icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nivea777
6. okt 2016

@karcika88 este velkost ges. vacku.. inak nic

walkyra88
6. okt 2016

Ahojte tak ja som v 6tyzdni a uz mam brusko nie je to skoro??

sibalka21
6. okt 2016

@walkyra88 nie nieje, ale neni to babom ale tym ze si nafuknuta.. v tehu je to normalne

walkyra88
6. okt 2016

Tak asi ano🙂aj take bikesti sem tam su normalne?

nivea777
6. okt 2016

@sibalka21 a ja brucho nide :(

walkyra88
6. okt 2016
misheliiik
7. okt 2016

ja som tiež v 6. týždni (takmer 7.) a čakáme dvojičky, a po bruchu zatiaľ ani stopy . 🙂

nivea777
7. okt 2016

kde beriete tie brucha.... ja som v 15tt a zatial nic

nivea777
7. okt 2016

@misheliiik v 7tt to ani nie je nic nenormalne,ze nemas brucho.. aspon nebudes mat o 30 kg viac ked pojdes rodit alebo o 40 ked cakas dvojicky..

misheliiik
7. okt 2016

no to hadam nie, teraz mam 52 kg aj s topankami 🙂

dannkka
7. okt 2016

@evulka888 ahoj, takze tie testy, vsetky tri, boli falosne pozitivne. Krv negativna a uz som zacala krvacat... citim sa hrozne podvedena :(

nivea777
7. okt 2016

@nessie_18 ahoj,no co ako? testovala si?

sardinka336
7. okt 2016

😀 😀 😀 ked sa dobre najem tak mam take brucho bezne, mysliet si ze som tehotna lebo mam velke brucho tak sme ako kazda druha 😀 😀 😀

sibalka21
7. okt 2016

@walkyra88 no tak babo v 6tt ti urcite nespravi taketo brucho kedze nema ani centimeter, mozes to mat z jedla alebo zo zmien co sa deju v tele... brusko tak okolo 15-17tt 🙂 ja som mala az 22tt tusim :D

karmela
7. okt 2016

@dannkka to mi je ľúto možno niečo začínalo a potom to odišlo lebo sa neudržalo..Držím palce a po ms skús sledovať ovuláciu trebárs ovu testikmi nech si čím skôr tehuľka

gabikamicka
7. okt 2016

Ahojte co myslite mam do ms 6 dni

gabikamicka
7. okt 2016
karcika88
7. okt 2016

@gabikamicka vidim dve /

evulka888
7. okt 2016

@dannkka tak to je mi fakt lúto, ja som si dnes ráno test a bol negatívny...takže som volala sestričke či môžem v pondelok prísť...lebo keď som bola 28.9 na preventívne a mala som zväčšenú sliznicu, doktor mi kázal aby som za dva týždne prišla ked MS nepríde...no a budúci útorok bude už dva týždne ...a dnes je teda 10.deň čo mi mešká MS...ale začínajú mi silné bolesti tak mám pocit že dnes už MS príde...takže ani u mňa z toho nič nebude a už som začala aj dúfať že to vyjde...tak snád nabudúce..a taktiež aj tebe prajem aby vám to čoskoro vyšlo...

walkyra88
7. okt 2016

Ja som mala aj pri prvej brusko hned kedze som nizka a chuda 40kilova a pri prvej malej som pribrala 25kg ale som ich aj rychlo zhodila😃

karcika88
7. okt 2016

Ja mam citlive divno bolestive prsia akoby ma stipali trochu a ked ich chytim tak trochu bolia...pane boze modlim sa nech to uz je tam..aj ma picha zasa v podbrusku a krize bolia....

karcika88
7. okt 2016

A neviem kedy si mam urobit test skusit ci to ma vobec vyznam ked mi este nemeska a neviem ani ako pride vzdy chodila okolo 25 a minuly mesiac 16 uz

janka213
7. okt 2016

Ahojte, aj mne test pred par dnami ukazal dve ciarky, tak sa velmi tesime. Teraz som v 5tt a posledne dni ma dost bolel zaludok, ako by som mala v nom kamene. Neviem ci to mohlo byt uz z tehu, kazdopadne momentalne citim len prsia, inak nic, tak sa vytesujem a dufam ze nevolnosti ma aj v tomto tehu obidu 😉

jakales
7. okt 2016

@karcika88 pri takom bruchu by uz isto doktor videl aj babo 🙂 asi si len pribrala

jakales
7. okt 2016

@karcika88 ja som si robila test 7dni pred ms a bol pozitivny ale slabsia ciarka v den ms rovnako silne

karcika88
7. okt 2016

@jakales 😀 tym som chcela ,,ukazat,,ze mi nafuklo brucho a vraj nafukne aj ked si tehu...aj pred ms....minuly mesiac mi tiez nafuklo kamoska nechcela verit ze to je moje...ale proste ide mi hlavne o tie dalsie priznaky co mam 😆

jakales
7. okt 2016

@karcika88 jaj tak potom ok 🙂 som ta zle pochopila nafuknute som ho mala aj ja odzaciatku ... Drzim palce 🙂

karcika88
7. okt 2016

@jakales dakujem.len uz teraz neverim az tak tym ,,priznakom,, po poslednej ms 🤔

jakales
7. okt 2016

@karcika88 ono aj ja som kazdy mesiac pocitovala dake priznaky ale to som si aai len namyslala, a v podstate prvy mesiac som ani ziadne nemala az v druhom u mna zacali 🙂 aj to len nafuknute brucho a brutalna unava, zle mi bolo len 9-10tt a teraz uz ziadne

dannkka
7. okt 2016

@evulka888 snad si coskoro napiseme lepsie spravy 🙂 drz sa