icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

hennyinnsbruck
14. aug 2018

@miriam224 moze aj nemusi...🤔... Co teraz!!??hmmm.. Mozno navsteva lekara alebo pohotovosti by nebola zla

janula12345
14. aug 2018

@7ovecka7 test je dost bledy ak bola ovu min mesiac.. ale zas na testy sa nepozeraj. Vyckaj do stvrtka; ci hcg bude stale rast a to jedine je smerodatne. Drzim palec

7ovecka7
14. aug 2018

@hennyinnsbruck tak teda ďakujem 😉 ale máš pravdu, človek sa zabudne pýtať. Ja som ozaj skoro onemela, pretože som čakala že mi povie že už hcg nie je prítomné.
Samoška, tie dva dni nejako vydržím, ale mám veľké obavy, preto som hľadala pomoc tu :(
@janula12345 vďaka za povzbudenie

7ovecka7
14. aug 2018

@erickatt bodaj by si mala pravdu. Ale mám veľký strach že čo sa dozviem štvrtok 😣

hennyinnsbruck
14. aug 2018

@7ovecka7 chapem ta... Mozno nejaka kocka napise podobnu skusenost
.. Ked tak skus zajtra zase testnut..a stvrtok je hned tu neboj☺️

7ovecka7
14. aug 2018

@hennyinnsbruck ano, skúsim ešte z ranneho zajtra. Ešte raz vďaka a pekný zvyšok dňa prajem

miriam224
14. aug 2018

@hennyinnsbruck Dnes som bola u lekára na kontrole povedal mi ak budete silno krvácať tak do nemocnice je to len zatiaľ vytok tak nechcem robiť paniku ☺ len som sa chcela spýtať či niekto nemá skúsenosť je to moje druhé tehotenstvo v prvom som nič také nemala .

biela_sova
14. aug 2018

@7ovecka7 Takto vyzeraju pepina na zaciatku tehotenstva. Moze byt, ze to uz bola len pseudomenstruacia, preto Ta volaju na pretestovanie o tyzden, ked hcg stupne vyznamne, da sa predpokladat, ze je to tehotenstvo. Urob si test obden, ak aj na nom Ti druha ciarka vyrazne stmavne, znamena to, ze teh. prosperuje.

hennyinnsbruck
14. aug 2018

@7ovecka7 daj vediet potom 😊😊a drzim palce aby zosilnel test... Aj tebe 😊😊

hennyinnsbruck
14. aug 2018

@miriam224 vela kociek mava spinenie bud hematom, uhniezdenie... Hadam to coskoro prejde👍👍

erickatt
14. aug 2018

@7ovecka7 držím palce

terez01
15. aug 2018

@miriam224 môže to byť,ale radšej kontaktuj dr.moze to byť aj pri nízkej hladine progesterónu,pri hematome,ale aj pri vzniku placenty ako sa rozrusuju steny maternice. V kt.tt si? Ja som to mala pri potrate,ale aj v druhom tehotenstve a to bolo úspešné, vtedy som dokonca silno krvácala 1den.

7ovecka7
16. aug 2018

@hennyinnsbruck
@erickatt takže dnes hcg už len 18, takže vyzerá to tak, že to (dúfam) odíde samé 😣
Čo už , možno do tretice sa to podarí s úspešným koncom 😪

klaudia_kaja
16. aug 2018

@7ovecka7 ahoj .. ja som mala podobný prípad.. mrcha mi už neprišla ako mala ale testy 4 boli negatívne aj po vyvolávačke no mrcha stále nikde. Doktorka mi dala nejake tabletky na vyvolanie skoro som ju sabila .. nebola schopna mi vziat krv ani sono .. jedine načo sa zmohla že mi povedala že tehotna nebudete ako ani minulý mesiac... v tej chvíli som sa zobrala a odišla a na druhý deň už u inej lekárky. Ale ešte v teb večer na 45dc som už mala slabú paličku a išla som k druhej dr. Sliznica je vysoko .. zo spodu som uzatvorená .. no plod nebolo vidieť. Podozretie na mimomaternicove.. hcg o niečo málo stúplo a o týždeň na to už bola na sono malá fazuľka a teraz mi tä mala fazulka spí v postielke. 😘😘😘😘 pekný deň ...

PS: mala som silnú túžbu po babätku, otehotnela som 3 mesiace po vysadení antikoncepcie. V živote už ten bordel nedám do seba, a teším sa, keď si budeme plánovať s partnerom aj druhé dieťatko.

klaudia_kaja
16. aug 2018

@7ovecka7 ale samozrejme strašne moc ti držím palce😊😊😊

7ovecka7
16. aug 2018

@klaudia_kaja ďakujem za tvoju skúsenosť 🙂 u teba to dopadlo najlepšie ako mohlo.
Ja som nikdy antikoncepciu nebrala a vidíš :( ale u mňa je problém aj PCOs a brala som minulý cyklus clostilbegyt a progesterón. Ja som s dr spokojná, je to odborníčka , prešla som k nej minulý rok... Mne dnes brala tretí krát krv a aj robila sono, tiez slinzica vysoko, ale ja som dnes 12dc.. teda asi, lebo začiatkom mesiaca som mala ms.. takže je to všetko veľmi čudné. Ale nakolko ta hodnota klesla, tak hádam ideme ďalej bez ujmy na zdraví...

hennyinnsbruck
16. aug 2018

@7ovecka7 to ma mrzi.... Ale dalo sa to cakat ked test bol slaby😒😒😒😒 hlavu hore podari sa

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
enusamt
16. aug 2018

@ruzicka603 este minimalne 4 dni, by som povedala, aby videl fazulku ☺ ale zatial bez srdiecka

A gratulujem

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
enusamt
16. aug 2018

@ruzicka603 no vidis, to uz bude aj srdiecko a mozno aj knizka 😉

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
enusamt
17. aug 2018

@ruzicka603 krasne testy, o tom niet pochyb.. bud je to uhniezdovanie alebo nejaka zilka praskla

enusamt
17. aug 2018

@ruzicka603 alebo si pripad,ze ms napriek tehu ☺

klaudia_kaja
18. aug 2018

@7ovecka7 moja .. netráp sa .. veľmi ti držím palce ako každej žene túžiaca po dieťati :/

7ovecka7
18. aug 2018

@hennyinnsbruck dakujem, ja už keď som dostala ms som bola zmierená so situáciou, len po tom odbere krvi som ostala dosť zaskočená. Asi riadne zblbli tie hormóny
@klaudia_kaja ďakujem ti ❤️
Do konca roka si dávame oddych, potom pravdepodobne navštívime repro.centrum

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
mini007
23. aug 2018

@ruzicka603 skus poprosit doktora o torecan čapiky a ked uz bude na nevydrzanie daj si ich, ja som ich brala a všetko je v uplnom poriadku.

sonickasonka
23. aug 2018

@ruzicka603 u biekoho zabera torecan u nikoho staci obycajny coculin ... A ja osobne to mam zapar myslim porod a nevolnosti mam stale 🙈😳