icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sammantha23
18. okt 2018

Ahojte baby myslite ze je pozitivny? Som 11dpt

deniska652
18. okt 2018

@sammantha23 je 🙂

klaudia_kaja
18. okt 2018

Ahojte. Nepredpokladám že som tehotna 😁 ale nemôžem to ani vylúčiť. 3 dni mi meška mrcha test som si robila negatívny. Včera mi bolo velmi zle, dnes v noci som mala aj bolesti v podbrusku a potom len take steklenie test negativny. V podbrusku mam zvlastny pocit no skor to pripisujem k namíšlaniu... pri prvom mi tehu test vysiel az za 2 tyzdne po vynechaní mrchy ci bolo velmi zaujimave pretoze som mala stale velmi nizke hcg .. no nakoniec z podozrenia na mimomaternicove sa mi narodil maly drobcek ktori ma 10 mesiacov no druhe si neviem predstavit ...

Dnes som 33dc ... pri prvom mi vyslo az na 45dc pozitivny test... kazdu chvilku citim ako ma pobilieva ba kramy aj krize ma bolia a nič... dnes som cely den pomaly preplakala co ma vsetko rozlutosti .. unavena som mrzuta som teda nervozna :/ ... kedysi som mala cysty na vajecniku a mala som aj meskanie a bolesti no neviem kolko mam cakat aby som navstivila dr na nete som citala ze az do 35d treba navstivit dr ... ďakujem za každú radu .. pekny vecer

kristina6014
19. okt 2018

Baby prosím vás som v menstruacnom období som 31DC žiadná ms. veľmi ma bolí ľavý prsník, čo používate alebo čo vám pomaha od bolesti?

klaudia_kaja
19. okt 2018

@kristina6014 ahoj pre bolestivy prsník by som si žiadne tabletky určite nedavala a to ma boleli tak prsia ze som slzy mavala, moja rad

kristina6014
19. okt 2018

@klaudia_kaja skôr som myslela nejaké krémy alebo zábaly 🙂

klaudia_kaja
19. okt 2018

@kristina6014 ja som mala take bolesti ze ked som sa sprchovala som si ich rukou drzala a to vravim pravdu vobec nemam velke prsia normalna klasika len hruskoveho tvaru a ovysnute teraz po porode nemam absolutne nic ani pred mrchou no predtym ako som otehotnela som to mala take ako ak bolestivu mrchu pri ktorej som lezala a nepomahalo nic ani injekcie ani cioky ci tabletky teple vankuse voda ...

neznama321
20. okt 2018

Babulky 🙂 test robený teraz, čo poviete??mrcha mešká 4dni

pahu
20. okt 2018

@neznama321 vyzerá to veľmi pekne 🎈

kristina6014
20. okt 2018

@neznama321 gratulka, aký test si použila?? 🙂 mne mešká 3 dni tak dúfam aj ja budem mať to šťastie 🙂

neznama321
20. okt 2018

@kristina6014 obyčajný pepino z tesca 🙂 ešte spravím ráno a uvidím

kristina6014
21. okt 2018

@neznama321 ďakujem 🙂 ja som tiež zvedavá, mam občas bolesti ako pri Ms ale stále nikde, len ma prsia hrozne bolia 🙂

misiacikova
Autor odpoveď zmazal
iveta143
20. nov 2018

@misiacikova ja som mala take akoby obcasne pichnutie vo vajecniku a v den ocakavanej menstruacie som mala len slabe spinenie asi 1-2 dni..to bolo vsetko...a bum..bola som tehotna...no kazda sme ina, kazda moze mat ine priznaky...ale tak drzim palce 🙂

misiacikova
20. nov 2018

@iveta143 dakujem 🙂 ved prave, ze kazda je ina, len som bludila po nete a nikde som sa nedocitala o takychto tlakoch a ja som taketo nieco este nemala... tak pockam este asi do konca tyzdna a ked MS nepride, spravim si dalsi test..

2018iveta2018
2. dec 2018

Ahojte. 2 dni mi mešká menstrucia, test som robila dnes poobede, videte tam niečo? Neslo to lepšie zachytiť. Má zmysel už testovať?

pepka29
2. dec 2018

@2018iveta2018 Pockaj este par dni a test zopakuj

lilkaz
11. dec 2018

Ahojte baby, vedeli by ste mi.poradit,ci tam nieco vidite? Mam 3-5 dni do ms a z urciteho uhla tam vidim trosku druhu ciarku..ci si.uz namyslam? Alebo to moze nieco presvitat tam kde ma byt testovacia ciarka? Lebo to uz zaschlo.. Prikladam fotky..

nini1010
11. dec 2018

@lilkaz ano vidim ju.ale ak je to dr.max tak tym ja neverim,falosne duchuju.urob si este mamatest,woman secret alebo pepino.

lilkaz
11. dec 2018

@nini1010 je to woman secret...a nemoze to nieco len presvitat,lebo to je take divne,uplne slabe? Bojim sa predcasne tesit..

nini1010
11. dec 2018

@lilkaz tak potom by o malo byt predbezne ok.ja si vzdy spravim aspon 2 testy kym zacnem verit,lebo jeden pozot.test moze znamenat naozaj aj ducha.ale malo by tam byt nieco.no kym nepride ms nozaj sa treba tesit potichucky,lebo sa este stale sa to moze vyplavit prvou ms,to je velmi caste,ale vyzera ze je tam tento krat nadej 😊

pepka29
14. dec 2018

No ja obycajnym neverim, lebo mne aj pri prvom tehu ukazalo jednu ciarku a pritom mi mrcha meskala dlho som vahala,ci ist za gynekologom no nakoniec ked som bola asi v 5 tyzdni som sa odhodlala a potvrdil mi tehu a ked mi teraz meskala mrcha pred 8 mesiacmi som si kupila rovno digitalny test a hned prvy den po meskani mrchy tam boli dve ciarky. Tak za mna racej zainvestovat a kupit si hned digitalny test.

barboritta
14. dec 2018

@lilkaz ahoj,testovala si este?tento tvoj testik vyzera pozitivne

lilkaz
16. dec 2018

@barboritta ahoj,ano hned na druhy den som si robila a ciarka bola a trosicku silnejsia..a dnes som si urobila dalsi pre istotu a uz je to tam krasne vidiet,tak som happy 🙂

januska90
19. dec 2018

Ahojte baby potrebujem prosím vás poradiť som nedockava tehotenský test mi vyšiel druhá čiarka slabšia a išla som doktorke a povedala ze som na začiatku tehotenstva 2januara mam ist na sono co si myslite som tehu.. Mala som štíhle brucho jak lata a podozrivé mi je ze mi rastie bruško a tlačí ma pod rebrami neco a ťažké si ho cítim neviem co to ma znamenať prosím poraďte ak máte skúsenosti ďakujem moc

enusamt
19. dec 2018

@januska90 ak povie doktorka,ze si na zaciatku tehotenstva, tak to znamena ze tehotna si... akurat ze teraz toho moc nevidela a v januari by uz malo byt vidiet aj srdiecko 🙂

enusamt
19. dec 2018

@januska90 a v zaciatkoch je babo uplne dole v podbrusku... este nemoze byt pri rebrach.. to bude mozno nieco "zvrtnute"

januska90
19. dec 2018

Ďakujem moc... Tak asi bruško tlači nevysetrova ma len som ukazovala test tak uvidíme 2januara sono mam

enusamt
19. dec 2018

@januska90 odporucam este o par dni spravit kontrolny test,ci ciarka stmavla..

januska90
19. dec 2018

Skúsim ďakujem pekne za radu