Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@luta13 tak to urcite pri dalsej navsteve ak bude takato tak jej svoje poviem urcite....vymenu gynekologa by nebol problem ani hned teraz lebo v tej istej ordinacii sa striedaju. Mne by len stacilo povedat sestricke aby ma objednala na ten den ked tam je doktor, ktory je perfektny. Som sa trosku zlakla ale je to uz v pohode, Citim sa dobre nemam ziadne problemi ani tazkosti. Dakujem ti pekne za povybudzujuce slova 🙂
@ariana195195 Ahoj, ale Ti to uteka 😉...Uz len 11tt. a budes mat princeznicku pri sebe...Pohladkaj za mna brusenko 😘
@luta13 ahoj,moja ďakujem že namna myslíš áno teraz to rýchlo uteká ani sama neviem ako tie týždne idú O chvíľu budem V porodnici snáď to zvládnem neviem čo ma čaká trošku sa aj bojím hih ale to asi každá A pohladkam dakujeeem
@14hviezdicka12 mne sa už snívalo aj to že som išla cisárskym A že som sa strašne bála myslím dosť na pôrod čo bude ako bude asi preto sa mi všetko spája V sne ale nám povedal že dievčatko stále som chcela mať dievčatko tak uvidíme ale už sa nám to kráti A maličké budeme mať konečne pri sebe teším sa na to veľmi,👶 drž sa A pekne tehulkovanie prajem
@ariana195195 aj tebe uz ti to rychlo ujde 🙂 drzim palčeky ❤
@mimusa1997 test je asi negativny....ale zalezi aj od toho kolko dni si po ovulacii
@miroslavap Gratulujem k // a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉
Ahojte 🙂
Chcela by som od Vas poradit ake pesničky sa hodia na 4D ultrazvuk? 🙂 Ďakujem 😉
@mimusa1997 ahoj, testovala si este od posledneho testiku, ktory si sem pridala (4.6.)?...Daj mi vediet, ak ano a co na nom bolo 😉
@simushaa ahoj, nic konkretne ma nenapada, nam vyberal priamo Dr., ktory nam robil 3D - bolo to pri prvom synovi...Pri druhom sme boli u ineho Dr. a ona nedaval piesne na CD vobec k ultrazvuku...No prvykrat sme boli v Hlohovci u Dr.Brestanskeho, on nam sam dal piesne - neviem uz teraz ake to boli, ale bolo to velmi pekne...Druhykrat sme boli na 3D a 4D sone v Trnave...Ja neviem, ja by som skusila jednoznacne nejake pohodove sladaciky - napr.nieco od Enya, alebo Sinnead o´Connor 😉...Musis vyberat piesne, ktore su Ti "srdcu mile" 😉...Prajem krasny zazitok na sone, je to uzasne vidiet drobceka v pohybe a detailne - pekne si to uzi ❤
Sem to isto nepatri ale je vas tu viac a mozno sa niektora s tym stretla. Odkedy som ostala tehotna som sa začala vzdy po holeni po kremoch po sprchovani vyhadzovat vzdy len na nohach. Obcas som si nejaku tu vyrazku nasla aj na brusku alebo ruke ale vsetko mam ciste chrbat plecia ... strasne to svrbí niekedy mam pocit ako keby som sa isla zblaznit.. po kazdej to zmizne alebo sa svrbenie zmierni lenze dnes to ani nezmizlo ani nezmiernilo .. mali ste to??
@14hviezdicka12 toto som este nevidela a neviem, z coho by to mohlo byt - vyzera to ako nejaka alergicka reakcia...Najlepsie bude, ked s tym pojdes na kozne 😉...Inak neporadim...Ja by som to tak riesila, alebo pripadne zbehni do lekarne, nech Ti poradia, co s tym...Drzim palceky, nech to mas co najskor uplne vyhojene - skus Fenistil gel - ten je proti alergii a svrbeniu cohokolvek na pokozke tela - ci pupaka ci stipnutia od hmyzu 😉
@14hviezdicka12 staci vymenit ziletku , alebo staru pred pouzitim namocit do alkoholu , alebo pripravku na dezinfekciu ziletky ( co maju muzi k holiacenu strojceku) skus sa holit menej casto ,a by sa pokozka upokojila. Po holeni pouzivaj krem po holeni alebo vobec nijaky. zmizne to , mas len podrazdenu pokozku .
@luta13 ahoj moja dakujem za odpoved.. no je to uz neznesitelne aj ja mam pocit ze ci to nahodou nie je alergia no neviem je to strasne a mam pocit ze sa to zhorsuje pojdem isto k lekarovi lebo uz mam tho plne zuby nikde inde to nemam .. uz som rozmyslala ze ci to nieje zihlavka ale to pochybujem mam to len na nohach ... ale dakujem za odpoved a urcite lekarovi pojdem
@pekkka dakujem za odpoved 🙂
Podla mna si mala 10 DC ovulaciu a zatial sa ti teplota drzi hore luteralnu fazu mad zatial 15 dni..takze myslim ze ak teplota neklesne a ms nepride budes tehu test myslim mozesuz vyskusat
Ďakujem za info..a neviem čo sa to rieši s tými duchmy na teho.teste ...to niečo znamená? Lebo viem že na testoch je písané že po 10 min už výsledok nereálny tak ho vyhadzujem 😀
@mmichaelag to nevadi ze test je po 10 minutach ....urcite nevyhadzuj u mna vzdy i slaby naznak ruzovej palicky i ked hodinu po limite zbamenalo tehotenstvo....9 DPO som v limite nemala nic...a potom sa tam objavila....asi za 20 minut...takze urcite nevyhadzuj a pekne si ho nechaj dlhsie a pozri na svetle alebo daj fotku 😉.....uz si testovala?
@kata011 bojím sa to skúsiť aby ma to nesklamalo...za 4 dní by mala prist ms ...asi pockam dovtedy aj keď ma z toho asi picne 😊 potom to skúsim a hodím foto ...Ďakujem za informácie 😉
Ahojte. Bolo mi povedané, že mám dať svoj prîspevok sem, tak som tak urobila. Mám otázku. Hoc mi mešká mrcha len tretí deň, včera som si robila test a vyšiel mi pozitívny. Bola tam síce veľmi slabunká čiarka, ale boli tam obe. Hneď som volala lekárke, pretože pri práci ktorú vykonávam sa vyžaduje zdvíhanie ťažkých bedničiek. Lekár i sestrička mi povedali že som na 90% tehotná, hoc na ultrazvuku nič nebolo ešte vidno. Ale už mi odporučila vitamíny, objednala ma na júl na kontrolu a pripravila ma, že mi dajú vtedy už i tehotenskú knižku. Zobrali mi krv a teraz poobede mi volali, s otázkou, že aký test som si to robila, lebo že v krvi nič nebolo. Minulý mesiac som trpela silnými potravinovými alergickými reakciami a musela som užívať prednison a pichli mi dva krát hydrokortizón. Je možné, že by to nejako mohlo vysvetlovať túto záhadnú situáciu? Vôbec netuším, čo si mám o tom teraz myslieť. Mamina ževraj tiež mala tento problém, ale na základne strašných bolestí v krížoch (ktoré mám i ja, nedokážem už poriadne obsedie v autobuse) ju hospitalizovali, a po negatívnych krvných testoch jej až po týždni potvrdili tehotenstvo z krvi. Tak chcem počkať, lebo bud. Týždeň mám prísť na pichnutie vyvolávačky ak mrcha sama nepríde.
@angelic2703 niektore lieky dokazu ovplyvnit vysledok tehu test.....pokial by si mala ciarku na tehu teste myslim ze krv by thotenstvo potvrdila lebo v krvi je hcg skor a je koncetrovanejsie ako v moci
@angelic2703 dôležité sú vysledky z krvi...ja som mala tiež pozitívny test, dokonca to bol digitálny Clearblue, čo som si myslela,, že ten sa nemyli..a krv bohuzial..negativna 😏 treba vydržať...ak by si bola aj tehotná, vyvolavacka neublíži..
@aleskandra no ja si zajtra pred prácou znovu urobím test a uvidím. Asi sa nedospím. Taká som z toho nervózna, pretože ako som spomínala i mamina sa už raz ocitla v takejto situácii.

@ariana195195 ako eda sa povedat ze su to zle sny take zaujimave 🙂 raz sa mi zatial snivalo ze som rodila prirodzenm sposobom aj som to citila takze to bol taky zvlastny sen 🙂a ked tak sa mi väčšinou sniva ze mam babo uz na svete a pokaždej to je dievčatko 😊😊 pochybujem ze sa vytvaraju sny tym ze si nieco velmi zelam alebo casto myslim 🙂 na porod myslim dost casto ale na to ze to bude dievca ani nie nam je to v podstate jedno 🙂 hlavne aby to bolo zdrave ;) ❤💕💕