icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nadka20
9. feb 2018

Ahojte viete mi prosim vas niekto poradit ako to chodi v nemocniciach konkretne v tn mam pol rocneho syna ktory je o 3 mesiace skor a je cisarskym cize som porodila v 7 mesiaci a momentalne som tehotna znova tak mam trocha boja z porodu zas tak prosim o radu ktora vie alebo si tym presla ci aj druhe babenko bude cisarskym alebo normalne .. diki za kazdu odpoved

monika_akinom
9. feb 2018

@nadka20 ahoj, nemam osobnu skusenost, ale ked som sa gynekologa pytala, kedy mozem otehotniet po cisarskom, ked chcem rodit prirodzene, odpovedal mi, ze uz mal pacientku, co otehotnela 3mes. Od porodu cisarskym a druhe rodila prirodzene. Urcite je to idividualne, takze uvidis ako na tom bude tvoj zdravotny stav a tiez babatka. Ale drzim palce aby vsetko dobre dopadlo, nech uz budes rodit akokolvek 😉

dasaa
9. feb 2018

@nadka20 aspoň čo mne gynekológ hovoril ze kľudne môžem rodiť prirodzene. Prvý som mala cisársky záleží podľa jazvy ci ta počas tehotenstva neboli a ci je všetko v poriadku.

nadka20
10. feb 2018

@dasaa ale keby mu poviem ze chem cisarsky tak by ma nechali tak ? to neviete asi

dasaa
10. feb 2018

@nadka20 keby ste chcela cisársky tak by vám ho mali spraviť.

dasaa
10. feb 2018

@nadka20 druhý pôrod som chcela cisársky a spravili mi. Aj keď som mohla rodiť normálne

nadka20
10. feb 2018

dakujem

m_atil_ka
13. feb 2018

Baby mam otazocku. S muzom sme mali sex cez plodne dni,nedal to do mna ale hned na to ako sa urobil isiel zase do mna.No a bolo mi zle vlastne este stale niekedy je,bolelo ma podbrusko co citim stale ale dostala som menzes. Robila som pred aj pocas menzesu test a negativny. Menzes bol najprv normalne krv a po 2 dnoch len spinenie. Nechuti mi jest,je mi casto tazko od zaludka,potim sa ako prasiatko a podbrusko stale citim. Uz neviem ci mi fakt hrabe alebo fakt mozem byt tehotna . Kamoska otehotnela rovnakym sposobom takze mozne to je ale 3 testy boli negativne. Od toho sexu uplynulo uz skoro mesiac. Co myslite?

s_lovenka
13. feb 2018

V kolkatom môžem byt týždni baby ???🙂 keď som mala poslednú ms 30.12.2017. Dakujem

dasaa
13. feb 2018

@s_lovenka podľa menzesu si 6-ty týždeň aj 3 dní.

dasaa
13. feb 2018

@m_atil_ka skúšala si si robiť teraz test?

s_lovenka
13. feb 2018

@dasaa Dakujem 😘

m_atil_ka
13. feb 2018

@dasaa praveze teraz som si robila a ciarka druha je tam az ked cez svetlo co predtym sice nebolo ale aj tak mi je to divne. Skusim rano aj ked si myslim,ze uz v tomto tyzdni by malo ukazat kedykolvek pocas dna alebo sa mylim?

funnyzuzanka
13. feb 2018

@s_lovenka cca v 6-7t

s_lovenka
13. feb 2018

@funnyzuzanka Dakujem 😍

dasaa
13. feb 2018

@m_atil_ka a menzes si mala kedy naposledy.

katyk22
14. feb 2018

Babyy jedno ci dve? 🤔🤔 doktorke idem az o tyzden ale ako sledujem prvu fotku zo 6.tt na potvrdenie tak sa mi zda ze v strede kde je gestacny vak ktory mi doktorka oznacila kde aj bilo srdiecko drobcekovy, ze pod nim je este jeden 😮🙃

zuzlu26
Autor odpoveď zmazal
zuzlu26
Autor odpoveď zmazal
zuzlu26
15. feb 2018

Zienky, moze byt ze na 26DC na teste vidno slabuckeho ducha? S manzelom obaja vidime, ale na fotaku to nie je velmi vidno... alebo si to uz namyslame ? 😌

mini007
15. feb 2018

Och baby zasa ta záha páli. Nepomáha mlieko, ani rozok.
Co radite? 😫😫😫😫

katka16121986
15. feb 2018

@zuzlu26 no ja aj môj manžel vidíme druhu čiarku.

mala_katie
15. feb 2018

@katyk22 no, vyzerá to ako druhý.. Nech dopadne ako si praješ... Daj vedieť 😉

katyk22
15. feb 2018

@mala_katie toho sa bojim!!! 😂😂 drahy stale veri ze budu dve 😂😂 ale ja nechcem ani za sveet :( teda keby uz boli tak sa samozrejme potesim 🙂 ale neviem co by mi na to povedali 2 prasknute platnicky a jedna z toho mi tlaci na nervy hmm 🤔🤔

mala_katie
15. feb 2018

@katyk22 no, som zvedava s vami.. Zvládnete to určite.. Aj keď teda ľahké to nebude

dasaa
15. feb 2018

@mini007 ja som používala tabletky Malox na zahu

mini007
15. feb 2018

@dasaa a to môžu tehulky? Nie som o tom presvedčená

dasaa
15. feb 2018

@mini007 maloox môžu mne odporučil gynekológ. Bez nich by som nevydržala tehotenstvo a najviac ma zaha palila v noci ani spať som nemohla. Pri obydvoch babam som to brala

dasaa
15. feb 2018

@mini007 alebo vyskúšaj tortovej oplatky mne to niekedy pomohlo

amelee
15. feb 2018

@mini007 ja som fungovala len na sóde bikarbóne - okamžitý účinok - pol lyžičky alebo aj menej.