Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@zuzana256 no ber do uvahy aj to ze spinenie moze trvat aj cele tehu moja teta krvacala po cely cas tehu samozrejme v malom mnozstve a k tomu cakala dvojicky
@timina22_09 ja som si robila test prvý krát keď som už bola v 9tt ani som nevedela že som tehotná A také koľajnice boli pekne teraz budeš mať taký pocit ms často s toho si nič nerob je to normálne tebe bude krásne silniet čiarka ale už ani nemusíš robiť testy si tehotná užívaj si to je to veľmi pekné A príjemné ❤ kedy ideš na kontrolu 🤰
@14hviezdicka12 takže aj keď mám spinenie týždeň pred ms a mám ju dostať v stredu a nepríde v stredu tak to môže byť tehu mám hnedé a aj trošku krvi ale málinko
@zuzana256 poviem ti takto : neteš sa predčasne a neplaš sa predčasne .. cakaj do dna zacinajucej ms a ak sa nespusti potom si sprav testik moja rada 🙂 mne tehu test pozitivny vysiel az na 14 den po vynechani ms takze som bola trosku v soku
@14hviezdicka12 ok tak pocakm na deň keď ma prísť a potom skúsim lebo dnes som 13 dpo
@zuzana256 no tak vyskusaj a potom posli foto 🙂 vela stastia
@14hviezdicka12 ďakujem a poslem
Ahojte baby.... Moja kamoska ma dilemu.... Mala dostat mrchu 8.6. Ale neprisla... Co si ma o tom mysliet bolia ju prsia a neviem jej akosy poradit... Dajte mi prosim vediet
@tinabalogova toto sa tu moze niekto spytat ??? Ved nech si spravy test ak je tehotna nie ??
@zuzana256 tesim sa ja idem zajtra po mesiaci na sono 😊😊 uz sa neviem dockat ked uvidim drobceka
@14hviezdicka12 ved ona nevie -_-
@tinabalogova ved nech si ho spravy kupit si ho snad vie .. alebo nech navstivi lekara
@14hviezdicka12 ok odkazem
@tinabalogova to by si mohla ak ty vediet natož ze si si ho robila a cakas babo ..
@ariana195195
Ahoj 🙂 na vysetreni sme boli dnes. Podla doktora som v 5tt a zatial tp je 22.2.2018 🙂 problem je ten, ze musime utekat na jedno specialne vysetrenie, lebo dva tyzdne dozadu ma seklo v krku a nasadili mi na ortopedii dorsiflex. Co je vraj dost nebezpecne. Ibaze ja som netusila, ze som tehotna. Ved to bolo velmi , velmi skoro, hadam to babatku nic neurobilo, kedze este len teraz ma dutinka 2mm , cize snad to bude v poriadku, hoci uz som plakala. Lekar sa vyjadril, ze pani doktorka na po vysetreni povie, ci si babo mozme nechat alebo by bolo lepsie.. No vies. Ale s tym nepocitam. Drobca sa nevzdam..
@14hviezdicka12 prajem nech je všetko v poriadku
@timina22_09 ahojik neboj sa bábo je ešte veľmi veľmi veľmi malinké nič sa mu nestalo a ani nestane!!!!!! Ani na to nemyslí som rada že takto myslíš pekne pozitívne a tak nech to bude až do konca tehotenstva lebo keby bolo niečo zle tak bábätko sa ťa nedrží teraz ma to napadlo ale jemu je veľmi dobre má sa skvele a nebuď smutná myslím na teba stále a kedy ideš na to vyšetrenie? Teraz niekedy tento týždeň? Potom mi napíš čo a ako ale verím tomu že bábätko sa má dobre je v najlepšom poriadku 🙂
@ariana195195
Na to vysetrenie ideme zajtra, 10:30. Som velmi rada, ze tak skoro ma objednali. 🙂 este som sa chcela opytat, je normalne, ze ciarka mi od nedele nezosilnela az tak? Ale robila som inu znacku. To vadi? Ci je to jedno? Dakujem ti velmi pekne za podporu. ❤
Ahojte, snazime sa aj my od babatko, uz asi tyzden ma pobolieva podbrusie a sem tam pichne ovulacia bola 10.5, co myslite kedy by som si mohla urobit test? Mrcha by mala prist do tyzdna. Dakujem
@mouse14 ahoj rob si test az ked ti mrcha bude meskat.
@14hviezdicka12 počuj a ake priznaký okrem bolesti bruška ako na mrchu by mali prisť???
@mouse14 ja ked som mala uhniezdenie som mala 2-3 dni zvlastne krce ale nedalo sa to pripisat bolestiam na ms a to uz mi meskali tyzden test po tyzdni negat a az na 14 de po vynechani pozit .. to bol krasny sok .. pachy som mala vsetko mi smrdelo aj velkonocny zemakovi salat 😂😂😂
@14hviezdicka12 no tak som zvedava že čo, ako dopadnem ja :D
@timina22_09 ja som si robila prvý krát v 9tt a čiarka bola moc silná potom som si robila na druhý deň čakala som že bude čiarka ešte silnejšia ale naopak bola slabšia ešte ale som to neriešila ani ti moja sa nad tým nezastavuj myslí na malú bublinku 👶 zajtra na teba budem myslieť daj mi hneď vedieť ako a čo bolo unavená nie si ? Ja som prvy aj druhý trimester prespala 😴 hih teraz už nie ale veľa oddychujem keďže sa mi to už blíži a ber to pekné všetko s úsmevom veľa urobí aj pozitívne myslenie ❤ drz sa a pohladkaj bruško zamna 🤰 drž sa
@ariana195195
Zlata si 🙂 unava pride obcas. Lenze chodim do prace, tak nemozem si dovolit vyspavat. Ale konecne sa mi dobre spi. Ja som tak kvalitny spanok nemala asi este nikdy. Rano sa budim uplne vyspata. No mozno to este pride, mozno budu aj nevolnosti vyraznejsie. Tak ti s drobcom dakujeme za podporu, urcite ti hned dam vediet 🙂 pozitivne myslim, musim. Nic zle si nepripustam a uz teraz sa tesim na vsetko ❤ tak este raz ti dakujem, si velmi mila 🙂
@mouse14 daj potom vediet drzim ti palceky ..
@timina22_09 ja teraz už len dva krát do týždňa chodím do práce na 5,hodín, ti kde pracuješ dávaj si pozor nenatahuj sa alebo podobne myslím na teba dnes nech to máš za sebou už drž sa všetko je super ❤

@natalyy15 ano je to tam 🙂 aj nieco citis nejaky priznak??