icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

luc289
17. feb 2018

@myriada hehe v pohode ja som to sem pridala len pre baby ktore by chceli vediet ze ako som na to dosla ja ze som v tom .. meskanie som nemala len som mala pocit ze som v tom .. cize potom som uz ms nedostala a isla som k doktorke a ta mi povedala 5-6tt cize: testy som si robila asi tak od stvrtky septembra poslefnu ms som mala 20augusta .. a k doktorke som isla niekedy zaciatkom oktobra

myriada
17. feb 2018

@luc289 dakujem 😊

myriada
17. feb 2018

@luc289 dakujem 😊

zuzka1120
19. feb 2018

Lapačky duchov, vidíte tam niečo prosím?
Či si zas namyslam...? 🙄😊

dasaa
19. feb 2018

@zuzka1120 ahoj ja tam nič nevidím

myriada
19. feb 2018

Baby zosilnela? Dnes mešká 5. deň. Prvý test robeny v sobotu večer, druhý dnes ráno.

madamzel123
19. feb 2018

@myriada urcite je silnejšia

adma11
19. feb 2018

@myriada krásne zosilnela.

ladylili
19. feb 2018

Baby amiesto MS mam spinenie , ale testy su negativne. Máte stym skusenosti? Dakujem

myriada
19. feb 2018

@ladylili ja som mala spinenie v deň ms a test slabo pozitívny. Skús zase zajtra

ladylili
19. feb 2018

@myriada lebo ja uplne ze negat a uz druhy den spinenie ale take slabe ze podstate nic

sonickasonka
19. feb 2018

@mini007 ahooooj tak ajze ja mam dnes za sebou kontrolu a sono .. Tak sme o necely tyzden mensi ako by sme mali byt podla mrchy ,ale ze to vobec nevadi ze pravdepodobne som otehotnela o par dni neskor ..Mala by som byt podla mrchy 7+1 ale podla velkosti sme 6+6 ... srdiecko krasne bilo uz teraz to zboznujem , aj moje dievcata sa uz teraz nevedia dockat ,dalsia poradna za mesiac ...

amelee
19. feb 2018

@sonickasonka to sú predsa len dva dni rozdiel 🙂 prajem krásne tehotenstvo ❤🍀

mini007
19. feb 2018

@sonickasonka ahoooj... aj my sme boli podla utz o tyzden mensi ako podla ms.. a vsetko je v poriadku, rastieme a uz sme treti mesiac... drzim palceky a velmi gratulujem, uzivaj tehu, dufam, ze ti nebude tak zle ako mne :////
My ideme na kontrolu buduci pondelok, tak poslem fotecku potom 😘😘

luc289
19. feb 2018

@myriada je to tam

sonickasonka
20. feb 2018

@mini007 no moja je mi kayastrofalne zle , 🙈 mam problem sa dopravit aj do prace ale co uz vydrzime ... uz teraz sa neviem dockat ... ja idem na kontorlu az 26.3' teraz ... cakam ako dopadnete a cakam aj foteckuuuu .....

mini007
20. feb 2018

@sonickasonka ja som musela aj do prace prestat chodit ... pri kazdom pohybe hned vsetko letelo zomna von... sem tam mi pomohol torecan..
jasnackaaaa urcite poslem 🙂 drzim palecky a davaj na seba pozor... prepac davaj pozor na VAS 🙂

kudusko
20. feb 2018

@myriada Zlatko krásne stmavla teším sa stebou a máš už nejaké príznaky ako si NATO prišla že sú tehu meškala?

myriada
20. feb 2018

@kudusko dnešný

myriada
20. feb 2018

@kudusko vieš čo, ochorela som ale že riadne, čo ja vôbec nebývam chorá a meškali mi deň. Tak ma napadlo či nie som tehotná, vtedy je slabšia imunita vraj. Prsia striedavo bolia, niekedy viac niekedy menej, také rezanie a pálenie v nich cítim, podbruško také napnutejsie, chodím v noci cikať čo ja nikdy nezvyknem a posledné dva dni len spím. Len nech ta choroba prejde, musím užívať aj antibiotiká 😔 a dr nájde všetko tak ako má byť. Veď potom napíšem aj v skupine ale až po sone. Vy ako? Skúšate?

kudusko
20. feb 2018

@myriada krásne silnie my máme teraz inde rozum predávame byt chceme ísť do domu ale uvidíme starám sa o chorého ocina super silnie 😘😘😘

sonickasonka
20. feb 2018

@mini007 aj tytak davaj na vas oboch pozor ...No ja idem zajtra k lekarke aty na pn ... Dneska som snou volala a, zhodli sme sa ,ze pracu ktoru robim ,nieje vhodne vykonavat momentalne takze od zajtra doma aj ma porazi asik 🙈😳😳😳😠 alevsom si povedala ze tozajtra zmaknem hlavne aby bolo babo zdravucke ....

mini007
20. feb 2018

@sonickasonka to iste povedal aj mne lekar kedze som pracovala ako casnicka v podniku kde bolo neskutocne vela prace a este ktomu nafajcene, takze pekne som doma s vylozenymi nohami. Myslela som si, ze ma porazi, ale je to uplne super 🙂 daj vediet

sonickasonka
21. feb 2018

@mini007 je super , akosi som nemohla celu noc spat ,som rozmyslala ako to zvladnem taku dlhu dobu doma .. Vobec si to neviem predstavit ... A este ma stve ,ze kolehina ostala namna nahmevana,ze takto zo dna na den odchadzam na pn ,tak to ma velmi mrzi ,ale babatko mi je prednejsie ,ja somsom dostala aj lieky na posilnenie plodu ,lebo sa mi pod plodom objavila krvna zrazenina ktora je zatial vacsia ako moje nununko a mohla by ublizit ...Ale pevne verim,ze sa nic nestane ,tetaz ked budem doma v klude ...

mini007
21. feb 2018

@sonickasonka aj namňa boli kolegovci nahnevaní... ale kašlať na to.. oddYchuj, veľa spi, sem tam niečo porob.. navar, upeč. Je to fajn byť doma, žiadne stresy,že sa babatku niečo stane. Drzim vam palceky

sonickasonka
21. feb 2018

@mini007 aj ja tebe moja... a cakam kym sa ozves po dalsej kontrole ..

mini007
21. feb 2018

@sonickasonka samozrejme hned v pondelok pisem a posielam fotecku 🙂

mini007
21. feb 2018

@sonickasonka takto krásne už vykúkame 🙂

katyk22
21. feb 2018

@mini007 jeej v kolkatom si tt?

mini007
21. feb 2018

@katyk22 10tt