Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@ivanusko choď k doktorke daj potom vedieť
@jaruska_12 niečo tam je ☺️ držím palce
@kristina6014 ďakujem 💕dúfam ze áno dom tretí mesiac po kyrete tak snáď 🥰
@jaruska_12 držím silno palce ❤️
@kristina6014 ďakujem krásne 💕 dnešný test takto silneje to. Ci?
@jaruska_12 áno je silnejšia skus zase o 2 dni 🙂
Ale rovnakú značku si urob 🙂🙂
@kristina6014 dúfam ze to nieje len sen vyskúšam v pondelok, určite sa ozvem 💕♥️
@kristina6014 dnes test biely ako sneh inej značky 😪😪😪😪
@jaruska_12 skus ešte počkať a vyskúšaj ten ružový.. Mešká ti už??
@kristina6014 ešte nie ovulaciu som podľa všetkého mala 13.1 no ale po kyrete mam cyklus tak 35 dňový čiže dostať by som mala až o týžden som s toho jeleň 😮😮😮
@jaruska_12 no tak jedine vydržať a čakať 🙂🙂 buď príde alebo nie, inak ti neviem poradiť
@jaruska_12 pokial si mala ovulaciu 13.1. tak na testovanie je este velmi skoro.
tak baby aj krvny test sa moze mylit moj pripad. chyba v labaku. prave som v 4tt tehu. dakujem vam
@ivanusko gratulujem 🙂 nezdalo sa mi,ze by boli take silne ciarky a hcg nezvysene
@miriam1983 ďakujem, dnes som to ešte skúsila ale pravdepodobne nič, tak počkám ešte minimálne týžden,.,. Ale cítim bolesť krížov a vaječníkov a ms až o týžden, možno príde aj skôr 😪
@jaruska_12 dnes si 7DPO,takze to ti este test neukaze. Verim,ze si netrpezliva,aj ja som bola,ale naozaj je to este skoro.
@miriam1983 je to hrozne no dávam si minimálne do dňa očakávanej ms pokoj potom sa ozvem 👍😊
@jaruska_12 drzom palce 🙂 poznam to,ja by som si testami mohla vytapetovst byt
Ahojte. Snažíme sa o bábätko, vysadila som HAK, menštruáciu som mala 9.1., ovuláciu 22.1., v tento deň a dva predchádzajúce sme sa snažili. Počas styku som jemne špinila, potom o tri dni ružový výtok, počas plodných dní som cítila to uloženie maternice nejako nízko... potom to začalo, bolesti v pravom vaječníku, krížov, bolesti bradaviek, vlastne po cele obdobie až dodnes pretvávajú..ale dnes som si myslela, že fakt dostanem asi ms, také krče som mala, akoby ma niečo pichalo.. a to prešlo.. no našla som si krv, takú svetločervenú.. a teraz neviem, je to začínajúci ms? 😢 Alebo uhniezďovanie? Nič také som nikdy nemala.. do ms mám ešte 3 dni. Dakujem.
@henrieta16 môže to byť uhniezďovanie, môže to byť začínajúca menštruácia. Do termínu menzesu ti chýbajú tri dni, najlepšie je počkať, nestresovať a v kľude si užívať život 🙂. Neviem, či by ti niečo test ukázal, hoc by bol neviem aký citlivý. Pekne si počkaj, uvidíš. Pokiaľ máš menzes pravidelný na deň presne, tak si počkaj a po týždni meškania si sprav test a podľa toho uvidíš. A určite by som nebežala hneď k doktorovi, lebo akciu srdiečka by aj tak nevidel. takže neponáhľať, nestresovať. Ak sa uhniezďuje, daj mu čas, nech sa udomácni. Pokiaľ nekrvácaš nejak neobvykle silno, nejdú z teba veľké kusy, tak je všetko ok. Pri prvej dcére sa mi takto udomácňovala, tiež slabé ružové výtoky, trochu krvi. Pri druhej dcére nič. A ružové výtoky mávam počas ovulácie po sexe . Takže držím palce, daj potom vedieť.
Baby tiez mam otazku. Snazime sa o babatko od januara. Tento mesiac som mala ovulku 7.4. Pricom 16.4 ma chytili bolesti akoby mocoveho mechura, za lonovou kostou a mala som nutkanie na mocenie. Nasadila som si Zinnat, vybrala 5 dni. Od 19.4 ma na striedacku pobolieva brucho ako pred ms ale nechodi. Robila som si test 20.4 ale negat. Prsniky mam naliate, pali ma zaha skoro kazdy den, mocim stale casto a pobolieba ma to brucho. Cyklus mavam 28dnovy, nezvykne mi meskat. Myslite ze mi len ten zapal rozhadzal cyklus alebo mozem dufat? Kedy by ste radili urobit test? Ma s tym niekto skusenosti??
@macicka111 kolko meska? Na 1. Nic, na druhom velmi slabulinko.
@tatiana_84 nedeľu mám až dostať 😁

@tmtm ano v pondelok mam prist na vysetrenie tak som zvedava