Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Nejde mi to sem poslať. Stále sa mi kruti odosielanie a nič sa nepošle.
@daniela2227 na originál fotke nič
@jarkam721 skús do IP
@daniela2227 poslala som spravu
@liliputka23 niečo slabé tam je..držím palce 😊✊
@daniela2227 ďakujem no uvidím o pár dní lebo mi meškajú 4 dní zattial
@jarkam721 nie 🤷♀️ už ti mešká?
@jaruska_12 ano
@jarkam721 ťažko povedať pri meškaní musí byť riadne vidieť to mi príde ako kanálik ale držím ti palce nech si tehu 🥰
@jaruska_12 hej
Práve som asi dostala. Prvý krát mi meškali. Žiadne pms. A zrazu krv
@jarkam721 to mi je ľúto držím palce nech sa ďalší cyklus podarí ja som tiež snažilka každý mesiac dúfam
@jaruska_12 a ver ze sa ti to skôr podarí ako mne. A ja vážne rozmýšľam nad tým ze už sa snažím nebudem.
@jaruska_12 ako dlho sa snažíte?
Ahojte dievcata.. od 10.jula do 31.jula sme sa s priatelom milovali skoro kazdy den (bez ochrany). 25.7. Som mala jednodnovu menstruaciu (nerozumiem preco 1 den ked normalne mam 4-5). Odo dna mojej poslednej mini ms ma neskutocne bolia krize aj s bruchom. Posledne 3 dni mi byva spatne od zaludka (dnes som dokonca zvracala). Testy su negativne. Nejake skusenosti alebo rady prosim?
@jarkam721 no ja tam vidím ducha už ti mešká?
@jaruska_12 ešte nie.
@jarkam721 kedy máš dostať?ja v stredu ale už ma ťahá testovať
@jaruska_12 jarka vážne tam vidíš ducha? Mam dostat až za 14 dní. Ale neviem kedy mam ovulku a ms som mala dosť divný.
@jaruska_12 ty už urob test. Už by mal ukázať m potom posli foto.
@jarkam721 ja tam vidím ducha máš ešte ten test? Odfot ho teraz keď je vyblednuty
@jarkam721 no musím ísť do lekárne a kúpim ale bojím sa že sa sklamem
@gladiola28 nemám už ten test. Vyhodila som ho. Ale tu je foto keď už bol suchý ale fotila som ho hodinu po limite
@jaruska_12 nemôžeš takto rozmýšľať. Nádej umiera posledná. Budem čakať. Budeme dve Jarky co sa snažia 👌🤩
@jarkam721 stále ju vidím skúsila by som znova za dva dni
@gladiola28 aj skúsim.

@jarkam721 a čo tak originál foto