icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

erickatt
4. feb 2018

@agata18 spodný je silnejší

nikol2122017
4. feb 2018

@pink_lady
Aha tak. No to som nevedela že aj lesklé oči sú znakom tehotenstva. Počula som že sa zvykne tehotenstvo prejavovať aj chrípkou. Ale každá sme jedinečná a každá má iné príznaky. ❤💪 Nezostáva nám nič iné len čakať. Ďakujem veľmi pekne!!

mini007
4. feb 2018

@nikol2122017 jasne, skus.. ale myslim, že to treba iba pretrpieť...a uvidis vsetko bude ok.kedy mas dostat ms???

@pink_lady tak isto som to mala ja.. leskle oci, nalady a bolesti... teraz ma prsia bolia tak, že neznesiem na sebe podprsenku a kedže som spávala iba na bruchu lebo inak som nezaspala tak som si takto skoro objednala tehotensky vankus aby som aspon nejako zaspala... kedy mas dostat MS?

agata18
4. feb 2018

@erickatt áno, je. To je ten prvý, slabší je druhý.

nikol2122017
4. feb 2018

@mini007
11.2 mám dostať MS. Ako pokiaľ ležím na chrbáte tak je to V pohode. Lenže ja som tiež zvyknutá spať na bruchu inak neviem zaspať. Preto som sa túto noc nevyspala poriadne. A o podprsenke nehovorím mám pocit že sa mi prsia nafúkli až o 2 čísla..je mi malá tá podprsenka. No nechcem si robiť zbytočné nádeje, keďže aj naposledy som to mala tak že prsia riadne nafúknuté ale došla MS. 😐 Teraz momentálne okrem tej bolesti pŕs mám aj návaly tepla, no myslím, źe sa už moc pozorujem. 😁

mini007
4. feb 2018

@nikol2122017 skús ešte počkať aj keď viem že je to tažké. A testuj 5dní pred Ms..
Sa smejem, že ti to hovorim práve ja.. lebo som testovala od 8 dna po ovulke asi 4x denne a všetko negativne😂

simi987
4. feb 2018

@mini007 nakoniec som dostala ms oneskorené ale prišla 😏

nikol2122017
4. feb 2018

@mini007
Hehe no😂😂. Neboj nič ako som na tom nejak podobne, ale nie tak ja ako môj priateľ, to on ma vždy donútil si spraviť test ešte pred ms😂. A už som mu povedala, že skôr ako mi nebudú 3 dní minimálne meškať kramy tak si nerobím test lebo zbytočne vyhodené peniaze😃😃.

nikol2122017
4. feb 2018

@simi987
Ouu😕 A prišla ti normálna, alebo nejaká slabšia?

pink_lady
4. feb 2018

@mini007 kiežby to aj u mňa bolo tak, alw radšej nečakat a prijemne sa prekvapiť... MS až presne o 7dni....

erickatt
4. feb 2018

@agata18 možno si viac pila, moč bol redšii. Ešte urob za dva dni

mini007
4. feb 2018

@nikol2122017 aspon ty mas rozum nie ako ja 😂😂😂

mini007
4. feb 2018

@pink_lady za dva dni testuj

sonickasonka
4. feb 2018

@mini007 jasne budem ... urcite daj vediet ... viem si predstavit ake tie dva tyzdne boli ... aj ja idem zajtra svojej tak som zvedava ci uz daco bude vidiet alebo zasa mi povedia ze o tyzden ... daj vediet a urcite sa ozvem aj ja ...

nikol2122017
4. feb 2018

@mini007 😂😂ale joj zas nepreháňaj..😂bola si len nedočkavá no ja sa snažím zachovať chladnú hlavu a nebrať všetko ako príznaky...lebo niekedy som si bola istá vecami, ktorými som si byť istá nemohla.😂😂Takže som sa poučila aj keď mám pred sebou dlhých 7 dní.

pink_lady
4. feb 2018

@mini007 kedy ti test ukázal?

mini007
4. feb 2018

@pink_lady dva dni pred ms som mala takýto

pink_lady
4. feb 2018

@mini007 tak to v piatok mi stačí testovať... Nech už to tu je, lebo už si namyslam kraviny ze možno mam dáku hroznú chorobu, potom revem ze už nikdy nebudem mat dieťa... No hrabe mi posledné dni statočne

mini007
4. feb 2018

@pink_lady jezisi prosim ta prestaaaan 🙏🏻

simi987
4. feb 2018

@nikol2122017 slabšia mala som len 3 dní

nikol2122017
4. feb 2018

@simi987
Aha tak...nechcem ti dávať nejakú falošnú nádej ale niekedy nemusí ísť o ms a môžeš byť tehotná. V niektorých prípadoch mali ženy ms aj do 5 mesiaca tehotenstva.

simi987
4. feb 2018

@nikol2122017 aj keď som mala bolesti ako normálne pri ms ?

nikol2122017
4. feb 2018

@simi987
Neviem vôbec. Ale mám kamarátku ktorá zistila až v 5 mesiaci že je tehotná. Najskôr jej test ukazoval // no potom keď opakovala iba / . Tak sa na to potom už prestala sústrediť lebo jej aj prišla ms. A keď už išla ku gyn. tak ju spadol za to že čo neprišla skôr že je v 5 mesiaci. A čo bolo zaujímavé vôbec to na nej nebolo vidieť až v 6 mesiaci jej zo dňa na deň narástlo veľké bruško.😃

simi987
4. feb 2018

@nikol2122017 😊 tak to muselo byť prekvapenie poriadne 😊

adka0410
5. feb 2018

@zvedavabuduca ja som kupila digitalny..
poradila mi lekarnicka ze 99% pravdepodobnost a ukazalo mi uz aj tyzdne...

madamzel123
5. feb 2018

@adka0410 super.gratulujem😊

mini007
5. feb 2018

Fazulka sa schovala, uz teraz je neposlusna... sme 7tt srdiecko nam krasne bije ❤️❤️

nikol2122017
5. feb 2018

Tak ahojte baby. Ja mám ešte jednu otázku. Nepatrím k silným fajčiarkam, no raz za čas si zapálim. Pri kofole alebo na káve. Len neviem s čím si to mám spojiť. Dnes som si zapálila ale tak sa mi obracia žalúdok, že neviem vydržať, myslite žeby to bolo nastávajúcim tehotenstvom alebo len už nemôžem ani cítiť cigarety?

sonickasonka
5. feb 2018

@mini007 aj ja som dnes bola ... Zatial je vidiet iba gestacny vak mala by som byt 5+2 ... o dva tyzdne ideme znova na sono ... Ale uz sa ttosku ukludnila lebo stvrtok nebolo vidiet na sone vobec nic a dnes uz teda hej ... tak silno dufam ze o tie dva tyzdne bude aj u nas uz fazulka .. Veeeelmi silno gratulujem a zelam stastne a v poriadku tehulkovanie az dokonca ... 😘😘😘😘... ak sa smiem spytat kedy sa prvy krat zjavila Fazulka???

mini007
5. feb 2018

@sonickasonka ahooj babula.... bola som na ultrazvuku ked som bola 5tt a nevideli sme ani gestacny :D tak ma objednal o dva tyzdne co bolo dnes a uz sme videli fazulku a aj počuli biť krásne srdiečko, len malá sviňucha sa schovávala...
Uvidis aj ty ju uvidis.. pozri som 7tt a aka je maličkáá😍😍😍😍už teraz to dieťa milujem... ďakujem pekne, aj tebe držím palčeky aby bolo všetko v poriadku