icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nessie_18
2. okt 2016

@nivea777 myslíš že by mi už test ukázal ? 🙂

nivea777
2. okt 2016

@nessie_18 ak ti meska,tak jasne... zajtra rano skus spravit z ranneho mocu...je mozne aj to ze ti nemeska ms ale mala si neskor ovulaciu..alebo stres,nachladnutie.. moze to byt hocico

nessie_18
2. okt 2016

@nivea777 ďakujem vyskúšam zajtra ten test 😊 snáď sa zadarilo 🙂

annakru
3. okt 2016

@nessie_18 ak Ti meska iba jeden den tak test to este nemusi ukazat (ale moze) Sprav si ho, ale ak bude negativny tak nebud zklamana. Este je skoro a hladina HCG nemusi byt dostatocne vysoka aby ju test zachytil. Ja som pri dcerke testovala treti den meskania - test negativny. Az na desiaty den som mala ducha. A test som mala v kazdom pripade dost citlivy. Drzim palce 🙂

nessie_18
3. okt 2016

@annakru áno tiež som myslela na to, že by mi vyšiel negatívny preto ešte počkám ale výtok mám biely hustý taký krémový a krčok tvrdý a dole takže myslím, že sa podarilo už len počkám na testík s // čiarkami 😊

janka2435
3. okt 2016

Bola som dnes pri gynekologicke a povedala ze mam hrudkovanu maternicu ale ze nevie urcit ci som tehotna lebo na ultrazvuku nevidela nic a mysli ze by som mohla byt v tom ale nevie tak mi dala vyvolavacku. Dievcata ja sa tak bojim ze budem tehotna tu ani neziadam o radu ale skor to chcem len povedat niekomu
😊 nechapem ako mozes mat sancu byt tehotna ked som mala tu ochrana a spravil sa az von.

annakru
3. okt 2016

@nessie_18 moc Ti drzim palce. Daj vediet ako si dopadla. Aj ja cakam na potvrdenie tehu. Snazime sa o druhe uz 10 mesiacov. Tak nech nam to vsetkym co tak dufame dobre dopadne 🙂

sibalka21
3. okt 2016

@janka2435 Ale ved pokial mal ochranu a ani sa nespravil do teba tak predsa nemozes byt tehotna.... Povedala si to aj lekarke?

janka2435
3. okt 2016

@sibalka21 ano povedala. Tak ja nechapem

nessie_18
3. okt 2016

@annakru no tak to dúfam že sa podarilo aj nám aj vám 🙂 zajtra ráno asi skúsim test dúfam že nebude príliš skoro a bude tam aspoň malinký duch 😊

minanina
3. okt 2016

Ahojte. Chcela by som sa spýtať či neviete čo by to mohlo znamenať. Dnes som bola u ženskej a povedala že mam vysokú sliznicu maternice 22mm. A že to nie je vôbec bežné taká vysoká ,týždeň pred menštruáciou a je možno včasné tehu. Ďakujem za každý názor

dannkka
3. okt 2016
dannkka
3. okt 2016

@dannkka to je kanalik, alebo duch?

annakru
3. okt 2016

@dannkka tazko povedat, urob si zajtra rano a ak to je duch tak z ranneho mocu bude asi silnejsi. Teraz si testovala?

kudusko
3. okt 2016

@dannkka podľa mňa je to tam ale mala si to odfotiť keď trošku uschne po 10 m. Ale iste je to tam😄😂😍😘

karmela
3. okt 2016

@dannkka je to duch😊 A keď ti testik uschol určite tam máš lepšie viditeľnú čiarku.😉

adela232
3. okt 2016

Je to tam. Jasne to vidno. Blahoželám 🙂

dannkka
3. okt 2016

@karmela lepsie 🙂 mas pravdu. Tak snad tam bude aj rano a krajsi. Dakujem

karmela
3. okt 2016

@dannkka nebojaj určite bude tak sa šetrí už ste dvaja a pekne tehulkovanie prajem až do pôrodu..☺️

limetka55
3. okt 2016

@dannkka Ja so si robila presne tento test, je spolahlivy.. a aj mi vysla takato druha ciarka.. a som tehu 🙂 Takze gratulujem 🙂

barborka1995
3. okt 2016

Ahojte ;) prosim Vas kedy ste zacali pocitovat nejake tehotenske priznaky? 🙂 v kolkatom tyzdni? 🙂

nivea777
3. okt 2016

@barborka1995 pred vynechanim MS

barborka1995
3. okt 2016

Ďakujem 🙂 som v 6 tt a zatial nemam ziadne priznaky okrem vynechania ms a citlivych prsnikov, tak preto som chcela vediet, ci to este len pride a ak ano, ze kedy cca 🙂

adela232
3. okt 2016

@barborka1995 od 7 t

limetka55
3. okt 2016

@barborka1995 Mne to prislo az v 7 tt.. zacalo mi byt nevolno a stupnuje sa to.. Uz som aj vracala parkrat, ale vacsinou ma len natahuje.. Problem je ale v tom, ze sme sa pred 2 a pol mesiacmi prestahovali do noveho domu a mne tu zacala teraz vadit vona noveho nabytku.. ☹ Nechapem, preco prave nabytok mi vadi, ale som v koncoch.. Natahuje ma, ked to citim.. Stale musia byt otvorene okna a uz zacina byt zima, co je problem.. verim ale, ze to coskoro prejde.. uz som v 10tt 🙂

barborka1995
3. okt 2016

@limetka55 to si ma velmi nepotesila :D ja zacinam 6 tt a zatial nepocitujem nic ale tiez sa mame teraz s priatelom stahovat a chceme kompletne prerobit byt plus novy navytok, tak sa bojim aby som nemala tiez pidobny problem 🙂 kazdopadne drzim palce aby ta to co najrychlejsie preslo ;)

dannkka
3. okt 2016

@limetka55 dakujem a modlim sa, aby vsetko dobre dopado. Menstruacia mi meska uz niekolko dni a toto je prvy naznak. Ale mam stale silnejsie bolesti v podbrusku, takze mam strach.

annakru
4. okt 2016

@dannkka aj mne meska ms dnes stvrty den a vcera som to uz k veceru nevydrzala a testla som - pozitivny. Bola som prekvapena pretoze pri dcere bol pozitivny az po desiatich dnoch meskania ms. Tiez som cakala stale lebo bolesti sa stupnovali a myslela som ze pride ms. Takze som vcera bola milo prekvapena ale tie bolesti a pichanie v podbrusku a panve ma desia (pri dcere
som to take silne nemala ) takze dnes idem k doktorovi. Uvidime co mi povie..

dannkka
4. okt 2016

@annakru a aky si mala test rano? Moj bol slabsi ako vecer.

annakru
4. okt 2016

@dannkkarano som uz nerobila. Idem k doktorovi na krv. A vcera som mala silny. Ale ja som brala tento mesiac clomid, injekciu na vyvolanie ovulky (v nej je vraj HCG) a este utrogestan na funkciu zlteho telieska. Takze mozno mi nieco z toho ten vysledok ovplyvnilo. Neviem, urcite dam vediet. Ale nebud este zklamana ze bol testik slabsi. Kazde tehu je individualne. Ked som bola tehu prvy krat tak som mala o takomto case totalne negativny vysledok. Cisto biele. Aj dlzka uhniezdovania je u kazdeho ina. Drzim palce moc....