Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@zuzka1120 dakujem, no dnes sa mi zda ta ciarka taka ista ako vcera, tak sa este netesim uvidim co z toho bude 🙂 tocilo sa mi v hlave take kratkodobe zavraty, pichalo ma pri prudkych pohyboch v podbrusku, to som aj pri prvej mala, preto som vlastne pri prvej a tiez teraz robila test 🙂 a pred ms ma zvyklo podbrusko pobolievat uz par dni pred a teraz ma len sem tam zaboli. Tak uvidime dnes idem k dr. kvoli asi nejakej mykoze ale pochybujem ze nieco uvidi ak tam teda nieco je, este bude velmi skoro.
@rumumbum držím palce 😊😘
A s tou mykózou... Skúsim ti poradiť...
Keď som ja mala naposledy mykozu tak som šla na stery, ale samozrejme výsledky kultivácie boli až o štyri dni keďže do toho zapadol aj víkend, tak som skúsila samoliečbu vo forme :1. Ráno na lačno 2ks Candistop ( je to úplne prírodné zloženie cesnaku a grapefruitových jadierok 2. Na obed jedno probiotikum 3. Večer jeden kus Candistopu.)
A keď som sa vrátila k dr. Tak som už vôbec nemala mykózu , takto my to zabralo za štyri dni. Jaj a papala som biely jogurt s bifidus. Niekedy sa mykóza robí keď nemáme dosť laktobacilov v črevách ( výsledky s kultivácie to dokázali). Dokonca dr. Pochválil, že som sa takto vyliečila prírodne bez vyplachov a antimykotickych prípravkov. Výplachy pošvy môj dr. veľmi odsudzuje, vraj si vymyjeme aj potrebné proti baktérie.
Držím palce 😊
@mini007 ahoooooj ,ako ste dopadli na kontrole????
@sonickasonka ahoooj supeeer. Krásne rastieme, niekam som tu pridala foto ale zabudla som ta oznacit ja hlava deravá 😀😀 dostali sme už aj tehu knižku 🙂 o dva tyzdne ideme na prvy skrining :P
Babuľky prišli mi vysledky Hcg z krvi a bolo tam :. Hcg <1,00 čo to prosím vás znamená ? A neviem si to vysvetliť ....
@bejbs223 ahoj. Znamena to , ze nie si tehotná. To ti doktor/ka nepovedala ?
@klaudia_kaja ďakujem nie to mi len sestrička podala medzi dvermi so slovami že doktorka nemá momentálne čas
@bejbs223 no tak to je silná káva .. toto keby mi moja sestricka spravila .. fuuu 🙂 .. drzim palce podari sa na buduce 🙂 pod 5,0 znamena ze neni tehotna.
@mini007 jeee supeeeeer krasnucke je ... Tak nech takto do krasy rastie aj nadalej a, nech je zdravuckeeeeee ... supper tesim sa svami ..V ktorom tyzdni si?teda bides ked ti budi robit srining ? Mna objednala teraz dost neskoro ja idem az 26.3. Tak som stoho trosku nervozna a bola som 19.2. , to potom budem 12+4 ...
Ahojte zeny,poradte.ked som si robila test a druha ciarka sa objavila po limite,je pozitivny?ruzova,nie siva
@sonickasonka no v pondelok ked sme boli tak to bolo 10tt+3
Takze ked pojdeme tak 12tt+3
@barboritta odfot
@mini007 jezis to be krasny obrazok 😊😍
@daniela2227 dakujeem
@mini007 tak ja idem az 12+4 tak to je mozne ,ze mi bude robit hned aj skrining? Len teda mam obavy ze mna objednala tetaz az po 6tyzdnch
chodíte niekto na gynekologiu v turčianskych tepliciach ??
@sonickasonka ano je to mozne ze ti spravi skrining aj vsetko ostatne a da ti aj tehu knizku 🙂
@barboritta kokso ved krasna ciarka... skus si zajtra spravit dalsi
@mini007 dnes naobed test snehobiely.nechapem
Ahojte dievcata,. Chcem sa opytat ci niektora nemala aspon podobny problem. Som po dvoch operaciach - endonetrioza. Po nedareni sa otehotniet sme sa s manzelomtym rozhodli pre inseminaciu. Prva nič, druhá sa podarila velmi šťastný sme sli na dalsiu kontrolu kde mi oznamili ze nieco nieje v poriadku 😞 poobede mi volali zeze som potratila takže cakat nana mens. Po kontrole zeby to maloje byt ok, teda ze o mesiac zacneme s pripravou na umele. Už som sa s tym po dlhomdome trapeni a, sklamani zmierila. ALE.... som dva dni pred ms mam pocit akokeby som uz dostala ale nic. Samozrejme ze sme to skusali pocas toho mesiaca. Teda vsak posledna šanca ale vedela som ze umelé nas neminie. Ale dievčatá dva dni pred Ms ako somsa spominala a pozrite sa... vidíte tam niečo? Myslím si zeže mi už hrabe a modlim sa ahy som nedostala
@daniela2022 veru ze vidim. Skus v den ms.. hrozne drzim palceky 😘
@martinetaa krasne ciarky, rovnake ako boli moje. Gratulka😘
@mini007 ďakujem veľmi pekne 😘 takze nie som uz uplne na hlavu po tych sklamaniach 🙂

@daniela2227 supeeeer🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻