icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

michaelats
29. máj 2017

Zlakla som sa :'( mohlo sa nieco stat malemu????? Dakujem 😉

daduska_maminka
29. máj 2017

@tonjadabik2 hej uz za chvilku koncim prvy trimester 🙂 ja som mala tehotenstvo necakane. Teplotu som si merala stale v kuse .. a to len tak zo srandy 😀😀 nepredpokladala by som ze by som bola tehotna.. ked som kdesi citala ze ak sa teplota nejake dni udrzuje stale v rovnakej rovine tak to moze byt tehu .. zacala mi meskat menstruacia a bum bac povedala som si ,,som tehotna" .. tehotenske testy negativne .. este vyvolavacku mi gyndoska dala a stale nic .. kdesi som pocula ze nahmatat si krcok maternice tak mala som ho zatvoreny dobre nahmatatelny a tvrdy .. dalsie dni stale kramy nikde na 14 den som znovu navstivila lekarku ta mi len pridpisala tabletky na vyvolanie a ako "ozajstne dobra lekarka" mi povedala kupte si tehotensky test... (ironia) bum a vecer uz bolo o jednu palicku vyse 🙂 takze takto som to mala ja :D

Aj podla grafu je to uplne rozhadzane .. ci ovulka bola posunata to dost pochybujem lebo viem kedy som mala pohlavny styk .. na 42DC som mala prvy + testik 🙂

daduska_maminka
29. máj 2017

@michaelats ahoj . 🙂 nebo isto nie aj ja sa niekedy niecoho zlaknem 🙂 isto je drobcek v poriadku nestresuj sa zbytocne .. drzim palceky 😊😊😊

natalyy15
29. máj 2017

Ahojte baby už snáď týždeň ma bolí v oblasti podbruska a picha má tam a hrozne akoby niečo tahalo s partnerom sa snažíme o bábo a po ovulke mi začali tieto problémy tiež mám citlivé prsia a biely výtok bez zápachu myslíte že by to mohlo byť tehu? Máte skúsenosti?? Ku gyndakovi idem až o týždeň

sstalynda
29. máj 2017

@natalyy15 moze aj nemusi to byt uhniezdenie. Mna tak pptiahlo v maternici ale iba jednorazovo.

natalyy15
29. máj 2017

@sstalynda fuuu tak to mňa už tyzden takto pobolieva chvilu a potom zasa nič a dotoho ten výtok no neviem som s toho jeleň 😓

teri29
29. máj 2017

Ahojte, dievčatá. Myslíte, že by som mohla byť v tom? už 5 dni pociťujem tlaky v podbrušku, spolu s citlivými a bolestivými prsiami (bez podprsenky nedokážem existovať - inokedy som celý mesiac doma pobiehala bez nej)... je mi zle od žalúdka - nevraciam, ale keď začnem jesť, tak veľa toho do seba nedostanem, hneď mi začne byť na vracanie a po polhodine to prejde... unavená som posledné dni... cítim sa tak emočne napätá... dnes som robila test - negatívny.... posledný menzes bol bez žiadnych PMS (čo bolo nezvyčajné)... teraz toto... menzes by som mala dosť o pár dní... ale s manželom sa pokúšame o bábätko pol roka - veľmi sa naň tešíme 🙂 čo si myslíte, dievčence? Ďakujem vám už teraz za nápady a rady 🙂

daduska_maminka
29. máj 2017

@natalyy15 test si si robila ?? Ak nie tak sup sup 🙂 drzim palce.

ladyiwush
29. máj 2017

@teri29 Ahoj ja som mala pred týždňom toto isté a čakáme bábätko 🙂 pár dní som si robila test a negatívne a po 3 dňoch boli dve čiarky druhá slabá ale bola 🙂 ale som len na začiatku úplnom tehotenstva 🙂

teri29
29. máj 2017

@ladyiwush jeeej, gratulujem 🙂 snažím sa byť trpezlivá, ale vôbec mi to nejde 😀 určite sa teraz pokúsim dať si pár dní kľud... a uvidíme, čo príde 🙂

ladyiwush
29. máj 2017

@teri29 ďakujeme...Ale ako píšeš som mala to isté a bolo to tehu 🙂 jednu dcérku máme a čakáme toto druhé 🙂

teri29
29. máj 2017

@ladyiwush my sa snažíme o naše prvé... tak som celá taká napätá - ešte veľa o sebe zisťujem, ako všetko funguje vo mne... snažím sa brať to s nadhľadom... ale tento mesiac mi to fakt nejde 😀

ladyiwush
29. máj 2017

@teri29 hehe verím lebo sa moc tesis 🙂 netreba to prehanat ono keď to má prísť to príde 🙂 A tiež sme sa snažili o toto druhé bábätko asi 4 mesiac a je 🙂 A nerátala som si absolútne plodné dní ani ovuláciu nič a dockali sme sa 🙂 z ničoho nič 🙂

ladyiwush
29. máj 2017

@ladyiwush držím palce

sticker
ladyiwush
29. máj 2017

@teri29 a držím palcez

sticker
teri29
29. máj 2017

@ladyiwush ďakujem 🙂

natalyy15
30. máj 2017

@daduska_maminka nie nerobila som si test ale budem kiežby bol pozitívny

tonjadabik2
30. máj 2017

@daduska_maminka Jeej moja tak to ti Gratulujeeeem. Ahaa som nevedela ze mozu byt aj rovnake teploty.kazdy vravi ze musia byt vysoke..ta uvidime. Ja si krcok kontrolujem kazde rano sa mi zda ze je uz zavrety ale je dole.ale on sa zase otvori..ako vzry behom dna.ale vcera v noci brutal ma bolelo brusko az do chrbta prechadzala bolest.som nemohla spat..asi ovulka..dnes nizka teplota..ach aj ja m.dlhe cykly a.verim ze pojde hore.dnes 30dc.si zlata ze si mi opisala vsetko.uviidime ako to pojde dalej..ach

daduska_maminka
30. máj 2017

@natalyy15 drzim ti palce 🙂

daduska_maminka
30. máj 2017

@tonjadabik2 ja ti len drzim palce podla teploty sa neriad 🙂 staci ak vies kedy mas ovulku vela stastia

tonjadabik2
30. máj 2017

@daduska_maminka Dakujem mas pravdu ovulka je dnes.mame poistene vsetko uz len cakat

natalyy15
30. máj 2017

@daduska_maminka ďakujem ☺

jahodka12345
30. máj 2017

Ahojte, pred mesiacom som den po menstruacii mala prerusovany styk po ktorom som si dala do cca 20 hodin escapelle, dnes v den ocakavanej menstruacie som si rano robila mamatest 10mLU a bol negativny, ziaden duch proste krasna jedna ciarka. Je mozne ze naozaj nie som tehotna?

babls5
30. máj 2017

@jahodka12345 deň po ms je skoro nemožné otehotnieť

jahodka12345
30. máj 2017

@babls5 ja viem ale bolo to velmi nezodpovedne odomna kedze studujem este na vyske a spanikarila som.. cize mozem byt pokojna? 🙂

daduska_maminka
30. máj 2017

@jahodka12345 myslim si ze mozes byt pokojna .. skus si zaobstarat antikoncepciu je rozneho druhu ako zbytocne escalpele ktore rozhadze menstruacny cyklus ..

jahodka12345
30. máj 2017

@daduska_maminka dakujem za odpoved 🙂

babls5
30. máj 2017

@jahodka12345 urcite ano 😊 meskat ti mozu teraz stej tabletky

jahodka12345
30. máj 2017

@babls5 dakujem velmi, pomohlo mi to 👍 🙂

vevetrdlo1994
30. máj 2017

Ahojte baby podľa vás som tehotná alebo nie