Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@butterfly333 kolko mas rokov? Sice je oravda ze ja som otehotnela ako 20rocna a telo je mlade. Ale aj svokra mala kedysi problem a mala 35 rokov ale potom prisli na ti ze priblem mal jej muz spomalene spermie
@butterfly333 treba verit nadej zomiera posledna. Moc drzim palce
@natalysb my sme obaja v poriadku mne po tom poslednom potrate zistili trombofiliu mutacie vrodene. Ja som syna rodila ako 21r a dceru ako 26r. No teraz mám už 37 viem mnohe v mojom veku rodia prve. Tak snad sa zadari aj nám ešte jedno.
Dievčatá , viem že na takéto otázky mi nezodpoviete ale aspon neaký nazor . S priateľom sme spolu spali prvýkrat 25 septembra a potom 1 oktobra . Menštráciu som dostala normalne ako stale ale potom mi bývavalo zle , nemala som chuť do jedla napínalo ma na zvracanie ,, asi tak týžden ,, potom sa to zase vrátilo do normalu , včera som zase dostala menštráciu a zase mi prišlo nevolno zle na zvracanie ,, je možné že som tehotná aj ked mam mršku ? alebo je to menej pravdepodobné ? :/
@zoe09 ak mas menštruáciu je velmi nepravdepodobné, ze si tehotná ak si mala chránený pohlavny styk. Inak je fajn ocikat test...tu ti nikto neda presnu odpoved prečo nemaš chut na jedlo a je ti nevolno...to mozu byt kludne hormony - suvis s cyklom alebo nejaka viroza, alergia...
@zoe09 kde nie su spermie tam nie je otehotnenie...lahká matematika 😉
@sardinka336 nebol chráneny . A on neejakuloval . A stale opakuje že to nepripadá do úvahy , že len mi je zle z niečoho čo zjem
Ahojte baby chcela by som poradit 28.10. 2016 som mala dostat ms a nedostala som meskala my 8 dni tak som to nevydrzala a spravila som si testy ..... ale napriek tomu som mala najprv take hnede spinenie a krami som dostala nie silne ako zvycajne ale su take slabsie a strasne ma pobolieva v podbrudku
@lilianka135 ak len slabunko krvacas, nemalo by to byt nic vazne, telo sa pravdepodobne len docistuje.... Ale ak budes krvacat silnejsie a budes mat vacsie bolesti zbehni radsej k lekarovi.... Aby si mala klud 🙂 Vela stastia....
@sibalka21 slabunko sa neda povedat ale ani silno ked si to porovnam s beznou ms tak slabsie bola som dnes a povedal mi ze ked mi test vysiel pozitivne tak sa tam nieco deje ze to mozem mat ms ale ze je silna dost ale ja to aj tak nepocitujem ze silna ale ze zatedy tam neni nic vidiet a to bud tym ze tam nic neni alebo je to este moc skoro ale ze nevilucuje ani moznost ze to mohlo odist spolu s ms tak mi zobral krv a budeme vidiet ale som stoho mimo najhorsi pocit ked ti meska potom ti testi vyjdu pozitivne a ides doktorovi a aj tak nevies ale dufam ze ze to vsetko dobre dopadne dakujem
@lilianka135 No tak viac budes vediet ked budu vysledky z krvi... NO moznosti su len dve, bud biochem. tehu alebo len docistovanie... A urcite je este skoro kedze si asi kolko? 5tt? Zevraj plod vidno az tak 6-7tt....Drzim palce 🙂 Kedy budu vysledky?
Vsak toto bud alebo vo stvrtok budem vediet viac
ale keby to odišlo s ms, tak by museli ísť aj "kúsky" alebo "kusy" , nie? zažila som biochemické v cca 4 týždni a bol to riadny rozdiel od klasickej ms...
@enusamt aky rozdiel opis to prosim ta
@sibalka21 tak to tiež pravda 🙂
@lilianka135 v prvý deň to nebola klasická ms.. bolesti boli, ale úplne najviac, keď sa zo mňa vyplavovali kusy. pre mňa to bola bolesť rovnaká ako pri spontánnom potrate... a po celý zvyšok dňa sliznica vychádzala..
na druhý deň sa to už spustilo ako klasická ms
a este taka jedna otazocka keby som v 5tt myslite si ze by tam doktor nic nevidel ?
@enusamt
@lilianka135 no mozno iba Gestacny Vak ....
Ahojte dievčatá 8.9 som.mala s priateľom nechránený sex no 11.9som dostala.menstruaciu kto trvala asi 11-12dni dosť silná veľké bolesti(normálne mam tiež silnú akurat že kratšie trvá tak 7dní) potom som mala asi 48dňový cyklus a dostala som akurát 3dňový slabý krvavy výtok.Teraz som.namiesto mrchy dostala znova takú slabú uvidime koľko bude trvať.testy som si robila tri každý negatívne a to asi pred týždňom čo si myslim že v šiestom 7TT by už test mal akazat sa ako pozitívny ak naozaj je.Nemam zatiaľ žiadne nevoľnosti ani ma nebolia prsia nič vlastne vôbec.pricom môj pms bola stala strasna bolesť prsníkov už týždeň pred zravost a tak a teraz vôbec nič.Co myslíte čo to môže ebyt!?na gyndu s auz chystam,napadlo mi co to nemôžme byť z toho ze som.pochudla za tie dva mesiace štyri alebo päť kíl viac nie a prešla som na vegansju stravu no aj tak mi to príde divne lebo toto sa mi nikdy nestalo
Ahojte potrebujem radu mam 15 mesacnu dcerku manzel mi hovori ze sa do mna nespravil vzdy to da von ochranu nepouzivame len si davame pozor jasne ze viem ze moze uniknut aj mimo za 3 dni mam dostat mrchu neboli ma brucho ani prsia co ma teda vzdy boli len mam biely hlien a ja uz od 5 tyzdna malu nekojim odislo mi mlieko a zrazu dnes kukam a zas mi tece to kolostrum ci ako sa to vola nerozumiem tomu je mozne ze som tehotna? Ci mi blazneju hormony? Alebo mi sibe?
@anonymka11 Asi nebudes tehotna.... Nemusis mat stale priznaky MS, telo sa meni... Ved uvidis ci ti bude meskat MS, sprav test... Ja to mam sem tam tiez a maleho nekojim uz 9 mesiacov...
ahojte mam menší problém mam strach že som tehotná ale vôbec tomu nechápem.. 7.10 som mala dostať mrchu 11.10(stále meškala a mám tak 30-34dňový cyklus)) som mala pohlavný styk s priateľom (bol chránený) ale kondom sa na chvilu kúsok ako keby zosunul a priateľ si už nepamätá či bol vo mne alebo nie(ale že asi nie a ak áno tak len chvilu a hned ho vytiahol) mrchu som potom dostala 14.10 no lenže 21.10 som mala "hnedý výtok" a od vtedy som strašne unavené, bolia ma prsia(nikdy pre tím ma neboleli) a prsné dvorce mi dosť stmavli a aj bradavky mám citlivejšie a sa aj zväčšil a vie ma pichat aj v podbrušku a pocitujem ako keby kovovú chut v ústach a dnes ráno som mala taký hustý biely výtok ale hlavne mi strašne stmávla koža okolo pošvy a análneho otvoru .. tehu testy(mama test10 a woman secret10) som si robila 22.10, 24.10, 26.10, 29.10, 31.10, 3.11. a na všetkých bol ten istý výsledok jedna /.. a kým príde dalšia mrcha asi sa zbláznim a k doktorovi vážne nechcem a teoreticka ani nemože isť.. môžem byt tehotná?? alebo čo to všetko môže znamenať?? budem veľmi rada za vaše príspevky či rady.. už vopred Ďakujem🙂

@natalysb no vieš už mam svoj vek a prvy rok to bolo som sa sledovala robila všetko možne no už to je ine už to nesilíme no sice v juni sa aj podarilo no skoncilo to v 6tt. Tak zatial sa nedarí. Už pomaly prestavam verit že sa to podarí.