Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte tak ja som v 6tyzdni a uz mam brusko nie je to skoro??
Tak asi ano🙂aj take bikesti sem tam su normalne?
ja som tiež v 6. týždni (takmer 7.) a čakáme dvojičky, a po bruchu zatiaľ ani stopy . 🙂
kde beriete tie brucha.... ja som v 15tt a zatial nic
@misheliiik v 7tt to ani nie je nic nenormalne,ze nemas brucho.. aspon nebudes mat o 30 kg viac ked pojdes rodit alebo o 40 ked cakas dvojicky..
no to hadam nie, teraz mam 52 kg aj s topankami 🙂
😀 😀 😀 ked sa dobre najem tak mam take brucho bezne, mysliet si ze som tehotna lebo mam velke brucho tak sme ako kazda druha 😀 😀 😀
@gabikamicka vidim dve /
@dannkka tak to je mi fakt lúto, ja som si dnes ráno test a bol negatívny...takže som volala sestričke či môžem v pondelok prísť...lebo keď som bola 28.9 na preventívne a mala som zväčšenú sliznicu, doktor mi kázal aby som za dva týždne prišla ked MS nepríde...no a budúci útorok bude už dva týždne ...a dnes je teda 10.deň čo mi mešká MS...ale začínajú mi silné bolesti tak mám pocit že dnes už MS príde...takže ani u mňa z toho nič nebude a už som začala aj dúfať že to vyjde...tak snád nabudúce..a taktiež aj tebe prajem aby vám to čoskoro vyšlo...
Ja som mala aj pri prvej brusko hned kedze som nizka a chuda 40kilova a pri prvej malej som pribrala 25kg ale som ich aj rychlo zhodila😃
Ja mam citlive divno bolestive prsia akoby ma stipali trochu a ked ich chytim tak trochu bolia...pane boze modlim sa nech to uz je tam..aj ma picha zasa v podbrusku a krize bolia....
A neviem kedy si mam urobit test skusit ci to ma vobec vyznam ked mi este nemeska a neviem ani ako pride vzdy chodila okolo 25 a minuly mesiac 16 uz
Ahojte, aj mne test pred par dnami ukazal dve ciarky, tak sa velmi tesime. Teraz som v 5tt a posledne dni ma dost bolel zaludok, ako by som mala v nom kamene. Neviem ci to mohlo byt uz z tehu, kazdopadne momentalne citim len prsia, inak nic, tak sa vytesujem a dufam ze nevolnosti ma aj v tomto tehu obidu 😉

@karcika88 este velkost ges. vacku.. inak nic