icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

mini007
24. jan 2018

@didi2102 super drzim palce

zuzu4321
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
25. jan 2018

Ahojte v oktobri som bola na preventivke u dr a nasiel mi cistu na vajecniku tak mi kazal prist v januari na kontrolu bola som tam teraz v pondelok cista chvala bohu uz nieje a povedal ze som zdrava dnes je to 6 dni co mi meska robila som si test kedze by sme babo velmi chceli najskor bola len jedna ciarka ked som nan pozrela neskorsie uz ukazal dve ale druha bola slaba mzslite si ze sm tehotna? bolia ma prsia uz dva tyzdne aj bolesti v podbrusku mam ako keby mala prist ... na foto je ten isty test najskor ju nebolo vidiet sloro vobec a potom zosilnela

monika_akinom
25. jan 2018

@dadulik6 krasna ciarocka, myslim, ze ms uz nepride, vyskusaj este o dva dni tu istu znacku testu, ci bude ciarka tmavsia 😉 drzim palce a urcite sa ozvi

dadulik6
25. jan 2018

@monika_akinom urcite dam vediet ale som taka zmetena z toho neviem ci sa mam tesit... aby to nebolo predcasne a moze pozitivny test byt aj koli ciste?

monika_akinom
25. jan 2018

@dadulik6 mozno ano, to ja neviem, ale vravel ti dr. ze uz cystu nemas, nie?

dadulik6
25. jan 2018

@monika_akinom hej vravel ze zmizla mala som ju v lavom vajecniku bola aj dost velka 4,98 cm ale videl nieco pri pravom vajecniku nevedel presne povedat ci vo vajecniku alebo len pri a ani ci je to cista bolo to velmi malicke ale po prehliadke povedal ze som zdrava a vidime sa pri dalsej preventivke .... tak dufam ze sa budeme vidiet skorej :D a ze som tehu vyskusam teda za par dni ak mrcha nepride znovu test

madamzel123
25. jan 2018

@dadulik6 a aké si mala problemy ked si mala tu cystu? Aha uz citam,ze len nahodou ti ju zistil..ako sa to vlastne prejavuje,vie niekto?

amelee
25. jan 2018

@madamzel123 závisí to od toho, o akú cystu ide. V priebehu cyklu sa môžu tvoriť tzv. funkčné cysty, ktoré ale zvyknú praskať samé (tiež mi také našla gynekologička na vaječníku, no vravela, že je to cysta s tekutinou - bezproblémová). No predtým, asi 5 rokov dozadu som mala nájdenú tzv. čokoládovú cystu, ktorú som bola dať vybrať laparoskopicky a potvrdilo sa, že šlo o cysty v dôsledku endometriózy, ktorá sama nezmizne. samozrejme mi mala byť nasadená hormonálna liečba na útlm činnosti vaječníkov, no váhala som až som otehotnela a bolo mi povedané, že toto je ten prirodzený spôsob liečby endometriózy, keďže sa na niekoľko mesiacov stratí menštruácia. Ale nepociťovala som nijaké mimoriadne príznaky, okrem strašných bolestí brucha pri menzese, ktoré som ale mala vždy..

dadulik6
25. jan 2018

@madamzel123 nemala som ziadne ani bolesti nic este aj svoje dni mi chodili presne na cas a aj sa stratila bezbolestne...

madamzel123
25. jan 2018

@amelee preto sa pýtam,lebo už druhý mesiac pociťujem pichanie v pravom vajecniku,aj ms mi prišla tohto mesiaca skor o 4dni a to mám 24dnovy cyklus,tak ci to nemôže nejako súvisieť s cystou..

skpj
25. jan 2018

Ahojte baby potrebujem poradit. 20.1. som mala dostat menstruaciu cyklus mam pravidelny. Podla mojich vypoctov a to ako poznam svoje telo 5-6.1 som mala ovulaciu a kedze s manzelom nepouzivame ochranu neostala som v soku ked test vysiel pozityvne.Po opakovanom testovani sa ciarka pomaly stracala az v stredu uplne vybledla.Dnes sa tam opat objavila ale veeeelmi slabo,ten samostatneViem ze testy nie su tej istej znacky ale pouzila som co som doma mala vsetko merane rano. Ziadne tazkosti,ziadne bolesti,ziadne prejavy okrem neskutocnych bolesti prsnikov. Co vy na to?

madamzel123
25. jan 2018

@skpj podla mna si v tom😊

skpj
25. jan 2018

@madamzel123 vdaka cela som taka nejaka z toho este dam i zajtra kontrolne a uvidim ci budu dve alebo jedna.

madamzel123
25. jan 2018

Skus,ale neverim,ze toľkokrát by ti vysiel pozitivny a k tomu bolesti prs..to je prvy z priznakov,aj ked ine zatial nemas.este je skoro mozno.tie prsia ta bolia na dotyk? Cele ci bradavky len?

petraslov
25. jan 2018

@dadulik6 určite si tehotná, ja som si robila tento istý druh testu a zo začiatku tam nič nebolo a až po pár minútach sa tam začalo niečo slabé črtať, o dva dni som test zopakovala a znovu najprv nič až po chvíľke vyskočila druhá čiarka, ktorá už bola ale trošku silnejšia od tej spred dvoch dní. Takže gratulujem k bábätku, nech sa pekne zavŕtava 😉

dadulik6
25. jan 2018

@petraslov dufam ze mas pravdu velmi by ma to potesilo toto bol10tkovy zajtra skusim 25-ku hned rano

skpj
25. jan 2018

@madamzel123 aj bez dotyku.Su take napate a ten v ktorom som mala z predosleho dojcenia zapal ma stipe aj bradavka.

madamzel123
25. jan 2018

@skpj tak si myslím,ze si jasna😁

skpj
25. jan 2018
dadulik6
25. jan 2018

@skpj presne ako ja tiez som mala dostat 20,1 a ovulku som mala 5,1 :D a na teste mam ducha rano testujem znova

petraslov
25. jan 2018

@dadulik6 určite mám pravdu, uvidíš 😊 prečo neostaneš s testovaním pri desiatkovom? Ten 25kovy ti nemusí ešte ukázať, skús zajtra testovanie vynechať a urob rovnaký typ testu poZzajtra.

dadulik6
25. jan 2018

@petraslov neviem nemam s tym skusenosti ziadne tak teda vyskusam znovu ten 10tkovy ale neviem ci vydrzim do soboty :D

skpj
25. jan 2018

@dadulik6 drzim palce nech sa tesime obe. Daj potom vediet ked budes vediet viac.

dadulik6
25. jan 2018

@skpj jasne ozvem sa len som taka na pochybach lebo podbrusko ma boli ako keby mala kazdu chvilku prist mrcha

skpj
25. jan 2018

@dadulik6 kym neprijde treba dufat a verit.

madamzel123
25. jan 2018

@skpj tie testy tie pasiky to su ake? Desiatkove? Aka znacka prosím ta?

amelee
25. jan 2018

@madamzel123 môže to súvisieť s cystou alebo s endometriózou, zvykne byť silnejšie krvácanie, dlhšie krvácanie, ale nemusí to byť tak. Môže ísť aj hormonálne výkyvy... asi bude najlepšie zájsť s tým k odborníkovi, ten ti to povie presne.

madamzel123
25. jan 2018

@amelee ked ja som praveze mala skor ms a slabsiu ako zvyknem mat,tak neviem..a od 7.1.hned po ovulke pichanie v prsiach,hlavne v spodnej casti a pri pazuchach.potom prisla ta skora ms,bolesti ustupili a teraz znova pociťujem to pichanie v prsiach ze sa zacina..tak neviem..

petraslov
25. jan 2018

@dadulik6 skús vydržať do tej soboty, nejako zamestnaj zajtra hlavu aby si na to nemyslela ☺ a že ťa bolí podbruško ako na ms je dobre, to sa maternica pripravuje na tehotenstvo.