Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@marsellinpir ten zelwny je ovulacny test .a aj ten je negativny
@klaudia_kaja vidím ✊✊
@klaudia_kaja aj ja vidím 😊
@ludka0611
@danielanicka dakujem kocky by to bolo krasne keby sa to zadarilo ;) kedy by som si mohla spravit este testik aby silnel toto je vcera okolo 4 robeny
@klaudia_kaja tichá gratulácia 🙂 skús zajtra pozajtra ráno a čiarka by už mala byť silnejšia
@klaudia_kaja no ak by si zrobila zajtra, mala by už byť silnejšia. Držím palce 😊✊
@ludka0611 kúpila som si ešte jeden test z DM drogérie zajtra spravím to by bolo super keby už mrcha neprišla držte palčeky
@klaudia_kaja držím silno ✊🙂
ahojte. Prve tehotenstvo bolo pre mňa úplne iné v začiatkoch, ako teraz cítim. Mám 4 dni do mrchy a boli ma v podbrušku, neviem teraz kedy ísť k dr... Pri prvom mi test ukázal až 2tyzdne po vymeškaní , teraz 8 dni pred mrchou tak sa trochu začínam obávať 🤔😪😪
@klaudia_kaja ahoj, pekná čiarocka 😊 bolesti v podbrušku môžu byť, mňa príšerne bolelo podbrusko a kríže na začiatku,kazdu chvíľu som behala na WC, myslela som ze už prišla ms. K Dr asi až 1-2 týždne po vynechani ms stačí ísť... Ak máš obavy, môžeš zájsť k Dr na krv, na potvrdenie
@klaudia_kaja môžem sa opýtať, píšeš ze pri prvom ti ukázal až 2 týždne po vymeškani... dovtedy si mala uplne negatívne testy, či len bola slabšia čiarka?
@ludka0611 dovtedy som mala negatívne testy presne tak .. dr povedala že išlo o neskoršie uhniezdenie preto mi je to takéto zvláštne
@ludka0611 ale veľmi pekne daku
@klaudia_kaja ďakujem za odpoveď a držím palce aby čiarka pekne silnela 😊
@ludka0611 ďakujem aj ja dúfam že bude to ok
Zdravim.. poslednú ms som mala na konci januára,normálnu. S priateľom spíme bez ochrany, nejak v strede cyklu to niekoľko krát pustil do mňa. Teda mi ms mešká dva dni. Včera som mala jednorazový ružový výtok(len na papieri) a dnes zas len na papieri trochu tmavší ružový výtok. Prsia ma bolelo cca 2tyzdne v kuse,neznesiteľná bolesť, žily na prsiach obrovské modré viditeľné, včera bolesť krížov akoby som mala dostať ms, dnes sa k tomu pridala aj bolesť a tlak v podbrušku.
Myslíte že som v Tom? Test si idem robiť zajtra ráno..
@mkisova môžeš aj nemusíš test ti dá odpoveď, a ak nie skús testnúť o 3 dní
Ahojte chcem sa vas opytat ci moze prist ms aj o tyzden skor ako ma cize v ten isty mesiac ako bola tento mesiac a mala prist az o tyzden dnes som 22dc a posledna ms bola len dva dni teraz neviem vobec ci to mam povazovat za dalsiu ms alebo potrat ak by som bola tehu
@zuzana256 ahoj. už po toľkých rokoch by si mohla poznať svoje telo. Verní že túžba po dieťatku je silná, ale čo ti povieme tu, to ti už kocky písali v profilovka príspevku. Zájdite k lekárovi, alebo k psychológovi. Správ tehu test. Držím palce.
@romanka923 niečo tam vidím ✊, koľko dpo si?
@ludka0611 jej dakujem 😊 pri mojich nepravidelnych cykloch neviem ani presne povedat kolky den som po,testujem lebo az takto dlho mi nemeskala.dnes je to 50DC obvykle mavam tak 35-40.
@romanka923 skus spraviť ešte v pondelok, mala by byť už silnejšia, držím palce 🙂 ja som momentálne 69 DC, nechápem čo sa deje, nikdy som to ešte takto nemala...
@ludka0611 a testik? 😊
@romanka923 skúšala som už viac testov ale negatívne 😐 dúfam ze sa mi podarí na ďalší týždeň dostať k Dr... Kedy budeš skúšať ďalší test?

@lejla13 to su len hormony aspon mne to povedal lekar,cize nie podla mna