icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

lavinis
9. okt 2016

@monita59 aj keby ti ju dali, tak to tehotenstvu moznemu neublizi, ale doktor ti povie najlepsie.

nivea777
9. okt 2016

@monita59 ten vytok nema nic s tou nehodou.. su odvtedy 3 dni cize vajicko sa este ani nestretlo mozno so spermiou..ak teda sa malo ake vajicko ....

monita59
9. okt 2016

@nivea777 @lavinis asi fakt bude najlepsie ked pojdem dr. ten mi povie viac ale dakujem

lavinis
9. okt 2016

@monita59 drzim palce 😉

monita59
9. okt 2016

@lavinis dufam ze to nebude nic vazne dakujem moc pekne

liliputka23
12. okt 2016

Ahojte mozno blba otazka ale chcem sa spytat 2dni mi meska ms testy mam pozitivne a mala som aj pred tym ako mi meskali.. a dnes take hnede spinenie ale uplne malilinko myslite ze sa mam obavat?? Dakujem za kazdu radu

sibalka21
12. okt 2016

@liliputka23 chod k lekarovi

katriona1
12. okt 2016

@liliputka23 možná obávat, možná radovat 🙂

walkyra88
12. okt 2016

Ved chod lekarke preboha

katriona1
12. okt 2016

@walkyra88 přesně já nechápu tyto otázky, to jako někdo z nás má věšteckou kouli, aby viděl jestli je těhotná nebo ne? těhotenství potvrdí nebo vyvrátí jedině gynekolog když udělá sono, takže cokoliv jí tu někdo z nás napíše je bezpředmětné 🙂

karcika88
14. okt 2016

Baby syta cervena krv a kusky niecoho neslo to ani splachnut bolo to bio tehu?

walkyra88
14. okt 2016

Aj toto hned treba ist lekarke ne sem pisat preboha co mate 10rokov !!!to moze signalizovat viac ochorení!!!!chod lekarom!!!

karcika88
14. okt 2016

@walkyra88 zas z toho nerob dramu neboli to nrvirm ake kusy bolo to par mm konzistencia ako sliz len ma zaujimalo ci to mohlo byt ono

sibalka21
14. okt 2016

@karcika88 No zrazeniny krvy v tehotenstve nikdy nevestia nic dobre.... Ci si mala biochem. tehu neviem.... Mala si pozit. test?

karcika88
14. okt 2016

@sibalka21 mala som len ducha a to sa neda nazvat zrazeninou ani ale pozeram ze to moze byt sliznica co sa vyplavuje ale tak nemavala som to.

sibalka21
14. okt 2016

@karcika88 no ak mas stale MS tak si mala pravdepodobne biochem. tehu.... A krvne zrazeniny znamenaju ze sa vyplavuje ta ona :D stena zo sliznice, alebo nieco take

enusamt
14. okt 2016

@karcika88 skor to bio... Ja som to mala v juli... Take zvlastne tkaniva, ozaj asi ta sliznica

rea92
15. okt 2016

ahojte....prosím o radu...ovuláciu som mala v stredu 12.10. dnes ráno som objavila na toaletnom papieri slabé ružové špinenie. myslela som, že som predčasne dostala menzes, lenže menzes mám mať až okolo 26.10.
Je teoreticky možné, že išlo o uhniezďovanie vajíčka?
Mám síce dve detičky, ale ani pri jednom som také čosi nezažila, tak preto by som sa rada poradila s vami 🙂

sibalka21
15. okt 2016

@rea92 nie, spermia sa este ani nedostala k vajicku

rea92
15. okt 2016

@sibalka21 noooo....to nepoznáš môjho muža...on má extra rýchle spermie 😀

butterfly333
15. okt 2016

@rea92 to by bolo skoro na uhniezdenie,možno si mala len silnejšiu ovu aj ja to mávam

sibalka21
15. okt 2016

@rea92 noo na tom nezalezi :D nehovorim ze nemozes otehotniet ale na uhniezdenie je velmi skoro, keby to bolo tyzden po, tak este nad tym mozes rozmyslat :D .... ale aj tak budes musiet pockat aspon dva tyzdne pokiaal zistis ci si tehu, cize kazde konstatovanie je irelevantne, mudrejsia budes az o par dni 🙂

mailinka4
16. okt 2016

Ahojte,mam otazocku.Uz 9 dni mi meska menstruacia,testy negativne,sem tam citin trpnutie koncatin,ale to je tak vsetko.Stale som mala mrchu v rozmedzi 28-35 dni max.V juni to bolo 43 dni,ale myslim si,ze to bolo Gynexom,tak som ho prestala brat.Minuly mesiac som uz mala.menzes na 33.DC,takze som predpokladala,ze uz je to ok.Ale kedze teraz som uz zase v 42DC,tak nevien co si o tom mysliet.Kedy by som sa mala objednat na gyndu s meskanim?Po kolkych dnoch?

mailinka4
16. okt 2016

A este dodatok, bola som ma gynde ked som bola v 37DC,lebo som mala nejaku infekciu.Doktorka povedala,ze menzes sa mi moze omeskat aj kvoli tej infekcii a urobila mi aj sono a povedala len tolko,ze menstruacia coakoro pride lebo mozem vidiet zvacsenu sliznicu.Lenze nic sa nekonalo zatial,mrcha nedosla.Tak neviem.

karmela
16. okt 2016

@mailinka4 tak ked ti mešká 7dni uz môžeš ísť k Dr..Len neviem ako to je ked máš nepravidelný cyklus..Pri pravidelnom viem že je týžden tolerancia potom uz treba ísť k Dr

nivea777
16. okt 2016

@mailinka4 ideal je ked ti meska 2tyzdne ist ku gyn,to by malo byt aj srdiecko..ale kedze mas nepravidelny cyklus,isla by som az tak okolo 50-55 DC

mailinka4
16. okt 2016

@karmela no prave to,ze ani ja nevien ako s nepravidelnym cyklom.Keby som mala aspon ten test pozitivny :/

mailinka4
16. okt 2016

@nivea777 tak si teda pockam este aspon tyzden a obtyzden zavolam a objednam sam.Ak dovtedy nedojde mrcha samozrejme

rebekarebekova
16. okt 2016

oto je pre mna novinka.
Dnes som 24 DC (9-10dpo)a vcera pred spanim som mala na toaletaku hnede spinenie a o 15 min aj riadny flak cervenej krvi.
Odvtedy dnes cely den hnede alebo ruzove spinenie.
Co si o tom myslite? Mali ste nieco podobne pri uhniezdovani? Ako dlho to trvalo? Mam lezat?
Dakujem za kazdu radu.

karmela
16. okt 2016

@rebekarebekova môže to byt uhniezdivanie,ja som take nemala..Ale na dpo to aj sedí tak držím palce aby to tak bolo..