Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@zuzanka3381 ja som v 21tt. Takyto "priznak " som nikdy nemala.... ako som zacala uzivat magnezium 3t. Denne som sa nadmerne potila hnacka aaaa po 6dnoch uzivania magnezia trpnutie lavej ruky,neskor tvare aaa jazyka ☹ :'(
@michaelats fuuu tak to prvykrat registrujem nieco take. Akoze este ruka ok mozes mat nieco v chrbtici zablok9vane ale hlava a jazyk nie je sranda. Urcite prekonzultuj s lekarom. A v pribalovom letaku si nic nenasla taketo vedlajsie indikacie?
@michaelats ocividne nemas slov a napisat nieco zruzumitelne ked sa stale opakujes :D ja vynechavat nic nebudem a svoje "mudre" reci si nechaj pre seba .. je to stranka kde si kazdy moze povedat svoj nazor a ostatni maju pravo sa k nemu vyjadrit aj ked otazka ci odpoved mozu byt potiahnute za vlasy zial vitaj v 21.storoci ;) 😙😙😙
Ahojte, už je to šesť dní od menšej ' nehody' a užila som tabletku po... Dnes ráno som mala hnedé špinenie je to s tej tabletky alebo to môže znamenať aj niečo iné?
@daduska_maminka traposka
@daduska_maminka dakujem pekne..🙂
Baby prosim vas ma niektora skusenosti s ruzovym vytokom v cca 4tt. Ide o to ze som dnes bola na gynde a pri vysetreni doktorkou som zraxu mala ruzovy vyto ktory som do teraz nemala vobec, este aj pred vysetrenim som sla na toaletu a nemala som ho. No a doktorka mi nic na to nepovedala, len si myslela ze ci sa mi nahodou nerozbieha MS a nie nerozbieha. Tak co si o tom myslite mala niektora z vas s tymto skusenost. Trosku sa aj bojim :(
@sstalynda dakujem krasne , tesim sa ze sa nam po dlhsom case podarilo, ale trosku som aj v obavach, lebo ma otorka nechala v tych obavach, mala som ruzovy vytok pri vysetreni o ktorom mi ona povedala, doposial som ho nemala...samoyrejme nijak sa k tomu nevyjadrila...tak som na ihlach
@gerry22 ruzovy vytok pocas tehu byva normalny...Bud je to sposobene vysetrenim, co Ti robila Dr., alebo roztahovanim maternice...Vsetko mas "dole" viac prekrvene a citlive, takze staci prasknuta malicka zilka v Tebe a ruzovy vytok je na svete,..Neboj nic, je to v pohode...Zle by bolo, keby si normalne krvacala - na cerveno a s bolestami 😉...Prajem zdrave tehulkovanie 🙂
@michaelats dufam, ze Ti trpnutie prestalo a ze si uz v pohode 🙂...Babätku sa nemoze nic stat, je chranene v brusenku...Prajem nadalej zdrave tehulkovanie 😉
@michaelats
@daduska_maminka Vy dve tehulky!...Uz sa nedohadujte!...Ked si nechcete navzajom robit zle, nereagujte si vobec vzajomne na prispevky 😉 ...Prajem vam obom krasny den zienky 😘
@luta13 dakujem pekne za povzbudenie 🙂 Nastastie uz ten vytok nemam , po vzsetreni asi tak po troch hodinach som ho uz nemala. Takze mi odlahlo. Rozmyslam ci aj nevymenim gynekologicku aj ked pri prvom tehu bola v pohode nic nezanedbavala ale tentokrat ma ona nechala v pochybnostiach ona ma vystrasila ako by ona nevedela ze to mohli sposobit jej vysetrenie. dakujem ti este raz 🙂
@luta13 dakujem 🙂 uz to preslo.... neviem ci to bolo z magnezia ... ale odkedy ho nejem tak je vsetko v najlepsom poriadku 🙂 pekny den ;) 🙂
Ahojte baby už 3 dní mi to mešká robila som si test čo myslite mam sa tešiť prikladam foto
@natalyy15 je to taaaaam 😊
@simonkazga jej myslíš????no som radosťou celá bez seba 😊😁😁
@natalyy15 urcite 😎
Čaute kočky. Chcem sa spýtať 🙂 som tehotna 13+1 ale to nie je nejak podstatne :D mavate sny ohladom porodu ako to prezivate alebo o tehotenstve alebo o tom ze uz babo mate? 🙂 otazka hlavne pre prvorodicky ako som ja ale aj ostatne mozu odpisat dakujem ;)
@14hviezdicka12 ahoj, nie som sice prvorodicka, mam uz 2 syncekov, ale sny som nemavala myslim ziadne ohladom toho, co tu spominas 😉...Prajem Ti krasne bezproblemove tehulkovanie, mas sa na co tesit, cochvilku pridu prve kopanceky a pohyby...Si v najkrajsom trimestri z celeho tehu - uzivaj vsetko 😉...Zaroven Ti prajem lahky a krasny porod, nech na neho nikdy nezabudnes 😉...Ja som to neprezila ani raz do uplneho konca a velmi banujem, ze som si "nevytlacila" svoje babätko z mojho tela sama...Prva bola planovana SC a druhy porod trval privelmi dlho a tak som si ja dobrovolne vyziadala SC (cisarsky rez)...Boh s vami obomi ❤
@gerry22 Ak si doteraz bola spokojna so svojou gynekologickou, ja by som ju asi nemenila - hlavne nie v case ked uz tehulkujes - mozno po porode 😉 ...No za to, ze Ta nechala naposledy hentak v strese, by som je povedala do oci svoje...Ze si neprajes, aby Ta takto lakala zbytocne! 😀...V konecnom dosledku, babo aj Ty ste v pohode, tak pekne oddychuj, setri sa a v klude prezi prvy trimester 😉
@luta13 jsi to krasne napisala 🙂 teotenstvo si uzivam to je samozrejme 🙂 ale taktiez je to plne strachu blbych pocitov tych snov ako keby boli skutocne ale tak su to proste iba sny 🙂 dakujem velmi pekne si zlata 🙂 kazdy den sa modlím k bohu aby bolo všetko v poriadku s malym drobcekom je to neskutocny pocit ❤ uz len pocitam dni kedy pojdem na gyndu aaaaa zapocujem srdiecko uvidim ako vyrastol nas drocbocek 🙂 ale zas mam strach a kladiem si otazky ci je vsetko v poriadku 🙂
Tak ja mam problem zo srdcom takze mozno aj ja budem mat sekciu ale najradsej by som mala klasicky porod ale to sa este uvidi do decembra je casu dost 😊😊😊
@14hviezdicka12 aho ja mam často také sny ani neviem prečo ale mám že už mam malu pri sebe a take nič zlé alebo o porode mavam sny hihi už mi s toho šibe som prvorodička takže neviem čo má čaka tak asi preto 🤰

@michaelats V ktorom si tyzdni? Ja magnezko som brala a to 6 tabliet denne aj toto tehotenstvo aj to prve. A ruka mi trpne aj mimo tehu. Podla mna trpnutie koncatin nema nic spolocne s tehotenstvim. Viem ze krce mozes dostat pocas tehu aj na to to magnezk9 je ale trpnutie no neviem. A poskodit babatku to urcite neposkodi. To je pekne v domceku neboj sa.