Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@daduska_maminka ja na 5 hodín chodím áno zídu sa 🙂 ale už som doma ja som tiež mladá maminka moje prvé 22 rokov hih 🙂
@ariana195195 drzim palceky 🙂 nech ste zdravucky
@daduska_maminka ahojky, ano unava je neskutocna u niektorych zien, ja som zaspavala v prvom trimestri, ale aj neskor potom...Musela som si normalne pocas dna ist lahnut na 1-2 hodky, co som zaspavala posediacky - vazne...Neboj, to prejde, telo prechadza silnymi zmenami, takze vsetko je v tehu dovolene a hlavne nepredvidatelne - kazda sme ina, kazda to inak znasame vsetko, jeden den mozes byt uplne o.k. dalsi totalne "rozbita" - je to v pohode, proste to tak je, nic na tom nezmenime, treba vyckat, vsetko ma svoj cas a svoj dovod...Uzivaj este pekny dnik 😉
Ahojte
S priatelom sa snazime o babatko posledna mrcha skoncila dna 28.4 hned 29,1,2 sme sa posnazili ci sa nezadari potom uz len 6teho podla kalendara ovulku som mala 7meho no vtedy sa nam nedalo sa posnazit mohlo sa ajtak podarit? Plodne dni mi skoncili 8meho 🙂 mam 28dnovi ciklus a mrchu cca 6dni
A este dnes citim take tlaky v podbrusku neboli ma iba ked sa otocim na bok tak ma akoby pobolievalo 🙂 moze to byt este s tych plodnych dni? 🙂 dakujem
@luta13 dakujem zlaticko. Jako ja rano vsetko porobim upracem navarim a potom padnem "mrtva"do postele lebo som unavena. Vcera som uz o 8 spala.. :D a to som vzdy chodila spat tak o 10 11 .. su to isto velke zmeny pre organizmus ale aj krasny pocit zijuceho cloviecika pod srdieckom. 🙂😝
ahojteee tak no mali sme nechraneny dalo sa to tam setko :D aaaa odvtedy ma pobolieva v podbrusku ako keby mam pred kramamy (mala som zaciatok plodnych dni) tak by som sa potesila keby ten zazrak sa stal 🙂
@lillynka15 ahoj a uz ti meska mrska ci este nie ?? Testik si si robila ?? 🙂
@daduska_maminka praveze este nemeská 🙂 a testik je asi ste skoro si robit 🙂
@lillynka15 tak si pockaj a uvidis vela stasticka prajem nech sa podari tak ako si zelas 🙂
@lillynka15 Prajem Ti, nech vam to vyjde 😉...Najlepsie ked pockas, ci pride-nepride MS, potom testuj...Drzim palceky, aby uz tento rok neprisla a Ty si si nasla silnejuce // na testiku 🙂...Hod potom info, ako to pokracuje, pripadne priloz fotku tehutestiku, ked budes testovat 😉
@luta13 co vravis..ja biem este skoro ja len skusam..
Babeny potrebujem poradit. Je dobre v tehu si davat repik alebo kamilky ? Dakujem za odpovede.
Ahojte,
prosím, poraďte, lebo už som taká zmätená zo všetkého, že vôbec neviem, s kým sa o tom poradiť...V piatok 5.5. som mala dostať menštruáciu (nikdy mi nemeškala, buď bola načas alebo o jeden-dva dni skôr), tú som nedostala. Mala som taký divný pocit, že by som si mala spraviť test, ani neviem prečo...tak som spravila, bol tam duch, odvtedy som si robila test každý deň, stále duch, prsia nafúknuté a boľavé a asi 5 dní som mala len slabé špinenie. Tak som bola v utorok u gynekológa, ktorý tam, samozrejme, nič nevidel, ale poslal ma na krv. Včera som bola na odber krvi a poobede som volala sestričke, ktorá mi povedala, že výsledky sú pozitívne, ale hodnota HCG len 21 (netuším, čo to znamená), nič mi nevysvetlila, len povedala, nech zavolám dnes poobede a povie mi ďalší postup, kedy mám prísť alebo čo...teraz pred 10 minútami som išla v práci na WC, stále mám intimku kvôli tomu špineniu a krv na nej bola už červená, normálne ako keď mám menzes...dnešný test bol opäť len slabý duch (ešte pred krvácaním), brucho ma pobolieva, ale inak, ako pri menzese...myslím, že niečo je zle, len neviem čo a vôbec neviem, čo si o tom všetkom myslieť...vie mi niekto poradiť, prosím? ďakujem.
@zakinka25 ahoj moja. Gynekolog urcite nic nemhol vidiet. Hcg v krvi mas 21 co je velmi málo ale je tam fakt tehotnestva. Niektore zeny maju nezes pocas tehotenstva aj spinia. Druha vec moze by ta ze sa to neudrzalo. Nechaj tomu volny priebeh. Skus tehu test spravit o tyzden. Alebo sa porozpravaj s lekarom pretoze ten ti viac povie ako mi 🙂 ... ja ti prajem len to, aby vsetko dopadlo tak ako si zelas. Drzim ti palceky.
@daduska_maminka ďakujem za odpoveď. počkám, ale vnútorne cítim, že niečo nie je v poriadku :( a to čakanie je pre mňa najhoršie...bude ako bude, keď nebude, ideme ďalej, ale už som sa začínala tešiť a môj muž ešte viac, aj keď to nahlas nepovie...
@zakinka25 neboj ak sa nepodarilo teraz podari sa nabuduce. 🙂 drzim ti palceky. 😉
@tonjadabik2 mne sa zda akoby tam bol nejaky duch, mozem sa opytat po kolkych dnoch si si robila tento test ?
@mlil77 11dc.. Cakam na ovu je to skoro to som len tak si robila ale hlavne preto ze som mala len 2 dni ms. Tak som zvedava ako yo dopadne.. Lebo koncom aprila som si robila test a bol tam iba naznal ciarky a vcera som kukla a uz boli //. Ale potom som chytila 2dnovu ms a teraz takyto vysledok..neviem cakam uvidim. Ach..uz nech je konec maja..a teplota 36,8
Ahojtee 🙂 tak nakoniec som sa rozhodla že pôjdem ku ženskej,, brala mi krv dnes som volala o výsledky a tehotenstvo mi potvrdila. ❤ veľmi sa teším, o dva týždne idem na sono. 🙂
@1dominika112
Gratulujem🙂🤰my mame termin 29.12.,tak prijemne tehulkovanie a uzivaj si to🙂))
@marisse2428 žiaľ nič tam nevidím len jednu čiarku 🤔
@karmela neslo to moc odfotit, nazivo je to viditelnejsie. Ale neviem ci to nieje ten kanalik? Aj ked minule som tu citala, ze pepino testy by ich robit nemali..
@daduska_maminka Tak ja som napokon včera začala veľmi silno krvácať, ako pri menzese, ale silnejšie, bolesti iné ako pri menzese, ale nie silné...volala som sestričke, tá mi kázala hneď prísť...doktor vyšetril, stále tam samozrejme nič nevidel, dal mi možnosti...rozhodla som sa "nechať to na prírodu" a v pondelok ráno pôjdem znova na krv na Ria test, podľa toho potom uvidíme, čo ďalej....dilema však je, ak už to samé odišlo, či sa nechať čistiť sama alebo ísť na kyret....najradšej by som to nechala tak, nech sa deje, čo sa má... :( je mi z toho veľmi smutno
@marisse2428 toti nie je kanalik ani dve ciarky je to negativny test ...

@natalysb mali sme styk bez ochrany a neboli sme si istý či niečo neušlo 😀 mala som mať 15.5. ale prišla už dnes nejako skoro ale nevadí. Takže bábo nebude. Aj mi odľahlo. Budem radšej keď budem tehotná plánovane 😀