icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

petka987
12. mar 2018

ahojte 🙂
mohlo dojst k oplodneniu vajicka den dva pred menzesom ? ( menzes som mala kratsi ako mavam) a ze by sa vajicko uhniezdilo aj po mrche ? alebo pocas ? ci to je blbost ? dakujem za odpovede

rula
14. mar 2018

@petka987 ahoj, kamaratka splodili dve dcery kazdu 3 dni pred ms, vie to naisto, chodila na folikulometriu, dr. jej povedal, ze sa maju snazit a vyslo to pri oboch.

daniela2227
19. mar 2018

@mini007 tak je to zase v pytli 😢 dnes 7+2...a babo sa rozhodlo opustit nas...zase 😭😭😭

majuska72
Autor odpoveď zmazal
veronika2703
19. mar 2018

@majuska72 je to taaam 🙂

majuska72
Autor odpoveď zmazal
veronika2703
19. mar 2018

@majuska72 🙂 veriiiim!!! my sa snazime uz rok, tak tiez kazdy mesiac cakaaaam a dufam ze to vyjde!!!! len nech silnie ciarocka!!!!! 🙂

majuska72
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
19. mar 2018

@majuska72 jjeeej tesim sa s tebou, gratulujem! drzim palce aby bolo vsetko ok!

majuska72
Autor odpoveď zmazal
mini007
19. mar 2018

@daniela2227 veľmi ma to mrzí :(

zuzanka3381
19. mar 2018

@majuska72 sprav si jeden digi test budes si na 100 pro ista. Pri oboch tehotenstvach som robila iba ten test. A neutekaj hned k doktorovi. Nechaj fazulke cas nech sa uhniezdi udomacni v domceku poriadne. Blahozelam

majuska72
Autor odpoveď zmazal
symbolika77
22. mar 2018

@majuska72 Takýto test mi dnes vyšiel,pridala by som aj foto ale neide mi to tu pridat. Den pred možným menzesom,som dnes 27 den cyklu a cykly mávam 28 dnové. Po tomto teste ti tehotenstvo potvrdil aj lekar?

majuska72
Autor odpoveď zmazal
symbolika77
23. mar 2018

@majuska72 gratulujem ti😉 Digi testy sa nezvyknú mýliť,mylne testy su tie palickove,môžeš sa tešiť ze sa to podarilo😉 V tichosti ti závidím😊

majuska72
Autor odpoveď zmazal
cibka89
23. mar 2018

Ahojte kočky pridávam sa k vám doktor mi potvrdil moje druhé tehulkovanie 6tt vôbec sme to s mužom neplanovali nakoľko sme chceli počkať aspoň ešte rok nakoľko ja si dávam robiť nové zuby lebo mam s nimi veľké problémy no žiaľ stalo sa a my sme veľmi radi tešíme sa ale ja mam obavy mam strašne kŕče v bruchu neustále pocit hladu a na zvracanie do toho bolesť zubov v priebehu troch dní mi dva zuby trhali môže to nejak ublížiť babu môžem potratit keď ho v takomto štádiu vystavuje stresu ale žiaľ lekári sa zhodli ze radšej zuby von ako dostať zápal len mi robí starosť ta neustála bolesť brucha a nevoľnosť je to normálne ďakujem za nazory

pink_lady
24. mar 2018

@majuska72 prečo si bola na pohotovosti?

majuska72
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
Autor odpoveď zmazal
majuska72
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
24. mar 2018

@majuska72 písala si to v Ovu testoch, alebo som si ta pomýlila... Nevadí... 🙂 tak držím palce

majuska72
Autor odpoveď zmazal
engbeng
24. mar 2018

Baby, toto je negatívne, že? 10 dpo poobede

luciq13
24. mar 2018

Ahojte, mam take jemne bolesti v podbrusku,bradavky ma dnes neskutocne svrbia a trosku mi je nevolno. Myslite ze mozem byt tehotna? Ci namyslam si uz? Beriem sice antikoncepciu ale minuly mesiac som sa trosku pozabudla a pochybyla som.

bezmena18
25. mar 2018

Ahojte baby nakoľko sa snažíme o babätko tak sa vas chcem spýtat s priateľom spavame kedykolvek nehortíme to poslednu ms som mala 1.3 a 7.3 mi slončila prave som v práci od rana som mala veľmi divný pocit pobolievalo ma v podbrušku idem si na wc a zrazu krv roztrasená som prišla laknutá riadne že čo sa to deje ono to je taka bledá krv ale bolí ma brucho ako pri ms velmi ma to vystrašilo mal niekto podobnu skusenost lebo je to ešte len 20 deň od poslednej ms ďakujem za každu odpoveď 😇

katrinka34
25. mar 2018

@bezmena18 lekár ??? Tu ti nikto neporadí ... veď treba zistiť príčinu ...

katrinka34
25. mar 2018

@luciq13 správ si test ???? Veď žiadna z nás nemá vešiačiky guľu ....

pink_lady
26. mar 2018

@engbeng 10dpo poobede bude každý test negatívny