icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

cica1650
6. feb 2019

@lejla13 to su len hormony aspon mne to povedal lekar,cize nie podla mna

menna78
6. feb 2019

@marsellinpir ten zelwny je ovulacny test .a aj ten je negativny

klaudia_kaja
6. feb 2019

Maminky ... snažíme sa o bábätko, mam 8 dni do MS vidíte tam druhu slabú ??? či sa mi to zdá ďakujem .. mavám nevoľnosti chute zvláštne cítim divné vône ...prosim povedzte mi či to aj vy vidíte ja keď som to uvidela roztriasla som sa od tichej radosti

ludka0611
6. feb 2019

@klaudia_kaja vidím ✊✊

danielanicka
6. feb 2019

@klaudia_kaja aj ja vidím 😊

klaudia_kaja
7. feb 2019

@ludka0611
@danielanicka dakujem kocky by to bolo krasne keby sa to zadarilo ;) kedy by som si mohla spravit este testik aby silnel toto je vcera okolo 4 robeny

neznama321
7. feb 2019

@klaudia_kaja tichá gratulácia 🙂 skús zajtra pozajtra ráno a čiarka by už mala byť silnejšia

ludka0611
7. feb 2019

@klaudia_kaja no ak by si zrobila zajtra, mala by už byť silnejšia. Držím palce 😊✊

klaudia_kaja
7. feb 2019

@ludka0611 kúpila som si ešte jeden test z DM drogérie zajtra spravím to by bolo super keby už mrcha neprišla držte palčeky

ludka0611
7. feb 2019

@klaudia_kaja držím silno ✊🙂

klaudia_kaja
8. feb 2019

Tak babenky znovu mám pocit, že testík je o niečo silnejší, už len aby mrcha nedošla ... Podľa kalendára tipujem na 4 TT ale podľa ovulky to tipUjem na 5TT ❤️

klaudia_kaja
8. feb 2019

ahojte. Prve tehotenstvo bolo pre mňa úplne iné v začiatkoch, ako teraz cítim. Mám 4 dni do mrchy a boli ma v podbrušku, neviem teraz kedy ísť k dr... Pri prvom mi test ukázal až 2tyzdne po vymeškaní , teraz 8 dni pred mrchou tak sa trochu začínam obávať 🤔😪😪

ludka0611
8. feb 2019

@klaudia_kaja ahoj, pekná čiarocka 😊 bolesti v podbrušku môžu byť, mňa príšerne bolelo podbrusko a kríže na začiatku,kazdu chvíľu som behala na WC, myslela som ze už prišla ms. K Dr asi až 1-2 týždne po vynechani ms stačí ísť... Ak máš obavy, môžeš zájsť k Dr na krv, na potvrdenie

ludka0611
8. feb 2019

@klaudia_kaja môžem sa opýtať, píšeš ze pri prvom ti ukázal až 2 týždne po vymeškani... dovtedy si mala uplne negatívne testy, či len bola slabšia čiarka?

klaudia_kaja
8. feb 2019

@ludka0611 dovtedy som mala negatívne testy presne tak .. dr povedala že išlo o neskoršie uhniezdenie preto mi je to takéto zvláštne

klaudia_kaja
8. feb 2019

@ludka0611 ale veľmi pekne daku

ludka0611
8. feb 2019

@klaudia_kaja ďakujem za odpoveď a držím palce aby čiarka pekne silnela 😊

klaudia_kaja
8. feb 2019

@ludka0611 ďakujem aj ja dúfam že bude to ok

mkisova
27. feb 2019

Zdravim.. poslednú ms som mala na konci januára,normálnu. S priateľom spíme bez ochrany, nejak v strede cyklu to niekoľko krát pustil do mňa. Teda mi ms mešká dva dni. Včera som mala jednorazový ružový výtok(len na papieri) a dnes zas len na papieri trochu tmavší ružový výtok. Prsia ma bolelo cca 2tyzdne v kuse,neznesiteľná bolesť, žily na prsiach obrovské modré viditeľné, včera bolesť krížov akoby som mala dostať ms, dnes sa k tomu pridala aj bolesť a tlak v podbrušku.
Myslíte že som v Tom? Test si idem robiť zajtra ráno..

1nikuska9
27. feb 2019

@mkisova ahoj, ja som mala ružový výtok týždeň po styku a bola som tehotná.

klaudia_kaja
27. feb 2019

@mkisova môžeš aj nemusíš test ti dá odpoveď, a ak nie skús testnúť o 3 dní

zuzana256
28. feb 2019

Ahojte chcem sa vas opytat ci moze prist ms aj o tyzden skor ako ma cize v ten isty mesiac ako bola tento mesiac a mala prist az o tyzden dnes som 22dc a posledna ms bola len dva dni teraz neviem vobec ci to mam povazovat za dalsiu ms alebo potrat ak by som bola tehu

klaudia_kaja
Autor odpoveď zmazal
klaudia_kaja
28. feb 2019

@zuzana256 ahoj. už po toľkých rokoch by si mohla poznať svoje telo. Verní že túžba po dieťatku je silná, ale čo ti povieme tu, to ti už kocky písali v profilovka príspevku. Zájdite k lekárovi, alebo k psychológovi. Správ tehu test. Držím palce.

romanka923
2. mar 2019

Ahojte.baby tu je nejaky mini duch? Robeny vecer.

ludka0611
2. mar 2019

@romanka923 niečo tam vidím ✊, koľko dpo si?

romanka923
2. mar 2019

@ludka0611 jej dakujem 😊 pri mojich nepravidelnych cykloch neviem ani presne povedat kolky den som po,testujem lebo az takto dlho mi nemeskala.dnes je to 50DC obvykle mavam tak 35-40.

ludka0611
2. mar 2019

@romanka923 skus spraviť ešte v pondelok, mala by byť už silnejšia, držím palce 🙂 ja som momentálne 69 DC, nechápem čo sa deje, nikdy som to ešte takto nemala...

romanka923
2. mar 2019

@ludka0611 a testik? 😊

ludka0611
2. mar 2019

@romanka923 skúšala som už viac testov ale negatívne 😐 dúfam ze sa mi podarí na ďalší týždeň dostať k Dr... Kedy budeš skúšať ďalší test?