icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

maja367
14. máj 2018

Menštruáciu mám dostať zajtra. Ale vadia mi už zopar dní nejaké pachy.nechuti mi jest.Taktiež ako pri prvom tehu vždy keď umývam zuby tak ma napína. Cca 5-8 deň po "oplodnení" som mala bolesti v podbrušku... Tak skúsim v štvrtok test ešte asi skoro.

bezmena18
16. máj 2018

Ahojte žienky 🤗 chcem sa len spytat či su tu aj také žienky co otehotneli nemali priznaky ms meškalo a aj napriek tomu doktor potrvdil tehu? 💑

zuzanka3381
16. máj 2018

@bezmena18 pri druhej dcerke mi meskali no ja som na tehu ani nepomyslela. Priznaky ziadne. Ani na MS ani na tehu. Menzes posledny v auguste a ja v novembri kramy nikde. No nejak som neriesila. Cyklus som vzdy mala kadejaky aj 50 dnovy. Pred prvou dcerkou sme 3 roky mali problem otehotniet. Liecili ma sz. Po prvej dcere mi lieky na sz vysadili. Brala som to tak ze bez nich otehotniet nemozem. 5.12 som si spravila test a bum vysiel pozitivny. Gynekologicka mi potvrdila ze som v 12 tt srdiecko krasne bilo. A nemala som ziadne priznaky.

bezmena18
16. máj 2018

@zuzanka3381 wauuu tak to klobuk dole 😶

viktoria3333
20. máj 2018

Ahojte, dnes som namiesto MS dostala slabucky hnedý výtok ako na konci MS a tehotenský test mi vyšiel pozitívny, bojím sa lebo včera som dvíhala ťažké veci či sa nemohlo niečo stať?

karinkak892016
20. máj 2018

@viktoria3333
@viktoria3333 v Boli ťa niečo? Nie? Tak sa nepitala prosím ťa somarini!!! Vidím že aj ty si toho názorú že keď som tehotná "nič" nemôžem robiť chytať a musím len spať a lezatach žení pomoooc

viktoria3333
20. máj 2018

@karinkak892016 nechápem moc tvoju odpoveď

viktoria3333
20. máj 2018

Mne ide hlavne o to že má v práci preradili na lepšiu pozíciu, dva dni sa zaucam a majú mi meniť zmluvu, momentálne mám na neurčito a ja dostanem len zmluvu na zástup za materskú, teraz by bolo najlepšie oznámiť v práci že som tehotná lenže ak sa niečo stane tak nakoniec nebudem ani tehotná a prídem aj o robotu, ale zase ich nechcem ani ťahať za nos aby ma zbytočne nezaucali a pri pohovore sa ma pýtal že či neplánujem otehotnieť a hovorila som mu že nie, lebo muž dieťa nechcel a nakoniec to dopadlo takto. Ach bojím sa a neviem čo mám robiť.

nela6
20. máj 2018

@viktoria3333 nemaju sa ta právo pýtať ci plánuješ tehotenstvo... Porad sa s gynekológom kedy by pri tvojej praci bolo vhodne riesit oznámenie, ak potrebujes preradiť na ine miesto, on asi najlepsie poradi kedze by mal poznat tvoj zdravotný stav... A negramotnych, co ti odpisuju si nevsimaj, nic sa ich uz "nepitaj" 🙂)))

viktoria3333
20. máj 2018

@nela6 ďakujem za odpoveď, a ten slabý hnedý výtok, to je normálne?

nela6
22. máj 2018

@viktoria3333 ja som mala raz take spinenie v 7tt a nechali si ma v nemocnici na pozorovanie, davali mi injekcie a potom tabletky na vseobecne zastavenie akéhokoľvek krvácania v tele, kedze nevedeli najst príčinu a nasadili mi potom duphaston na udržanie plodu

nela6
22. máj 2018

@viktoria3333 celkovo sa odporuca pri krvacani ist rovno do nemocnice pri tehotenstve na kontrolu, je jedno ci čerstvá cervena krv, ružová, alebo hneda

nella15228
22. máj 2018

@viktoria3333 ahoj Viktória. Mne sa min rok v septembri narodilo zdravé dievčatko a vo februári som znova otehotnela no 3dni po meškaní ms kedy mi vyšiel pozitívny tehotenský test som spinila a nakoniec začala krvácať šla na pohotovosť kde mi dali injekciu na zastavenie krvácania a nakoniec som o bábo prišla. Radšej nič nepodcenuj a skoc k lekárovi. Môj uhol pohladu. Držím ti palce!

viktoria3333
23. máj 2018

@nella15228 ahoj, ja som ten vytok mala iba trošku v nedeľu, ale už ho nemám vôbec. Bola som včera na krv tak som zvedava na výsledok, ale tak dufam, že ked som mala 4 testy pozitivne tak sa mi to potvrdi. Lekar ma dovolenku, tak mi len sestricka zobrala krv, aj tak asi na nejake vysetrenie by bolo zavcasu, som v 4tt.

viktoria3333
23. máj 2018

@nela6 volala som na vysledok, povedala mi ze tehotna som ale mam prist buduci tyzden este na krv lebo zatial to je pre nich malo na potvrdenie, je to normalne, ja som dnes iba 29DC, 15DPO.

pepka29
23. máj 2018

@michelllka zda sa mi,ze tam vidim druhu ciarku,skus si spravit test pozdejsie

michelllka
24. máj 2018

@pepka29 ja uz som hotova z toho, po teste som 2 dni spinila a potom 2dni krvacala ale len na toaletnom papiery, brucho mam nafuknute, prdia zdurene... dr vcera nic nevidela ale kedze zajtra sa mam hlasit na klinike asistovanej kde zaciname so stimulaciou tak budem mudrejsia

nela6
24. máj 2018

@viktoria3333 je dobre mat potvrdené, ze hormóny stúpajú, keby klesali tak sa babo neudrzalo... Drzim prsty

pepka29
24. máj 2018

@michelllka to je este skoro ist k doktorke,ale preistotu sa spravaj tak ako keby si bola tehotna. Test si skus spravit este jeden.

natalia_r
25. máj 2018

Baby velmo pekne prosim vysvetlite mi niektora rlzdiel medzi duchom a kanalikom? Som trochu zmatena 🙂 dakujem!!

hennyinnsbruck
25. máj 2018

@natalia_r DUCH je slaba druha ciarka ruzova ako ma byt
KANALIK je ciarka bez farby biely alebo do siva.Nie ruzovy tak ako ma byt(cize neplatny)

happy9911
28. máj 2018

Vidno nieco??

zuzka1120
29. máj 2018

@happy9911 z môjho pohľadu žiaľ kanálik :(

happy9911
29. máj 2018

A co tento?

daniela2227
29. máj 2018

@happy9911 vizera to velmi nadejne ☺ tiez som tak mala 😁

happy9911
29. máj 2018

@daniela2227 nemate foto?? 🙂 mne pisali ze to je kanalik

daniela2227
29. máj 2018

@happy9911 skusim pohladat na inom fore..u mna to zial nedopadlo dobre...MA v 12 tyzdni..a tak som vsetky fotky vymazala..ked najdem..poslem

happy9911
29. máj 2018

Podla mna ten moj je slabucky, inak to mi je luto
. Snazite sa aj teraz?

daniela2227
29. máj 2018

@happy9911 aj moj bol takyto..nedari sa mi zatial najst tu foto .ale este skusim...zatial sa nesnazime..je to len nieco vyse mesiaca..22/4..a musim si dat do poriadku krv..mam ju hustu a bolo mi.povedane..ze prave to je problem..kedze to bol 3.MA za 3 roky..neviem co sa mi podari vybojovat..som v UK a komunikacia s lekarmi je sakra tazka . .a moje vnutro tak strasne chce..😕

happy9911
29. máj 2018

Skusila som lepsiu foto na slnku mi to zrkadli, aj ja som v uk.. A viem ako to tu Je :(