Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@simici18 citam tento prispevok uz v inej teme a dala si ho tam skor..podla toho,co pises,je to ovulacia,tak ako ti pisala aj baby v tej druhej teme..test ti nepomoze,ten si mozes robit tak na meskajucu MS,alebo dva dni pred ocakavanim MS..alebo mozes este dva tyzdne stresovat a vyhadzovat peniaze za testy a nahanat duchov..samozrejme,ze ti zelam,aby si bola tehu,ale zbytocne nestresuj a nenamyslaj si priznaky dva tyzdne od MS
@daduska_maminka som v 34 a mavam 28dnovy +- jeden den. Vzdy zacinam spinenim a teraz nic. Velmi by sme sa tomu potesili, zajtra idem k dr. len dufam ze to nebude nieco vazne. Myslis, ze z krvy by mi uz vedeli zistit?
Ahojte dievčence 🙂 chcela by som sa vás spýtať na názor. Menštruácia mi mešká 6 dni. Test som si robila zhruba na 2 deň keď mi meškala.vyšiel negatívny. Môže byť že som tehotná? Antikoncepciu neužívam už okolo 2 mesiacov, ale predtým som uživala ako kedy. Mám ako keby nafúknuté bruško, trošku citlivejšie bradavky a pobolievajú ma prsia. Ďakujem za názory 🙂
@daduska_maminka prave som zistila ze dr ma zajtra dovolenku. V utorok odchadzam aj ja. Budem musit vydrazat.
@petulik47 určite áno .. z krvi ti isto zistia akú máš hodnotu hcg hormónu 🙂 .. no tak to ma mrzí veď nechaj to same plynúť .. o pár dní si skús spraviť test ako som písala mne prvý vyšiel až na 42DC dovtedy boli všetky negatívne 🙂 ja som si ten 3 test vymodlila aby bol pozitívny 🙂
@simici18 ja som otehotnela v deň keď mi skončil menzes 😉 a bolo mi tiež vseliak ale nepripisovala som to o tomu že by som mohla byť však mi ešte len skončili a bum ale test som si robila až keď mi meškali deň a mala som už pekne kolajnicky 🙂 ja som mávala navali tepla a strašná zima mi bola
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť. S priatelom sa pokúšame o bábo. Presne viem kedy mam ovulaciu, keďže citim mierne bolesti. No tento mesiac je to nejaké divné. Snazili sme sa pred ovu pár dní viackrát. A par dní po tom som zacla mat mierne bolesti v podbrusku, ktoré trvajú doteraz. A menstruacia mi ma prísť cca za tyzden. PMS mávam tak 2-3 dni pred tym ako mi ma prísť. Este k tomu všetkému ma stále preháňa na wc a bolesti sa tiahnu aj do krizov, obcas ma pichne v podbrusku. Dnes je to silnejšie tak oddychujem. Mohlo by sa zadariť. Mali ste niekto podobné priznaky už pred menštruaciou? Neviem to opísať no cítim sa úplne inak. Ďakujem
@valusicka
Keďže ti mešká tak môžeš byť ale aj nemusíš. Keďže si brala antikoncepciu, tvoje telo si vyrovnava ešte hladiny hormonov. Ja sok brala tiez antikoncepciu a ked som ju vysadila, trvalo mojmu telu asi rok kým sa dalo do normálu. Skús test o pár dní neskôr. Uvidíš či sa nieco zmeni a ak nie chod k doktorovi. 🙂
@valusicka to čo opisujes sú menštruačné príznaky .. ale ak máš pocit že si tehu správ si ešte test
@daduska_maminka nevadi asi to tak ma byt. Ved vsetko potrebuje cas. Len dufam, ze to nebude nieco vazne. A ty uz vies aj co bute mat? Prajem vela zdravicka 🙂
@petulik47 presne všetko potrebuje čas 🙂 no nám určujú týždeň tehotenstva utz nie podľa ms akoby sa malo .. sme o 14 dní pozadu alebo bábo podľa utz rastie tak ako má 🙂 pohlavie nevieme lebo sa nám drobec nechce ukázať 🙂 radšej nám ukáže riťku a chrbátom 😊😊
@luckavla správ si testik a držím palce.
@daduska_maminka
V piatok mi ma prísť ms tak az ked nepríde spravím
@luckavla no šak tak je to najlepšie 🙂 držím palce
@daduska_maminka asi sa este nechce fotit 😉
A preco podla utz?
@petulik47 lebo podľa ms to nesedí ale podľa utz... To kolo tej oneskorenej ovulke a uhniezdeniu
Ahojte 😊 11.8 sme s priatelom mali nechraneny styk, o styri dni nato zo mna vysiel taky velky priesvitny hlien, prsia sa mi zvacsili ale nebolia ma, som viac precitlivena, pobolieva ma v podbrusku, sim velmi ospala a som neustale hladna hlavne na sladke 😀 skusala som si minuly tyzden robit tehotensky test ale vysiel negat. .. dnes som mala dostat menstruaciu ale rano som len trosku spinila a uz sa to skoncilo.. mate niektora podobne skusenosti,? Dakujem za vsetky odpovede 😊
@ella199230 žeby si si spravila znova test ? Príznaky čo opisujesbývajú aj pred menstruaciou ...
@daduska_maminka dakujem za odpoved 😊... dnes som si urobila test znova a vysiel negativne ... tie priznaky som mala vyse dvoch tyzdnov, preto som dufala ze by to mohlo byt tehotenstvo
@ella199230 ja to mam podobne ale test negativ
@semisa ja tiez
@ella199230 skuste uz ked tak lekara, krv ukaze tehu, tie testy su take vselijake. Ten hlien bol ovu? Ak ano, tak 4 dni pred ovu by to este teoreticky mohlo vyjst.
@darling16 ano ten hlien mal byt ovu .. dnes idem k doktorovi tak uvidim co mi povie 🙂
caute viete mi niekto poradit co a ako to je teraz som po porode rodila som cisarskym 25jula som porodila mala som menštruaciu asi tak do 18 augusta ze ako to bude pokracovat kramy mislim kedy by soom mala dostat alebo uz som mala mat ?
Ahojte mám takú otázku pred ms ste mávali niektorá bolesť prsníkov a hlavne bradaviek aj na dotyk ako také štípanie ja to mám od dnes rána a do ms mám ešte 9dni
Ahojte dievcence..Tak po dlhej dobe som tu znova ...Po tych zlych poslednych skusenostiach sme sa z manzelom rozhodli ,ze tomu dame este sancu a skusime to znovu tak cakame ...A uvidime ci sa nam zadari pracovat sme uz zacali 😳,podarilo sa nam v noc pred ovu teda pred vypocitanou ovu ci bola alebo nebola neviem ..Tak drzte palceky ,seby to vyslo lebo dalsie sklamanie by som uz asi nezvladla ..Trosku sa toho aj bojim ...A co vy moje tehulky ako sa mavate???
Milé tehulky a maminky. S partnerom sa snazime i bábätko, pocitam si plodne dni, ale samozrejme snazime sa aj hocikedy. Chcela som sa spytatt ake ste mali priznaky tehotenstva? Mali ste aj menstruaciu? Mam bolesti v podbrusku, rano mi byva na vracanie, ale mam menstruaciu. Nechcem sa zbytocne tesit. Dakujeem vam
Snaazilky prosim Vas keed mi vcera vysli naa ovu teste dve čiarky a mali sme styk a dnes ma tlaci a pichá v podbrusku, myslite si ze aj teraz mam ovulku? Manzel jee pracovne vyťažený taak rada by som mu to ulahcila aby vedel kedy ďakujem

Ahojte baby,viem ze tu je vela temna priznaky tehotenstva a podobne, ale ja mam pocit, ze sa mi telo zblaznilo. Menzes mi meskal 3 dni a dostala som ho 12.8. a 19. a 20.8. sme mali s muzom nechraneny sex. Diedatku by sme sa velmi tesili, len neviem ci je mozne aby som hned po menzese otehotnela a mala prixnaky tak skoro. Casto ma boli hlava, stale by som spala, casto chut na nieco si zobnut, prehana ma, sklbe v oku stale, casto somsmutna, vcera som uvidela toho mojho cez skype kedze som u nasich a on nemohol a znervoznela som a mam stale nafuknute brucho a pocit, ze mam 200kg. Dnes som sa xohla a citila som si krize a vcera ma chvilku boleli. Od vcera ma pobolieva vpodbrusku a mam taky priesvitny tahavy vytok. Podla kalkulacky vdak mammat plodne dni prave teraz no ja som sa nikdy takto cez ne necitila. Prosim mate/mali ste to takto niektora? Test di zial nemam kde kupit, lebo som z malickej dediny a lekaren je zavreta. Idem sa znlaznit uz sama zo seba ☹