icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

moni244
7. máj 2017

@michaelats to co su tu dnes za otazky?

daduska_maminka
7. máj 2017

@moni244 dnes je to sutaz "najvtipnejsia otazka dna" 🙂 aspon nas nieco pobavi 🙂 no nie ? ;)

michaelats
7. máj 2017

@daduska_maminka ja sa slusne pytam nalolko som este isty cas odcestovana...a nemam moznost ist lekarovi,len tak ako si zmyslim....
A ty aa mi zdas na svoj vek az moc "mudra "

sstalynda
7. máj 2017

@michaelats pozeram ze si tehotna. Hlavne pokoj. Osobne si myslim ze to nic vazne nebude pokial nekrvacas alebo nemas bolesti silne. Pre vlastny pokoj zajdi doktorovi ked budes moct. Ale urcite pokoj dovtedy nestresuj nic to nebude. Ja som si nahmatala hrcky na bruchu pri prvom ale to bolo az od 30 tyzdna a boli to jeho prsteky 😁😁 mozno sa tak skoro aj tebe ukazali 😁 drzim palce

daduska_maminka
7. máj 2017

@michaelats 😀😀😀 ja som ti slusne odpovedala 🙂 a nikto nepovedal ze som nejaka premudrela ale niektore otazky sa precia zdravemu rozumu nemyslis ?? A taktiez studujem zdravotnicku skolu takze sprosta isto niesom 😉😉 mi sme tu neni vsevedi ani lekari aby ste mi povedali co to moze byt.

michaelats
7. máj 2017

@sstalynda dakujem 🙂 si zlata 😍☺ trosku som sa ukludnila ....

sstalynda
7. máj 2017

@michaelats urcite klud hlavne. Mozno to ozaj budu uz prsteky ked sa babo poriadne zaprie ja som vtedy presne citila 3 prsteky 😁 aj muzovi som to davala chytit a neveril ze to tak citit. Tak hlavne pokoj a spomen doktorovi potom 😁 drzim palce

kalexis
7. máj 2017

Baby ja viem že musím počkať či dôjde ms, a viem že nič nepotvrdi ani nevyvráti tehotenstvo len test a lekár. Musím čakať ešte 8 dní, som z toho hrozne v strese a nervózna. Hlavne preto že máme 16 mes syna a druhé sme plánovali neskôr. Nebránime sa, ale bolo by to nečakané. Dávame si pozor. A myslím že väčšinu príznakov si už nahovaram.... To ja len tak sa musím vykecat, lebo okrem priateľa to nikomu nevravím pre istotu.

kalexis
7. máj 2017

Dievčence ten clear blue digital test by mi ukázal dôveryhodný výsledok 7 dní pred ms. Keď som 21dc mala ten ružový výtok čo by teoreticky mohlo byť uhniezdovanie. Teraz som 23dc. Cyklus 30dni. Viem že naj je počkať ale úplne sa stresuje ☹

daduska_maminka
7. máj 2017

@kalexis ahoj moja 7 dni pred ms je to zbytocne kupovat 🙂 kup si obycajny testik 🙂

kalexis
7. máj 2017

@daduska_maminka dobre, ale bude aj tak asi skoro 😑

daduska_maminka
7. máj 2017

@kalexis zalezi kedy si mala ovulku ale prajem ti vela stastia a drzim palceky 😊😊

zuzanka3381
8. máj 2017

@kalexis my sme tiez neplanovali tak skoro a v juni cakame po 22 mesiaoch od prveho porodu druhu dcerku. Spoliehali sme sa ze o prvu sme sa snazili 3 roky a az po liecbe SZ sa nam zadarila. Preto som myslela ze pokial nemam opat zahajenu liecbu tak neotehotniem. A bum bude druha. Neboj to zvladnes. Po meskani MC si sprav test a mozes sa tesit na divocinu ale krasnu. 🤗

daduska_maminka
8. máj 2017

Babeny stretli ste sa niektora zo zapalom mocovych ciest v tehotenstve v 1.trimestri ? A ked ta ako ste to liecili ?? Dakujem za odpovede.

1dominika112
8. máj 2017

Baby, 5dní mi mešká menštruácia, robila som si testy vyšli mi na obydvoch dve čiarky 🙂 Neviem sa rozhodnúť, či mám už ísť navštíviť gynekologičku, alebo je to ešte skoro? Bude vôbec vidieť a povedať mi že čakám naozaj bábo?

daduska_maminka
8. máj 2017

@1dominika112 ahoj moja. Ak by ti zobrala krv tak to zisti. Skus zajst a uvidis. Ale vela gyndosiek to rado nema. Lebo by sa zevraj malo chodit ked meska dlhsie. 🙂 vela stastia ti zelam. ;)

ariana195195
8. máj 2017

@daduska_maminka ahoj mala by si ísť k lekárovi on ti dá na to nejake lieky není to sranda v tehotenstve ale zaberá napríklad čo je ovecere sušené brusnice veľa veľa piť vodu alebo všetko čo je brusnicove džús je tiež super čaje brusnicove jogurt všetko čo je s toho robené a pomôže kamarátka to tak mala ale bola v nemocnici lebo to není sranda držím silno palce 🙂

daduska_maminka
8. máj 2017

@ariana195195 mam z toho strach. Urcite pojdem rano k lekarke, teraz ma to tak chytilo ked som bola na vecku a zacalo to boliet a v podbrusku trosku tiez. Pijem vodu stale a na wc som kazdych "5 minut". No uvidim co bude zajtra isto pojdem doktorke, tak dam potom vediet. A ďakujem za odpoved. 😊😊😊

baska007
8. máj 2017

prosim poradte lebo neviem co mam robit sme mali s priatelom stik a on to semeno pustil do mna povedal len trochu pustil a zvisok na brusko tak neviem priatel hovori ze s tej troski nemozem bit tehotna ja ale neviem uz som zufala poradte

natalysb
8. máj 2017

MAMICKY AKO DNES MAS SKORO VYSTRELO. 2 GES. VACKY 🙄😍 NEVEDELA SOM CI PLAKAT ALEBO SA SMIAT. TOTAL SOK... ALE AJ RADOST LEBO SU TAM KDE MAJU A V BEZPECI. JE TU NIEKTO KTI CAKA DVOJICKY???

natalysb
8. máj 2017

@baska007 jasne ze mozes pre Boha!!!!! Vies kolka ta troska obsahuje spermii???

ukulela
8. máj 2017

@natalysb gratulujem. ja len dufam, ze sem nechodia redaktori z noveho casu. meno aj vek mas zhodny s prezidentovou dcerou, to by bolo na titulku 🙂🙂🙂

natalysb
8. máj 2017

😂 len oni vzdy popletia priezvisko. Zijem v Nemecku 😂 ale dakujrm za pobavenie a gratulaciu 😘

ariana195195
9. máj 2017

@daduska_maminka daj vedieť ako si dopadla dá ti nejaké lieky čo záberu 🙂

luta13
9. máj 2017

@danka8456 Prepac, no zastavil sa mi na chvilku rozum z Tvojej otazky...No ak by sa bol Tvoj priatel vystriekal do svojej ruky a v zapäti Ti ju vopchal do posvy, je moznost, zeby sa spermie dostali k Tvojmu putujucemu vajicku...Otehotniet by si myslim z toho mohla, ale musela by si mat v tom case plodne dni a byt tesne pred ovulaciou, alebo ovulovat...Uhniezdenie oplodneneho vajicka je priblizne na 6-7 den po oplodneni...Takze spinenie by si mala mat teoreticky az v tom case...Ak mas spinenie na druhy den od "styku", ci od "pettingu" bude to spinenie sposobene niecim inym...Najlepsie bude, ked pockas na dobu, kedy mas dostat MS, ak nepride, urob si tehu test...Drzim palce, nech je vsetko,ako si prajes...Ak tehotna nechces byt, davaj si nabuduce pozor, co s partnerom robite, pripadne si daj predpisat antiku, nech mas aku-taku istotu, ze neotehotnies 😉

luta13
9. máj 2017

@baska007 Mozes otehotniet aj z tej trosky, ta troska obsahuje tisicky spermii...No zakladom pre otehotnenie je, ze by si mala v tom case plodne dni, plodny hlien a ovulaciu "na obzore"...Ak si mala fazu cyklu, ze ovulka nehrozila, vtedy je pravdepodobnost, ze si neotehotnela...No uvidis, ked bude meskat nahodou MS, potom testuj...A neboj, aj ked si mozno mlada, babätko dokazes urcite vynosit...Ak dieta nechces, davajte si nabuduce lepsi pozor, pripadne si daj predpisat antiku, alebo pouzivajte poctivo kondom 😉...Styk nie je len o zabave a slasti, ale hlavne o zodpovednosti neplodit, ked plodit nechcete!...Drzim palce, nech je vsetko tak, ako si prajes 😀

luta13
9. máj 2017

@natalysb Odpadnem a gratulujem zaroven!...WAU, ze dvojicky, to bol aj muz prekvapeny, co?...No tesim sa s vami, dolezite je, ze babätka su tam, kde byt maju a nech sa len pekne obe vyvijaju...Ty to zvladnes, kazda matka to zvladne, ked to takto necakane pride - ze dvojicky...Prajem Ti, nech je to parik...Uzivaj tehulkovanie a som zvedava, ci pridas fotecku, ked bude krasne vidiet oba drobceky...Je to zazrak, v Tvojom pripade dvojnasobny 😉

tonjadabik2
9. máj 2017

@natalysb Gratulujem ze WAAAw Dvojickyy teeda moj manzel vzdy tuzil po dvojickach.. sa tesim s tebou neboj sa to zvladnete spolu a tes sa nato.ved mas aj maminu aj svokru a znamych..ktori ti s babetkami pomozu neboj. daj foto ked budu vecsie cem vidiet potom este som nevidela fotku dvojcatiek v brusku ked su uz vecsie.. Drzim Ti palce.

luta13
9. máj 2017

@zuzanka3381 Gratulujem Ti k druhemu tehulkovaniu, je to zazrak, ze vam to takto krasne vyslo bez zbytocnej dalsej liecby...Bola to vola Bozia, ze vam takto doprial 🙏...No uzivaj este posledne tyzdne a prajem lahky a krasny porod 🤰...Vela zdravicka celej Tvojej rodinke 🍀😘

luta13
9. máj 2017

@michaelats Prajem Ti krasne tehulkovanie a hlavne nestresuj kvoli nicomu...Ak budes mat moznost ist na kontrolu k Dr.urob to a neboj, verim, ze vsetko bude v poriadku 😘