Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@zuzana256 Zuzanka. Ty už si skor chora po psychickej stránke. Ako pise @ishkaa priznaky tehotesntva kazdy mesiac a nič z toho ... neni to dobre s tvojou psychikou. Ako citqm tvoj profil uz s tym bojujes dlhu dobu a tie clanky ktore pridavas robia s teba este viac choreho cloveka. Skusali ste aj ine metody ako otehotniet ?
Ved ked to nefunguje vam skuste inu metodu. Ved existuje umele oplodnenie vselijake metody injekcii a ani neviem co este. A keby to nepomohlo tak jedine adopcia. Takyto stylom sa len psychicky zrujnujes. Neni to dobre pre tvoju dušu. Drzim palce.
@mimusa1997 ja tam nic nevidim,ale skus dat na biely podklad. Tato fotka je hrozne tmava.
@mimusa1997 Ahoj, nič tam nie je.
@semisa nepoznám tvoj cyklus, ale máš pravidelný a je to približne v strede cyklu alebo aj kus pozdejšie, môže to byť ovulačné krvácanie - mávam to bežne, najprv som sa bála, čo je to, nakoniec mi lekár povedal, že je to len dobré a som zdravá, dal mi nejaké kvapky proti krvácaniu a oki, žijem 🙂
@zuzana256 Zuzanka podobne, nič v zlom, ale naozaj si veľmi namýšľaš všetky tie príznaky a čo ja viem čo a pri tom sú oveľa neskôr. Skús vyhľadať odbornú pomoc. Čím viac si domýšľaš, namýšľaš a máš to v hlavne, tým neskôr to príde - ak vôbec. Mala som partnera a dlhšie sme sa snažili o bábätko, nechránený pohlavný styk - hlavne počas ovulky a stále nič, ale aj iné dni. On strašne túžil po bábätku, ja som to mala v hlave a sledovala sa. Celé zle. Sklamanie mesiac po mesiaci. Bohužiaľ sa ale naše cesty s partnerom rozišli. Na druhej strane mám kamarátku, ktorá sa s partnerom tiež až príliš mocne snažila a namýšľala si kde čo, že je tehotná - takto sa snažili 9 rokov !!! Keď si už povedali, že stačilo, necháme tak, bum tehotná. Takže pozor na to, ak si zle na tom psychicky - a to nehovorím ako urážku a chorobne - ale proste, že tá psychika je tým zaťažená, budeš sklamaná.
Su fakt pripady,kedy dokonca maternica zacne rast,absentuje ms a pod a nic. Psychika je fakt asi polovica uspechu.🙂
Alebo neuspechu pochopitelne😉
Psychika je mocná čarodejka
@mamaaaaaaaaaaa práveže somnou to nič nerobí není som maťom zle a beriem to po dobrej stránke je pravda že myslím veľmi veľa na to každý mesiac ale za kazdim keď sa nezadari idem ďalej psychicky som dobre na tom
@josephine15 bohuzial nie☹
Netreba na to myslieť intenzívne. Ja som otehotnela, ani neviem ako, lebo daný cyklus som sa absolútne nesledovala ani nič 🙂... a inak, prvý pozitívny test mi vyšiel až po takmer 4 týždňoch od poslednej menštruácie 😉 takže ani jedna čiarka na teste ešte nemusí znamenať že sa to nepodarilo 😉.
Teda nie od poslednej menštruácie, ale štyri týždne po očakávanej 🙂. Hádam som sa už vyjadrila dobre 😉.
@josephine15 ahoj,kolky dpo si?
@zuzana256 no myslim si ze nie si na tom dobre. Po psychickej stranke si na tom zle .. a uz ti tu vela zien pisalo .. prajem ti aby si bola stastna a tesila si sa z babatka ale tvoja psychika ti to uz nedovoli .. pretoze kazdy mesiac pisat o vymyslenych priznakoch uz dlhe roky ako nic v zlom ale toto ries uz len s lekarom mi ti tu neporadime .. na tvojom mieste by som zrusila modry konik odstranila zo zivota internet a tie nezmyselne clanky na nom ktore ti v hlave sugerovavaju somarinky a oddychnut si od vsetkeho ..
@mamaaaaaaaaaaa ahoj tak psychycky a fyzicky som na tom dobre to skor ine su na tom zle ja soom v pohode a zvladam to
@zuzana256 ja som ti tiez par krat radila zacat sledovat svoje cykly..Registrujem ta odkedy som otehotnala,cize uz vyše roka a baby maju pravdy..každý mesiac to isté,dokonca si zvykla testovat aj hned po MS lebo ta bolelo hento a hento.. baby ti dobre radili ale akosi si si to stale nezobrala k srdcu..zial,pokial ty nieco pre to nespravis tak nikto iny za tebe neotehotnie.. a taktiez suhlasim s babami,ze mozno by trebalo to riesit aj s odbornikom aj psychiku aj fyzicku stranku
Môžem sa spýtať koľko dní po ovulacii ešte ovulacny test ukáže druhú čiarku?
Pretože mi ovulacny test ukazuje aj po troch dňoch druhú čiarku, čo to znamená?
Ďakujem vám🙂
@zuzana256 no mi tu viacere taky pocit z teba nedame .. proste ty uz si chorá a to je jeden z dovodov preco sa vam nedari lebo strasne moc chces .. ty mozes napisat ze si v poriadku ale niesi a priznaj si to uz a ries to odorne lebo sa toho nikdy nedockas a moze zutekat aj tvoj partner od teba lebo u vas je sex nie o uzivany ale o plodeni
@mamaaaaaaaaaaa a pridám ktorú mám taký pocit že nie je žiadny partner len aby niekoho zaujala ja som tu vyše 3.5 roka a toto čítam 😂😍
@kudusko ako nechapem ?
Ahojte dievcence ,poradte prpsim ..Teh.test mozem brat do uvahy aj po niekolkych hodinach??alebo iz radsej nie?... Rano som spravila ked som isla do prace pozrela som bezne a utekala nic nebolo vidiet a ked som prisla sa mi zda ,ze je tam duch ... Len neviem ci to mozem brat do uvahy alebo to uz asi aj nie ??Dakujem

@lia23 od ovu sú to asi dva týždne plus dva-tri dni. Je tu tá možnosť, ale vzhľadom na negatívny výsledok som napísala, že nie.. Skôr som mala na mysli, či nemôže ísť o niečo čo by ohrozilo zdravie tam dolu a celkovo. Ďakujem ti za odpoveď 🙂