icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

soldi
18. apr 2018

@magdus999 rozobranemu digitalnemu nechapem, na tych osttanych je nieco slabulinko vidno, ale urcite musela byt ovulacia neskor, toto zodpoveda tak 4 dni pred ms. skus zajtra, uz by to malo byt viditelnejsie, drzim palce

zuzka1120
18. apr 2018

Ahojte,
Stalo sa vám už niekedy, že namiesto menštruácie ( v čase menštruácie) ste dostali len take slabohnedé a tmavohnedé špinenie? Stalo sa mi to prvý krát, trvá to piaty deň,je to slabé ale tehotenské testy sú negatívne.
Snažíme sa o bábätko desať mesiacov.
Ďakujem pekne za každú radu

ja197
18. apr 2018

@zuzka1120 ahoj, mne sa to stalo pred 3 týždňami, špinenie 5 dní ale testy boli aj potom negatívne, takže tehotenstvo som vylúčila, včera po 3 týždňoch od poslednej "ms" dorazila ďalšia o 9 dní skôr, takže myslím že som mala cystu alebo niečo, keď skončí chystám sa ku dr, či je všetko ok...čo ale nemusí byť tvoj prípad a môže to znamenať aj tehotenstvo...držím palce

bezmena18
19. apr 2018

Ahojte ženy tak idem od začiatku s priatelom spavame normalne povedali sme si že dietatku sa nebudeme braniť len som trocha zmätená a potrebujem ppradit či niektora nebola v podobnej situácii a ako to dopadlo 🤗🤗 no idem žienky k veci ide o to že prvy pohlavný styk som mala ešte deň poslednej ms a odvtedy všeliako počas dní včera som to mala dostat vlastne mi so meška už druhý deň deň predtým som bola na wecku a ako som sa utrela mala som takí bielo žltý hlien nikdy som to nemala a už deň pred tym mam take tlaky v podbrušku také stahovacie alebo ma pichne tam bolí to ako keby mam ms dostat aj dnes aj včera.. A prsia man naliate ale nebolia ani nič včera som si robila rano test to bolo v deň ked som to mala dostať a test negatívny.. Uuf je to cele divne ďakujem velmi za každu odpoveď 🤗🤗🤗🤗

soldi
19. apr 2018

@bezmena18 hm to znie skor ako zapal, nez ako tehotenstvo, test by uz ukazal. mozno si mala len neskor ovulaciu a ms este pride. teoreticky to moze byt aj tehotenstvo, ale vacsina testov ukaze aspon naznak ciarky 4 dni pred ocakavanou ms.

funnyzuzanka
19. apr 2018

@bezmena18 este pockajte. Mne test tehu ukazal az 2 tyzdne po meskani ms...

luckas33
20. apr 2018

@magdus999 skus este pockat a spravit si test tak za 2 dni ale nerozoberaj digi testy ,ved ked to ma ukazat tak to ukaze a nie silou mocou(nic v zlom) ,na to obycajnom teste nevidim nic ak ti vsak meska sprav si test trosku neskor 🙂

bezmena18
22. apr 2018

Ahojte žienky chcem sa spýtať dnes mi to meška 4 deň jeden test som si robila ale to bolo v deň ocakavanej ale bol negatívny dost mam tlaky ma podbrušku chodim do prace som velmi zaneprazdnena a len tak z ničoho nič uprostred dňa take stahovanie tlaky a potom to prestane pichne a tak iné priznaky nemám cez plodne dni som nechranený styk mala takže šanca na tehu by bola od vtedy som si test nerobila ma niektora taketo skusenosti citim sa divne a čo mi poradite kedy si mam urobit najbližší test rozmýšľam rovno že si kupim aj ten digitálny ktorí hned urči aj týždne ďakujem za každú radu 😚😊

pepka29
2. máj 2018

@bezmena18 mne tiež test pri prvom hneď neukázal tehotenstvo. O pár dní som si robila ďalší obyčajný test a jedna ciarka bola silná a druhú bolo vedľa vidno. Tak som sa aj hned objednala k ženskému a ten mi potvrdil tehotenstvo a to som už ťahala na 8 týždeň. Ja by som na tvojom mieste išla aj k ženskému a ten ti potvrdí tehotenstvo ale ti dá vyvolavacku.

pepka29
2. máj 2018

Žienky potrebovala by som radu minule na nohavičkách som si našla slabo ružovú krv, ale len pár kvapiek a pritom som už mala mrchu. Na druhý deň som mala mierne kŕče ako pri ms a pichalo ma v ľavom boku. Test si ešte nechcem robiť lebo až 10 teho mi má prísť mrcha. Dúfame, že nepríde 😉 Aj som zapecena ako pri prvom. Poraďte mi prosím Vás lebo keď sme čakali prvé tak som mala len vynechanie ms. Ďakujem

soldi
2. máj 2018

@pepka29 to znie ako keby si mala ovulaciu, mierne spinenie aj krce su pri nej bezne. ms pride cca 12-14 dni po ovulacii.

pepka29
2. máj 2018

@soldi ale aj bruško mám kus väčšie a ráno mi býva zle

pepka29
2. máj 2018

@soldi a predtým som to nemala pri žiadnej ovulacii musela som si robiť ovulacne testy. A v brušku cítim aj mravcenie.

soldi
2. máj 2018

@pepka29 no tak ked si myslis, ze si tehotna, tak si urob test. ak mas dostat ms 10teho a mas pravidelny cyklus, tak by to znamenalo ze si cca 6 dni po ovulacii, co je fakt prilis skoro na vacsie brucho, ci nevolnosti.

duslin
3. máj 2018

Ahojtw baby opytam sa aj tu. je mozne alebo sa vam stalo ze 25kove testy duchuju? a po uschnuti vidno ciarku jasne aj bez vytacania a hladania svetla?

pepka29
4. máj 2018

@duslin možno niektoré testy neukazujú správne. Mne tiež pri prvom test neukázal, že som v tom povedal mi to až môj gynekológ keď som šla k nemu aj s testom. Pri sone mi povedal gratulujem a uz som vedela ktorá bije. Takže ja sa na testy nespolieham.

janedoe6543
4. máj 2018

Ahojte, prosim vas o radu a moznost sa trochu vyrozpravat. Dnes mam 29. den od posledneho menzesu, cyklus mavam posledny polrok 26 dnovy. Vcera som uz mala jasne pozitivny test, den predtym cize v den kedy mal dojst menzes bol test este slaby, ale bol inej znacky. Pardon za detaily, ale od vcera ma poriadne prehanalo, v noci som mala krce, ale skor od tej hnacky. Dnes doobeda som mala na papieri jemne ruzovo-cervene spinenie, velmi malo ale automaticky som zacala ratat s tym, ze pride menzes, aj ma prestali boliet prsia aj “tehotny pocit” odisiel, zaludocne pocity to vsetko prebijaju 😄 Teraz uz spinenie odislo, prehana ma menej a ja nechcem robit zbytocnu paniku a fakt neviem ci mam utekat “otravovat” nejakeho doktora na pohotovost. Jedna vec je ze je to hrozne skoro a stat sa moze cokolvek, ani na utz by realne nebolo nic vidno a zaroven na slovensku nemam svojho doktora. Prednedavnom sme sa vratili po par rokoch zo zahranicia a k nejakemu gynekologovi som sa chcela hlasit az ako tehotna :D pred 2 mesiacmi som mala aj gynekologicku prehliadku vramci zdravotneho checkupu takze mi nehorelo hladat si niekoho. Vcera som ale po pozitivnom teste volala do kocha kde som pocula ze maju naval a objednali ma na prvu prehliadku az zaciatkom 10. tyzdna cize ak by som teraz niekam sla tak tam ale bud vramci nejakeho urgentu alebo pohotovosti ale aj tak si nie som ista ci tam mam rovno ist alebo este pockam dalsie dni ze ako sa to vyvinie... v prvom tehotenstve som nemala ziadne ani spinenie ani ma neprehanalo tak ma to dnes trochu vysokovalo ale nerada hystercim a otavujem lekarov s blbostami a hrozne sa neviem rozhodnut ci mam alebo nemam dnes poobede/vecer ist, ale asi este pockam... a na jednej strane ratam s menzesom a na druhej nechcem pripustit ze po takejto “super” druhej ciarke by sa mi v priebehu dna spustil... 😕

dlucy
4. máj 2018

@janedoe6543 mna zacalo prehanat ked mi vysiel pozitivny tehu test a trvalo to 2 tyzdne 🙂

ladylili
4. máj 2018

To som ja kupim si testik a uz testnem poobede :D som len baby 7DPO 🙂 pridala som medzi mojimi ovu testami :D uvidime 🙂

soldi
4. máj 2018

@janedoe6543 ahoj,

urcite vobec neries dr, aj tak by Ti v tomto stadiu ziadny nic nepomohol.
prvy trimester je to take bud hop alebo trop.
pokial nie je s oplodnenym vajickom nieco v poriadku, tak odide a ziadny dr ho nezachrani, akurat budes zbytocne lezat v nemocnici a cakat na nevyhnutne.

mne sa raz stalo nieco podobne, tiez testy takto pekne pozitivne, potom ale spinenie, na druhy den uz test biely a prisla ms. to som bola nejaky 6-7tt. a popravde, ma ani nepadlo to riesit s dr. len som zavolala a zrusila prehliadku.

co sa tyka pocitov, prehania, jemneho vytoku, to su vsetky pomerne subjektivne faktory, ktore nic znamenat nemusia.

uplne najjednoduchsie mas si kupit rovnaky test a urobit ho zajtra rano. ak bude rovnaky alebo silnejsi, je to ok. ak bude slabsi, tak asi nebude vsetko v poriadku.

janedoe6543
4. máj 2018

@dlucy
@soldi
Dakujem vam 🙂 skor som sa asi potrebovala vypisat ako cokolvek ine 🙂 do nemocnice sa urcite nechystam, 2 rocny ma doma potrebuje urcite viac ako takto skoro vylihovat v nemocnici :D viem ze prehliadka by aj tak nic nezchranila, skor muz je taky typ ze ma hned posiela k doktorovi :D ja vsetko odkladam kolko sa da a aj pri synovi som hovorila ze kym sa nenarodi tak to este neberiem “naozaj” :D asi som len chcela pocut este od niekoho ze nemam zbytocne chodit 🙂 skusim zajtra rano test co mi ostal este jeden z dvojbalenia ktory bol predvcerom slabucky. A uvidime. Ach jaj, pri synovi mi nic nebolo tak ma to rozmaznalo a neratala som s moznostou ze to nemusi byt bezproblemove :D ale tak bude ako bude a dakujem vam za precitanie a odpovede 🙂

soldi
4. máj 2018

@janedoe6543 bude tak, ako ma byt 🙂
ale ak bolo len trosku ruzoveho spinenia, tak pravdepodobne len cievka praskla.
drzim palce a tesim sa na zajtrajsiu foto, verim, ze test pekne zosilnie 🙂

janedoe6543
4. máj 2018

@soldi dakujem 🙂

janedoe6543
5. máj 2018

@soldi tak dnesny po 2 dnoch je o dost silnejsi, snad to tak aj ostane 🙂 uvidime najneskor o 8 mesiacov :D to vcerajsie doobedne mini ruzove spinenie sa uz neopakovalo, cierne uhlie mi pomohlo celkom rychlo tak snad to bola len nejaka cievka z tolkych rande so zachodom.

ladylili
5. máj 2018

8DPO 🙂 tak asi sa nieco risuje lebo vidim to aj na zivo🙂

soldi
5. máj 2018

@ladylili ano, vidim uplne zretelne ruzovu ciarku

ladylili
5. máj 2018

@soldi neviem sa dockat rana co bude🙂

janedoe6543
5. máj 2018

@ladylili aj ja ju tam vidim 👏

zuzanka3381
5. máj 2018

@janedoe6543 to spinenie je podla mna uhniezdovanie babatka. Pri prvej dcerke som to mala aj ja. Tak ziaden stres a klud. Na doktora mas fakt este cas. Ak ti to pomoze ja mam super doktora v poliklinike na sustekovej v petrzalke. Urcite ta vezme. Vela stastia

janedoe6543
5. máj 2018

@zuzanka3381 dakujem pekne, uz som objednana, ale pre zaujimavost, kto je to prosim? Ak by som sa nahodou este rozhodovala inak :D Na uhniezdovanie sa mi to zda uz trochu neskoro, ale ktovie 🙂 v kazdom pripade to bolo len chvilu a velmi velmi malo a aj v hlave uz mam vsetko zahladene :D jedine ten zaludok poslucha ako sa mu chce, so stravou ani ciernym uhlim moje posedavanie na zachode nijako nesuvisi, cize asi som ta stastna a schytala som iny typ rannej nevolnosti 😄 moje telo uz vie ze grcanie u mna nie je cesta 😂