Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@14hviezdicka12 no presne tak😉
@14hviezdicka12 ahoj ak by som išla na maródku ak budem tehu vypíše má aj na gynde dr.
@miirka25 test je negatívny,už by si mala mať ciarocku keď mešká
@14hviezdicka12 keď si mala posunutú ovu tak ti test neukazal pozitívny výsledok na 14.den meškania...
@miirka25 ja tam vidim ducha 🙂
@zuzana256 samozrejme 🙂
@nivea777 to sa ma pytas ??? Ano menstruacia mi uz proste nedosla vtedy kedy mala uhniezdenie som citila jemne krce v podbrusku na na 10den od toho uhniezdenia a 14den od meskania mi test ukazal + slabucky dusik 🙂 a ked som si robila dihitalny tak to tak aj vychadzalo 🙂 takze v podstate som podla menstruacie 15+1tt ale v skutocnosti som 12+6tt ale dpktorka mi povedala ze je to vporiadku plod je pekny a rastie tak ako ma 🙂 termin bude podla utz nie podla ms 🙂
@14hviezdicka12 nepýtam,ty si napísala že ti ukázalo až na 14.den meškania a ze sa ti v tom cykle posunula ovulácia..čo znamená že keď sa posunula ovulácia tak ti v skutočnosti nemeskalo 14dni ale kvôli posunutej ovu sa ti posunul aj termín MS,ktorá by prišla ( ak by nedošlo k oplodneniu) cca 12 až 14 dní od ovulácie..Napr ovulácia 14.5,termin MS 28.5.. no ale keď ovulácia nastane až napr 25.5 tak MS by mala prísť okolo 8.6,žena si sice myslí že 8.6 jej už 10dni mešká ale v skutočnosti nemeska..
@nivea777 no ke to uplne jedno v decembri som mala vysadenu antiku takze cyklus som mala posunuty pred tym mesiac ako som otehotnela mi ms prisla nacas 🙂
@mirka5607 gratulujem :*
@14hviezdicka12 dakujem 🙂
Ahoj zienky, co si myslite o tomto teste? Mrska mi meska 8 dni, nemam ziadne priznaky, jedina zmena ktoru som spozorovalla ze mi casto krst za den zacnu trpnut prsty na rukach to sa mi pred tym nestavalo. 10 dni po sexe som mala hnede spinenie dva dni, ale iba taj raz za den a potom nic. Mozu byt to znaky tehu? Dva dni ako mi meskala mrcha som si robila test bol negativny, teraz som si na osmy den robila znovu, a zda sami zd viidim ducha.
@pilotka32
Mne sa zda, ze je to tam. Mozno sa ti posunula ovulacia a preto sa ti zda, ze ti meska 8 dni. Skus o dvs dni znova 🙂 mozno bude lepsie vidiet. Drzim ti palce. 🙂
@pilotka32 aj ja tam vidim ducha 🙂

@kata011 v poriadku ja ti nic nezazlievam 🙂 ty si si povedala svoj nazor ja som si povedala svoj nazor a popritom jej budeme drzat palce ;)