Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@nadka20 ahoj, nemam osobnu skusenost, ale ked som sa gynekologa pytala, kedy mozem otehotniet po cisarskom, ked chcem rodit prirodzene, odpovedal mi, ze uz mal pacientku, co otehotnela 3mes. Od porodu cisarskym a druhe rodila prirodzene. Urcite je to idividualne, takze uvidis ako na tom bude tvoj zdravotny stav a tiez babatka. Ale drzim palce aby vsetko dobre dopadlo, nech uz budes rodit akokolvek 😉
dakujem
Baby mam otazocku. S muzom sme mali sex cez plodne dni,nedal to do mna ale hned na to ako sa urobil isiel zase do mna.No a bolo mi zle vlastne este stale niekedy je,bolelo ma podbrusko co citim stale ale dostala som menzes. Robila som pred aj pocas menzesu test a negativny. Menzes bol najprv normalne krv a po 2 dnoch len spinenie. Nechuti mi jest,je mi casto tazko od zaludka,potim sa ako prasiatko a podbrusko stale citim. Uz neviem ci mi fakt hrabe alebo fakt mozem byt tehotna . Kamoska otehotnela rovnakym sposobom takze mozne to je ale 3 testy boli negativne. Od toho sexu uplynulo uz skoro mesiac. Co myslite?
@s_lovenka cca v 6-7t
@funnyzuzanka Dakujem 😍
Och baby zasa ta záha páli. Nepomáha mlieko, ani rozok.
Co radite? 😫😫😫😫
@zuzlu26 no ja aj môj manžel vidíme druhu čiarku.
@katyk22 no, vyzerá to ako druhý.. Nech dopadne ako si praješ... Daj vedieť 😉
@mala_katie toho sa bojim!!! 😂😂 drahy stale veri ze budu dve 😂😂 ale ja nechcem ani za sveet :( teda keby uz boli tak sa samozrejme potesim 🙂 ale neviem co by mi na to povedali 2 prasknute platnicky a jedna z toho mi tlaci na nervy hmm 🤔🤔
@katyk22 no, som zvedava s vami.. Zvládnete to určite.. Aj keď teda ľahké to nebude

Ahojte viete mi prosim vas niekto poradit ako to chodi v nemocniciach konkretne v tn mam pol rocneho syna ktory je o 3 mesiace skor a je cisarskym cize som porodila v 7 mesiaci a momentalne som tehotna znova tak mam trocha boja z porodu zas tak prosim o radu ktora vie alebo si tym presla ci aj druhe babenko bude cisarskym alebo normalne .. diki za kazdu odpoved