂 uvidim kolko dlho to vydrzi 🙂

sstalynda
7. máj 2017

@daduska_maminka je to volno predajne. Mne je zle najviac ked mam pradzny zaludok. 😀

luta13
7. máj 2017

@sonickasonka je mi to velmi luto, ze take krasne testy a nakoniec babätko odchadza...Na pohotovost si nechcela zbehnut hned v noci, nie vzdy babätko aj pri krvacani odide, da sa este zachranit, ak je to v cas...Ja by som utekala aj teraz aspon na odber krvi, ako to vyzera s Hcg, pripadne sono, ci je daco vidiet...Drzim palceky...

natalysb
7. máj 2017

@sonickasonka preco si nezbehla k lekarovi???

daduska_maminka
7. máj 2017

@sstalynda no aj vtedy mi je zle 🙂 lenze ked uz js zle tak tazko je do zaludka nieco dostat :/ uz mi je teraz lepsie aj ked tu tazbu stale citim a toci sa mi hlava ked sa postavim ale nejak to zvladam 🙂 priatelovi som vynadala za to :D ale v ramci standy

kopnicka
7. máj 2017

@luta13 dakujem ze e

natalysb
7. máj 2017

@daduska_maminka dik moja ja som nevedela. Ja som bola tehotna pred 7 rokmi a uz nemam toho vela v pamatai ale pri synovi ma kostrc nebolela. Takze cloveka vystrasi hoc co. Predsa nam zalezi na fazulkach.

kopnicka
7. máj 2017

Luta dakujem velmi pekne tak snazime sa hodne dlho uz ...a aj teraz stale v kutiku duse sa bojim ze ich dostanem alebo ze mi test ukaze jednu ciarku

daduska_maminka
7. máj 2017

@natalysb sak prave .. moc nam na nich zalezi 🙂 na takych drobcoch 🙂 citim sa ako velky ochranca 😊😊😊 a moj priatel sa mi od bruska nepohne 🙂

daduska_maminka
7. máj 2017

@natalysb ak sa smiem spytat ty si v ktorom tyzdni ??? 😊😊😊😊

luta13
7. máj 2017

@kopnicka kym MS nepride, treba verit, ze sa objavia //...Velmi drzim palceky...Skus na to teraz trosku nemysliet, sprav si s drahym krasnu nedelu, v utorok uvidis, ci sa stal zazrak 😘

natalysb
7. máj 2017

@daduska_maminka podla poslednej ms 5 tyzden. Pondelok ideme uz gynek. Tak sa informujem ved to boli este viac ako vcera 😔

sonickasonka
7. máj 2017

Bola som dievcence ....ale nebolo uz nic vidiet ...aspon tak mi povedali ...😢je mi velmi tasko ...

sonickasonka
7. máj 2017

@natalysb bola som babule ...nic...

daduska_maminka
7. máj 2017

@natalysb no ja to mam nejake divne 🙂 podla ms som 8tt+3d ale podla mimi som len 6tt a nejake dni 🙂 19. idem na sono tak snad budem vediet viac teda i vidiet 🙂 neviem sa uz dockat 🙂 sak sa poriadne informuj o vsetkom len nestresuj lebo to nerobi dobre ani tebe a ani babatku 😊😊😊

daduska_maminka
7. máj 2017

@sonickasonka a ak sa mozem spytat v ktorom si bola tyzdni na sone ti tvoja gynekologicka nieco videla ? .. je mi to velmi luto ale musis sa cez to preniest doma mas krasne dve princezne ktore ta miluju a ak sa podari o mesiac mozes mat v brusku dalsieho andilka 🙂 prajem ti vela stastia trpezlivosti a sily aby sa ti to podarilo 😊😊😆

sonickasonka
7. máj 2017

@daduska_maminka dakujem zlaticko u mojej lekarky som este nebola ten test. O som sem davala som si robila v piatok vecer ...chystala som sa lekarke v utorok ja typujem podla svojich vypoctou ze cca dva nieco cez dva tyzdne... no aj tak pojdem lekarke a uvidim co mi povie ona ..zanesiem spravu z pohoyovosti..takto sa mi to teeaz stalo uz druhy krat...😢

kalexis
7. máj 2017

@luta13 ďakujem, síce by to bolo nečakané prekvapenie. Ale poteší 😉 len to čakanie je príšerné 😀

daduska_maminka
7. máj 2017

@sonickasonka ty moje zlaticko je to hrozne ja by som sa asi zblaznila keby som o moje babatko prisla 😳 .. mas doma krasns dve dievcatka tes sa z nich .. a cakaj na zazrak 🙂 dietatko alebo rsp celkove prekvapenia prichadzaju vtedy ked to najmenej ocakavas 🙂 su pripady ked zeny nemozu mat ani jedno dietatko .. ty mas dve princezne a isto aj milujuceho manzela ktori stoji pri tebe ;)

danka8456
7. máj 2017

Ahojte, mám taký problém. S partnerom sme nemali pohlavný styk, ale no ..ako to povedať.. vošiel do mňa prstami. Je možné že semeno nejakým sposobom oplodnilo vajíčko? Pretože dnes je druhý deň od toho a mám jemné krvácanie a špinenie a podla internetu som zistila že by to mohlo znamenať tehotenstvo alebo aj potrat..Čo si o tom myslíte?...rada by som bola keby mi odpoviete.

moni244
7. máj 2017

@danka8456 fakt sa to ides pytat znova?

danka8456
7. máj 2017

@moni244 fakt

daduska_maminka
7. máj 2017

@danka8456 ahoj tvojho partnera prsty striekaju semeno ?? No a isto by si nemala krvacanie 2 dni potom :D niektore otazky sa priecia zdravemu rozumu nemyslis ?? velmi rada som ti odpovedala aj ked otazka je pritiahnuta za vlasy .. ak krvacas mhol ti poskodit stenu sliznice alebo mas iny problem. S krvacanim mimo menstruacneho cyklu zajdi na gyndosku. Vela stastia

moni244
7. máj 2017

@danka8456 tak to tvoj priatel je jediny, co ma spermie na prstoch 😀

michaelats
7. máj 2017

🙂 je to normalne .... ked si pritlacim na brucho aaa citim take ako "hrcky "???? Dakujem 😉

erickatt
7. máj 2017

@danka8456 to sa ešte tvoje a jeho ani nestretli. Tieto priznaky sú najskôr za týždeň od styku..

daduska_maminka
7. máj 2017

@michaelats hrcky ? To je široky pojem . Čo to ma s temou tehotenatvo ? môžeš to ma5 aj lipóm no a to je pomaly rastúca tuková hrčka ktora sa nachadza medzi kožou a svalmi 🙂 .. hmm zložita otazka ked ti nevieme nahmat ake hrcky su to kolko ich je. :D chod radsej lekarovi.