icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
23. máj 2017

@miimss ahoj, poviem ti takto mozne je vsetko. Ja som tiez raz pouzila lutenyl na oddelenie ms koli dovolenke, ale ze by si mohla pocas toho otehotniet ? Je mozne vsetko ale viac asi je to nepravdepodobne. Skus navstivit lekara, mi nepozname tvoje telo hormony ako reaguju to ti povie lekar alebo si hned sprav tehotensky test. Pises ze minuly mesiac si menzes dostala to je logicke kes si si odialovala. Rob si test az ked ti bude tyzden meskat skor je uplne zbytocne. Skus si pozriet este tuto stranku : https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/uzivali-ste-lutenyl-pomoze-mi-otehotniet/ snad sa ti otvori. Vela stastia prajem.

miimss
23. máj 2017

@daduska_maminka ďakujem za názor 🙂 a riešili sme to až po dobrati tých tablietiek a skončení MS čiže v novom cykle. Ale ako vravíš musím len počkať. A otvorilo 🙂 ďakujem 🙂

daduska_maminka
23. máj 2017

@miimss isto treba cakat 🙂 prajem vela stastia drzkaj sa ;)

maryannka7
23. máj 2017

Ahojte, s priatelom sa snazime o babo zatial len mesiac. Menstruaciu som sice dostala ale slabu iba 2-3 dni. Uz dva dni ma strasne boli hlava, tabletka nezabera a jedlo nemozem ani vidiet.
Mozem byt tehu? Alebo tak ci ste mali niektora nieco podobne. Dakujem

daduska_maminka
24. máj 2017

@maryannka7 teotensky test si si robila ?? Ak nie naco cakas .. tvoje symptomy nemusia hned znamenat tehu. Odporucam spravit test. Alebo zajdi na gyndu a nech ti spravia odbery na hcg. Vela štastia ti prajem a pekny den. 😊😉

lauuura88
24. máj 2017

Ahojte, potrebovala by som vediet vas nazor. Uz vyse tyzdna mam kazdy den biely výtok,strasne nechutenstvo a nenormalna únava a dnes sa mi zacala točiť hlava. Svoje dni mi meškajú zatiaľ iba den. Stretol sa s tym niekto? Kedy je najlepsie si robit test?

zlaticko118
24. máj 2017

Nechcem sa do nikoho navazat ale preco vypisujete tu na MK ci mozete byt tehotne? Ved teh. test sa da kupit pomaly aj na pumpe o polnoci a urcite vam odpovie lepsie.

@lauuura88 a tehotensky test si mozes spravit kedykolvek. Ak vide neg. bud mozes pockat par dni a spravit znova alebo sa rovno objednaj k lekarovi a mozes dostat vyvolavacku lebo ti len zblbol cyklus.

daduska_maminka
24. máj 2017

@lauuura88 ako kedy ale asi najlepsie tyzden po meskani 🙂 ..

babatienko27
Odpoveď bola odstránená
karmela
26. máj 2017

@babatienko27 blahoželám 😊

tonjadabik2
26. máj 2017

@babatienko27 krasne vysledky no teda ste sa museli presne trafit do ovulky.. Gratulujeeeeem

tinabalogova
27. máj 2017

😍 a už iba čakať ❤️❤️

marisse2428
27. máj 2017

Ahojte dievcata, prosim, potrebujem poradit. 11.5 som mala dostat MS, ale neprisla, tak som si spravila test, ktory vysiel slabunko pozitivne. 14.5 som zial dostala silnu ms, test vysiel stale pozitivne, ale o niekolko dni negat. Dalsiu MS mam dostat az 12.6 a prave som mala ruzovkasty vytok. Moze to byt ovulaciou, aj ked som nikdy vytok predtym pocas ovu nemala? Alebo je to este nejake ocistovanie?

zuzanka3381
27. máj 2017

@marisse2428 no ja mavam pri ovu iba taky priesvitny vytok. Ale ruzovkasty som mala ked som cakala prvu dcerku a sa uhniezdovalo vajko. Pri druhej nic. Tak neviem.

marisse2428
27. máj 2017

@zuzanka3381 ja som mala dnes strasne natahovaci bielo-priesvitny vytok a teraz vecer ruzovkasty. S priatelom som mala nechraneny pohl.styk naposledy pred MS, takze naozaj neviem. Ja sa odvtedy citim strasne divne, stale som unavena a byva mi zle. Ale kedze sa udialo tamto a este aj tie testy po ms negativne, tak neverim, ze by to mohlo byt tehotenstvo. Ale ani ovulacne krvacanie som nikdy nemala.

zuzanka3381
27. máj 2017

@marisse2428 kazdopadne si zajdi k lekarovi aby ta skontroloval. Ak si mala test pozitivny a potom silne krvacanie a ak ozaj to bolo tehu nech pozrie ci vyslo z teba vsetko. Ci nie je potrebny kyret. Vies telo zeny sa meni. Mozes mat ovulku teraz taku.

marisse2428
27. máj 2017

@zuzanka3381 Dakujem, zajdem tam hned v pondelok. 😊

zuzanka3381
27. máj 2017

@marisse2428 no istota je gulomet. 😊

marisse2428
27. máj 2017

@zuzanka3381 robila som si akurat test a je tam taka slabsia druha ciarka ako minule... ja uz neviem ci tym testom mam verit.

elenita
27. máj 2017

@marisse2428 hod foto 😉

walkyra88
27. máj 2017

@marisse2428 pridaj foto testu😉

marisse2428
27. máj 2017
marisse2428
27. máj 2017

@walkyra88
@elenita Tak co myslite?

walkyra88
28. máj 2017

@marisse2428 takychto testov som mala ja zopar ale nikdy tehu neboli skus urobit aspon 2,3naraz😉drzim palce

marisse2428
28. máj 2017

@walkyra88 Ja sa skor bojim, ci to nebude cysta alebo co. Zajdem si zajtra doktorovi radsej.

zuzanka3381
28. máj 2017

@marisse2428 ja som vzdy testovala s digitalnym. Tymto palickovym som neverila. Ked pojdes k doktorovi tak to bude urcite vacsia istota. Drzim palce nech to bolo uhniezdovanie a ze to bude v brusku uz bublinka.

daduska_maminka
28. máj 2017

Ahojte žienky. Ked som este nevedela ze cakam babo tak mi moja doktora dala urobit testy na stitnu zlazu a bolo vsetko v poriadku. Teraz mi robili prve odbery v tehu a mala som zvýšené Anti TPO.

AntiTPO mam 93,9 co je zvysene a THS mam 3,18 co je podla v norme. Ake ste mali hodnoty vy ??
Dakujem vopred za odpoveď.

kacena0000
28. máj 2017

Ahojte žienky, mali ste už skúsenost s escapelle ak bol styk pred užitim viac krát behom dvoch dni a po užiti tabletky ešte raz tiež nechránený ? Do 5 dní slabé krvácanie no menštruácia teraz mešká 5 deň, a už týždeň mam biely výtok no nesvrby nezapacha, ráno a na večer ma boli v podbrušku ale chvíľkové stavy a nieje to bolesť ako na MS no keď ležím vystreta taka sťahovacia bolesť niekedy až pichanie ... Od užiti a tabletky prešli 3 týždne...

daduska_maminka
28. máj 2017

@kacena0000 nechcem byt zla ale naco mas nechraneny styk ked nechces byt tehotna ?? Nepoznas nieco ako prezervativ alebo iny druh antikoncepcie ???
Je lepsie davat zbytocne vyhodene peniaze za tabletky ktore rozhadzu cely tvoj menstruacny cyklus ??? Stoji ti za to ak by si otehotnela zabit to nevinne stvorenie ??

Menstruacia ti meska z dovodu rozhadzaneho cyklu koli požiti tabletky ale pravdepodobnost ze mozes byt tehotna sa nevylucuje.

kacena0000
28. máj 2017

@daduska_maminka v prípade otehotnenia by som na interrupciu v živote nešla, prístup nezodpovedný beriem do úvahy mňa by len zaujímalo aká veľká je pravdepodobnosť byť tehotná keď je styk aj po tabletke ale ďakujem za odpoveď