Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
schválne kopírujem poslednú vetu - Dakujem za negativne ale aj pozitivne odpovede 🙂
veru, krásny štýl ďakovania 😀
@natalysb jako já nechápu tyto otázky, tady ti nikdo ani nepotvrdí, ani nevyvrátí, že jsi těhotná, to si jako myslíš, že když ti tu někdo napíše, že měl přesně stejné příznaky, že to nějak zvyšuje tvoje šance na těhotenství ? prostě ti nezbyde nic jiného, než počkat pár dní a udělat si test
@natalysb ano zajímalo, proto jsem vždy počkala jestli dostanu MS, a když meškala cca týden udělala jsem si test a hned jsem měla jasno 🙂
víš těhotenství není jako nejaká nemoc kterou je potřebné diagnostikovat a hledat podle příznaků co to může být 🙂 stačí jenom trochu trpělivosti a času a výsledek se dozvíš naprosto přesně 🙂 toto jsou jenom dohady, které nic neznamenají
fotoportrét
martinka6631 Dobrý deň mala som sexuálny styk no partner to omylom do mna pustil. Asi po 15 hodinách som si dala tabletku Po. V ten ten má začalo strašne bolieť brucho, mala Som horúčku a ostalo mi dosť nevoľno ale nevracala som. Bolesti trvajú doteraz ale nie už v takom rozmedzí. Dnes som si spravila 2 testy. 1. Bol pozitívny a druhý negatívny ale druha palička bola vidieť veľmi slabo tak neviem či bol pozitívny alebo negatívny. Dá sa ešte nejako zabrániť tehotenstvu v tomto prípade? Ďakujem za skóre odpovede.
Mozem byt tehotna ked sme pouzivali kondom? Vsetko bolo v poriadku, nestalo sa ziadna chyba. Ms mi meska druhy den. Boli ma v brusku a prsia. Podla Vas to su uz priznaky ms alebo tehotenstva?
@lentilka1234567890 može ale aj nemusí. Sprav si test a uvidíš.
A taketo nieco chce dieta???🙈Urazas a strapnujes sa sama dievca a tehotna urcite nie si🙈A pisat pravdu mne nikto zakazovat nebude a tebe odporucam lekara ale ohladom niecoho ineho😀
@martinka6631 to, čo sa s tebu robilo je prirodzená reakcia na tabletku.. Pretože to je silný hormón, ktorý neskutočne rozhádže celý cyklus a narobí šarapatu v tele... A zrejme pod týmto ti testy ukazovali ako ukazovali... Skús o týždeň spraviť test...
Vlastne ma napadá.. O koľko dní si si potom robila test?
@martinka6631 šup na gynekologiu...čo ti ako ine poradime?
@lentilka1234567890 zlatko.....doštudu si biologiu 7 ročníka zakladnej školy...nestačí len vediet ze kocúr patrí do truby....Na otehotnenie potrebuješ istu koncentraciu spermii. Ak sa partner do teba nespravil tak nemáš byt z čoho tehotná. Cyklus bezne moze meškat, bolesti prs, brucha suvisia s hormonalnou činnostou pred menzesom.
@15tibetan3 nuz je to tak 50 na 50 mozes ajj nemusis byt tehu sanca je mala zeby si bola ale je....
co by ste mi dievcata poradili? zienky v inej diskusii mi vraveli, ze to moze byt tehotenstvo. stale mam ms 5 dni, najrv silne 2 dni a potom sa to postupne zoslabuje. teraz som mala prvy den take normalne (nie silne, nie slabe), druhy den uz slabsie a treti den uz iba spinenie trochu. s manzelom sa nijak nechranime, ale davame si pozor. taktiez sa mi hrozne zhorsila plet, prsia ma este trochu bolia, aj ked uz mam 4 dni po a som momentalne aj od stredy nachledena. nejak by som to neriesila, ale kedze mam presne o tyzden dat von mandle a caka ma narkoza, tak som z toho trosku v rozpakoch. myslite, ze to moze byt aj chorobou, alebo mozem byt aj tehotna. odvcera nad tym uvazujem... uvedomila som si to az teraz, ked ma dievcata navnadili. a to som si este vcera pred rtg pluc citala v kabinke odkaz, ze v pripade mozneho tehotenstva to oznamte lekarovi
@enusamt
@lilislnko
@lavinis tak teraz neviem, ci ist dnes po praci kupit test a zajtra si ho rano urobit, alebo pockat do pondelka, kedy idem na predodperacne a rano zajst za gynekologom, povedat mu co je vo veci a pre istotu aby si zobral aj krv. taktiez teraz ci to povedat muzovi, alebo ho zatial "nestresovat" asi by to ani nepochopil, ze co, ked mi este len nedavno skoncila ms 😒 😀
@misuliks myslím, že poradie môže byť kľudne takéto... akurát by som to mužovi nevravela... až potom, keď bude istota na základe výsledkov...
a test.. to záleží od toho aká nerváčka si 😀 či moc dúfaš v dve // alebo nie...
ak nevydržíš, tak kúp 10-kovy ... ak vydržíš, tak potom v pondelok íď na krv 🙂
@enusamt
@lavinis tak vobec sme to nemali v plane. chcela som si dat najprv to zdravie do poriadku, ale tak uz mam teraz velkeho chrobaka v hlave a iba nad tym premyslam. dokonca sa liecim aj na stitnu zlazu a pri kazdej kontrole mi endokrinolog prizvukuje, ze keby som bola tehotna, tak mam hned prist... uvidim, no

@natalysb Keby mas viac rozumu nepytas sa take chujoviny :D