icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

hennyinnsbruck
5. máj 2018

@ladylili je to tam😉

eliska1986
5. máj 2018

@ladylili je to tam.Vidim,vidim ciarocku🙂

zuzanka3381
5. máj 2018

@janedoe6543 no gynekolog 🤣 okolo 45 pracoval niekedy v cechach ako primar tusim. Fakt starostlivy zhovorcivy doktor. Pri babach ked som ich cakala som mala ineho pana doktora. No bohuzial zomrel. A tento dr. Dlugos prebral po nom ordinaciu. Bola som u neho uz na preventivku a som spok9jna. Krce a hnacky na zaciatku som mavala aj ja. A pri oboch som grcala iba jedenkrat. Sranda.

janedoe6543
5. máj 2018

@zuzanka3381 dakujem 🙂 ja som pri synovi nastastie tiez negrcala vobec, len som mala taky “grcaci pocit na zaludku” :D a teraz tato hnacka ma vcelku vysokovala, nic prijemne aj ked pre mna stale lepsie ako grcanie (ja to nenavidim a prehltam a predychavam kym sa da lebo potom grcam uz len z toho ze som grcala 😅). Verim, ze to prejde co najskor lebo uz to je treti den a zacina mi to kvalitne liezt na nervy, kilo a pol dole 😄 chvilu mozem jest hocico a nic mi to neurobi a potom si dam vodu a konec 😕

tomasko27
5. máj 2018

Ahojte,tak mne má prísť za 4 dní MS no a som zvedavá či príde/nepríde ale vždy mi chodí skôr a teraz ešte nič a tak sa možno aj zadarilo.

soldi
6. máj 2018

@ladylili ahoj, ako dnes?

ladylili
6. máj 2018

@soldi kraaasne 🙂))

soldi
6. máj 2018

@ladylili waaaaau, tak to je naaadhera ❤️

soldi
6. máj 2018

@ladylili to budu hadam dvojicky ked tak skoro vyskocila ciarka (znama to tak mala, ze duch uz 7dpo a boli to dvojicky)

ladylili
6. máj 2018

@soldi nestras :D to by soma si smojou diagnozou nedonosila. Znama ma to co ka teda uz nezije :( nezvladla ro jej telo

soldi
6. máj 2018

@ladylili nemysli hned na najhorsie. Viem ze sa mi to lahko pise ale tento krat to dobre dopadne. A v januari/ februari porodis krasne zdrave dietatko.
Aku mas stanovenu diagnozu?

ladylili
6. máj 2018

@soldi Ďakujem🙂 mam X veci najhorsie je na tom krv. potom stena v maternici. po novom aj ine som mala chcu ma operovat ale dr odporcuil najprv otehotniet. tak dufam ze to dotiahneme aj ked mam lezat cele tehu v nemocnici

soldi
6. máj 2018

@ladylili takze Ta caka pichanie fraxiparinu? A co mas so stenou na maternici?

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
happy9911
6. máj 2018

Ahojte baby je to druha ciarka alebo nie?

tomasko27
6. máj 2018

@dievcatko26 Ale mne sa vidí že je tam druhá čiarka.

adriannasvk
6. máj 2018

@happy9911 ked si to zvacsim tak sa mi aj zda,ze tam nieco je....skus o dva dni opat🙂

michelllka
10. máj 2018

Ahojte, idem si po radu lebo neviem co si mysliet, alebo teda nemam s tym skusenosti. Snazime sa o babo, meriam bz trafili sme ovulku, dnes som 6 dpo.. vcera som zacala mat tlak v podbrusku ako pred ms no ta ma prist az buduci piatok, no a dnes mi cely den tieklo nieco z prsnika, mliecna tekutina, a kedze mame v rodine rakovinu prsnika radsej som zasla k dr.. prsia ma nebolia a ani nie su naliate no a urobila mi uz aj preventivku, okrrm toho ze vraj mam mykozu( nemam vytok ani bolest ci svrbenie) nasla mi tekutinu v maternici a uvidime ze co to je.. moze byt cysts no viem ze ju nemam kedze som sledovana na klinike asistovanej repro a pred dvoma tyzdnami mi robili vsetky mozne i nemozne vysetrenia.. neviete co moze byt ta tekutina? Je tam sanca ze sa uhnizdi? Dakujem

1nikuska9
10. máj 2018

@michelllka mne gynekolog hovoril, ze tekutina je z prasknuteho folikulu takze ovulacia prebehla ale ci sa to podarilo podla toho tazko hodnotit, drzim palce

zvedava_cica
11. máj 2018

Opýtam sa aj tu do menzes 4-5dni testy predvcerom vcera dnes.Zhora na dol

pepka29
11. máj 2018

@soldi test som si robila a su tam dve ciarky 🙂

dasaa
11. máj 2018

@zvedava_cica na druhom a treťom teste nie čo vydim

pepka29
11. máj 2018

@zvedava_cica ahoj neviem ci tam daco je, test sa oplati robit ked ti meska ms. A kup si ten co rovno ocikas tie su spolahlivejsie. Drzim ti palce

pepka29
11. máj 2018

@happy9911 ja tam tiez vidim druhu slabu ciarku. Skus test zopakovat o par dni.

mimka314
12. máj 2018

Dobrý večer, či ráno ? 😃 No, s partnerom sa pokúšame o bábätko už vyše mesiaca a pol... Skúšali sme to každý deň nech je tam istota... Prišli mi plodné dni, mala som neskutočne kŕče myslela som si že sa jedná o slepé črevo, bola to hrozna bolesť a cítila som taku bolesť prvý krát ohľadom ovulacnej kríze čo mi vlastne zistili na pohotovosti. Vtedy sme sa s partnerom nezastavili a skúšali sme to čoraz viac krát do dňa cez plodné dni... Veľmi túžime po bábätku 🙂 plodné dni som mala od 26.4 do 30.4 cca.. v polke plod.dni sa mi začalo nafukovať brucho a teraz už pomaličky klesá..
Prišiel deň keď som dostala chrípku asi tak týždeň do zadu, najprv to vyzeralo že to bude len planý poplach že to nebude nič také hrozné a rýchlo to prejde, no ono sa to ešte viac zhoršilo, kašeľ mám nehorazny, soplem a mala som horúčku zvysenú 37,5°... Horúčka už síce klesla ale naraz mi začali včera kŕče v bruchu, nevedela som som o čo sa jedna, mala som včera dostať menštruáciu a tá nedošla ale kŕče čo mám ešte teraz ale také chvíľkové iba ale viac krát, sa vôbec nepodobajú na menštruačné, sú to také že skôr tlak a zároveň taký podivný kŕč, prehnalo ma raz ale potom už viac krát nie, netuším z čoho to tak mohlo prijst nič som také nejedla, v podstate už dosť často jem a pijem to isté dookola, vajíčka a mlieko nestíham kupovať čo mi tak chuti/a.. strašnú chuť mavam dosť na sladké, hocikedy sa v noci zobudím na to že si musím dať niečo sladké a zapiť to kakaom...
Moc tekutín nepijem, nepociťujem extra smäd väčšinou dostanem chuť na studené kakao 3-4 krát za deň cca niekedy ani to nie, ale strašne často chodím na malú...
Stretol sa niekto s takýmto istým niečím pri tehotenstve? Alebo viete mi nejako poradiť čím to môže byť? Jedná sa vôbec o tehotenstvo? Vopred ďakujem za vaše odpovede, budem veľmi vďačná ...

dadulik6
12. máj 2018

@mimka314 vsetko co opisujes mozu byt tehu priznaky ale kym si nespravis test nebudes vediet lebo mi ti tu nemozeme poved ano jedna sa o tehotenstvo to ti ukaze len test alebo povie doktor ale drzim palce 😉 ❤

mimka314
12. máj 2018

@dadulik6 ďakujem krásne 🙂 😍 no lenže akkurat som dostala menštruáciu takže :/

arcanne2
12. máj 2018

Baby ms meska 4 dni,mám ale bolesti na ms a test takyto,čo myslite?

arcanne2
12. máj 2018

@arcanne2 test lady max,zvykne robit duchov? Tento je nazivo ruzovy len sa mi zda slaby na 4. Deň meskania

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 je to tam podľa mňa, už keď mešká menštruácia a ešte k tomu takýto test, je tam tá druhá ciarka, gratulujem ❤️👶