icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

skpj
25. jan 2018

@madamzel123 ano su desiatkove prve dva su hornej znacky a tie ostatne su dolne len som si nevsimla ze tie druhe su pasiky aj casety

madamzel123
25. jan 2018

@skpj to je po jeden kus v baleni? Cenovo? Ja som minule kupila z dr.max lady komfort a bol negatívny.tak skusim este nejaky iny,lebo tie prsia mi nejdu hlavy..nikdy som take problemy nemala.

skpj
25. jan 2018

@madamzel123 nie po dva kusy v baleni prve dva boli robene z horneho balenia dalsie z druheho a ten treti je tej istej znacky dole len to boli len pasiky.Cenovo 3-4 €. S tou horou znackou mam dobre skusenosti kupujem ich casto kedze ochranu nepouzivame a nikdy ma nesklamali, vzdy mi ukazali ci ano alebo nie.

madamzel123
25. jan 2018

@skpj ok tak skúsim zohnať taky.dakujem😊

madamzel123
25. jan 2018

@skpj potom daj vedieť ako ti vysiel další testik,zvedava som😊

skpj
25. jan 2018

@madamzel123 jasne a drzim palce

madamzel123
25. jan 2018

@skpj ďakujem,len ja budem happy ked bude negativny😁😁

nivea777
25. jan 2018

@madamzel123 ty si este stale myslíš ze si tehotná?Ved si mala normálne MS,testy negativne..Radsej si kup cokoladu sko nezmyselne kupovat testy ked tehotna nie si..Spermie sa do teba nedostali nemas byt ako tehotna,jedine ze by duch svaty zostúpil na teba

amelee
25. jan 2018

@madamzel123 mne to pripadá, že by si mohla byť aj tehotná... keď bolo krvácanie slabšie a ak si otehotnela na nejaký 12.,13.deň cyklu, tak na ten 20.mohlo dôjsť k uhniezďovaniu....ale to všetko su len domnienky....

madamzel123
25. jan 2018

@nivea777 mne uz z toho asi sibe😊ale tak este raz testnem pre istotu.zase mi zacala ta pichava bolest v prsiach,tak ako zaciatkom januara,tak zas mam chrobaka v hlave 😁

madamzel123
25. jan 2018

@amelee bola to taka cudna ms,prvy den spinenie,druhy,treti krvácanie a svrty takmer nic.zvyknem mat dlhsiu..

nivea777
25. jan 2018

@amelee ale ved nema byt z coho tehotná.. ci ty veríš na "kvapôčky lasky"?

nivea777
25. jan 2018

@madamzel123 kolko mas vlastne rokov?

madamzel123
25. jan 2018

@nivea777 presne to mi viri hlavou..tvrdia ze aj z toho sa da.i gynekologicka sa tak vyjadrila.. mam dosť rokov😁

madamzel123
25. jan 2018

@nivea777 a mam uz aj 7r syna a tiez mam podozrenie ze to bolo bud z kvapiek alebo sa ex doteraz nepriznal ze mu uslo😁😁

nivea777
25. jan 2018

@madamzel123 sak sprav si test ked tak velmi chces ale ja by som radsej kúpila synovi keksik za tie peniaze..keby si mam mysliet ze som tehotna vzdy ked ma bolia prsia a picha v nich tak som tehotna asi cely rok.. to moze byt aj z ppočasia

madamzel123
25. jan 2018

@nivea777 urobim este jeden a syn dostane i keksíky 😁ja tie testy totiz nefinancujem😊 možno z počasia,mozno to suvisi s cyklom nejako..len ma zaráža, ze vsetko doteraz klapalo ako hodinky,uz roky presne na den som mala ms,par dni pred tym bolesti brucha a prs..a teraz tolko divnych veci.. každopádne dam vedieť 😊

sonickasonka
25. jan 2018

Ahojte babule tak znovu si idem ku vam po radu ,vas nazor... Tak ako raz od casu chodim ale bohuzialvto vzdy dopadne inak ako by som si priala 😢😢 .. Posladne ms 31.12 mam dostat zajtra tu mrchu ... ovulka 12.1.... uz min.tyzden mi bolo blbo presne tak ako pri prvych dvoch hereckach co uz teda mam ... ale velmi by sme chceli tretie ... tento tyzden som ma wc kazdych 5min. Nedokazem sa najest je mi blbo vcera vecer som dokonca vracala ,mam tocaky ... A to je asi to najhorsie ,ze moje telo pravdepodobne hned reaguje nato ak sa aj uchyti ,ale zvacsa odide ..Samozrejme ze mi to nedalo a tento tyzden som tri dni posebe testovala prve dva vrchne nejde mi lepsie odfotit boli vcera a predvcerom podla mna je tam vidiet duch a spodne dva dnes a mam pocit ze uz nic . 😢😢 aky je vas nazor? Vopred dakujem

ivi727
25. jan 2018

ahojte, čo poviete prosím? niečo tam vidím ale som len 21 DC.

madamzel123
25. jan 2018

@sonickasonka je mi ľúto,ale nevidím tam //

sonickasonka
25. jan 2018

@madamzel123 aj tak dakujem aspon za odpoved ,😘 neviem alebo teda nejde mi to lepsie odfotit ..skusila som este raz ale aj to ma fotto nieje vidiet

madamzel123
25. jan 2018

@sonickasonka este na tom prostrednom sa nieco ako keby risuje..

madamzel123
25. jan 2018

@ivi727 jemny dusik tam asi je..ale to este skoro testujes..

enusamt
25. jan 2018

@ivi727 ja hned vidim druhu ciarocku 🙂

sonickasonka
25. jan 2018

Babulky uprimne ja viem ze skoro ,ked vlastne az zajtra ma prist mrcha ,ani by som netestovala,keby mi neostalo tento tyzden naozaj tak zle a tie stavy ,viem ,ze to to skoro a sama seba akurat dostavam do depky.. 😕😕😕😕 len teda ozaj mi ostali take stavy ako pri prvych babach tak som otestovala ukazal sa slabi dusik ,tak aj vcera mi to nedalo to je ta stredova ,a samozrejme ze aj dnes ako dilino 😂😂 priznavam sa ... ale dnes ta posledna ,ze akoze iba minimum aj to len ked ho pootacam a boli robene na vecer ani jeden rano ...

dadulik6
26. jan 2018

Tak dnes som si robila dalsi test tiez je na nom duch 7 dni mi to meska a rano som zacala spinit (bledo hnedy vytok) neviem co si mam o tom mysliet 😭

skpj
26. jan 2018

@madamzel123 tak podla mna kocikujeme koncom septembra.Dufam ze to bide baba a necha na seba cakat lebo pri chalanoch mi uz den po meskajucej ms svietila ciarka jak hrom.

biba12
26. jan 2018

@sonickasonka ja tam čiarky na prvých dvoch hore vidím.
@ivi727 tiež tam je čiarka

dadulik6
26. jan 2018

@skpj gratulujem ja som stale na pochybach 😏

madamzel123
26. jan 2018

@skpj waau,krasa, gratulujem 😊tesim sa velmi..ja som ti vravela 😁