Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@kudusko jeeeeeezisi zdielam tvoj nazor. Moja prva dcera ma uz dva a ja si zuzku pamatam uz spred dvoch rokoov.
@sonickasonka nie
@kudusko aha tak 🙂 no co som citala jej nastenku tak stale tam bolo pisane to ze si myslela ze je tehotna a nebola .. nechapem ju aby si nikto nevedel priznat to ze je vazne chory alebo si teda robi srandu ako pises ty
ale pri vsetkej ucte je mi luto ze niektorym ženám sa neda otehotniet a sucitim s nimi .. taktiez robia vsetko preto aby otehotneli a necakaju tolke roky koli jednym tabletkam. Na jej mieste by som to riesila inak ..
ale nesudim ked neviem ..
@mamaaaaaaaaaaa dakujem
Baby 4tt ešte nemusí byt nič vidieť že????
@lazga022 urcite nie .. len zmenenu sliznicu a aj to vidi len gynekolog s vybornym zrakom :D
@mamaaaaaaaaaaa poviem vám na rovinu vy všetky ste tu choré nie ja a už sem nebudem vôbec nikdy písať aj keď budem mať niečo nedám vedieť kašlem sa na vás aj na celu stránku asi toľko odomna
@mamaaaaaaaaaaa Sa spametaj !!!! A prosím mňa už viac krát nerieš z druhými neprajem si to ďakujem za pochopenie
@zuzana256 no dalsi chory vystup od teba ... akoze v jednom prispevku som si ta zastala a ty sa tu domna budes obuvat ? Chore je to co robis .. a este viac chore je to co si teraz napisala..pretoze urcite vsetci cakaju n tvoje prispevky ktore sa opakuju kazdy mesiac podla ostatnych 3 roky akoze sorry ale odpust si toto co si tu napisala.. nikto ti tu pomaly ani nic nekomentoval co ta maju vsetcia plne zuby ano som otvoreny clovek a pisem ti to otvorene .. si proste chora zena a nemyslim si to ja mysli si to cely konik .. ano urobis spravnu vec ze si vymazes konika a zacnes sa starat viac o seba .. takze si davaj pozor kedy tu co pises .. ja som otebe nenapisala nic v zlom vseko len v dobrom tak si vyprosim taketo komentare na moj ucet!!!!!
Ahojte 🙂 robila som si test v a ukazal dve čiarky jedna bola slabšia. Test som zopakovala včera aj dnes a čiarky sa zase ukázali 😊😍 myslíte že som tehu ? 😊 bolia ma aj prsia ako vždy keď mám dostať menštruáciu sú navreté a mam tak žilky 😮 strašne ma páli aj záha. Pichá ma podbrusku ale nie je to stále len občas a pichá ma aj v ľavom vaječníku 🙂 myslíte že je to ok ?
@zuzana256 zle si to pochopila, ani jedna z nas ti nechce ublizit. Len ti vysvetlit, ze kazde pichnutie, cudna chut alebo bolave prsia niesu hned tehotenstvo, ako si ty myslis, tuzis a potom to tu spamujes s uplne zbytocnymi otazkami..snazis sa o bejby evidentne dlho, tak by si uz mala byt profesionalka v plodeni..len sme ti chceli naznacit, ze mozno by bolo fajn navstivit gyndaka , sperma testy a mozno sa vyrozpravat psychologovi, ktory je na to studovany aby ta hodil do pohody. Pichnutie moze byt prd, prsia mozu byt tesnejsia podpira a chut proste len chut. Myslim ze tato tema ma zmysel len na foto tehu testov, nikto ti tu neodpovie ci si alebo nie podla uplne beznych priznakov. Ale ako pisala mamka vyssie mozno by bolo fajn nechat mk na chvilu a venovat sa sebe ;)
@adeelkaa gratulujem krasne testiky 🙂 mne mala dojst vcera mrcha a dnes rano takto plus digi test vcera... po 1.5 roku sa zadarilo uz som ani nedufala ...
@babymaminka ďakujeeem ❤ asi aa spytam hlupost ale co to je za test ? ☝ toto vase
@babymaminka gratulujem..mala sa ma lepsie?

@mamaaaaaaaaaaa však čo si písala Zuzke ona podľa mňa nemá žiadneho priateľa to bolo o nej písané chápeš 😂tomu sa hovorí že je nedozreta a imaginárne má všetko čo sa týka partnera sexu a dieťaťa podľa mňa keďže to už čítam vyše 3 roky