Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@macicka111 držím palce ❤️
@macicka111 mne tiež mešká 4 deň test negatívny.
Ahojte chcela by som sa aj ja opýtať dnes je 3 deň čo mi meska menzes beriem duspashon už rok na upravu vždy mi krásne chodila na deň presné no tento mesiac som brala aj clostilbegyt pretože sa snažíme o babo....no dnes ráno som si robila test a je negatívny je ešte skoro na test? Treba robiť neskôr?
@vlocka29 myslím si že treba neskôr tak po 6 dní aspoň aj ja som tak isto na Tom počkám do nedele a spravím si test .
@ariana195195 ďakujem budem držať palčeky..
@vlocka29 ďakujem aj ja vám nech sa nám to podarí dajte vedieť ☺️
@ariana195195 napodobne ....moc moc by som to chcela 🤗
@vlocka29 spravila som si teraz ráno a negatívne 🙁
@ariana195195 ja tak isto 😏a dočítala som sa ze keď ženy brali kombináciu klostilbegyt +duspashon tak im meskala menstruacia aj týždeň a nakonie prišla a mali aj bolestí bruska prst chodili často cikat atd presné ako ja takže asi príde len neskôr všetko sa to asi poposuvalo...
@vlocka29 ja beriem inofolic môže byť aj s toho ?
@ariana195195 to neviem ten som nebrala skus si to niekde na nete pozriet..ale podla mňa ten by ti to nemal spraviť
@vlocka29 a je to tu dostala som to 🙁
@ariana195195 ooo to ma mrzí...ja stále nič len ma boli pod bruchom uplne ako pri menstruacii a ta stale nikde
@vlocka29 áno presne toto som mala stále ja ten pocit ale taký istý som mala aj keď som bola tehotná asi sa toho už vzdám
@ariana195195 ja mam tie bolestí intenzívnejšie ako pri menstruacii asi mam rozhodene hormóny alebo neviem ...ale ten test co som si robila ráno tak asi po hodine už niečo na ňom bolo vidieť ale máličko skúsim ešte v nedelu ak nepride do vtedy mrska
@vlocka29 držím palce tak to určite už bude ono verím tomu ja som nemala nič ani po hodine . Beriete lieky aj počas menštruácie? Či mám dať pauzu týždeň?
@ariana195195 ja počas menstruacie neberiem lieky začínam 16 deň cyklu a 10 dni užívam tabletky a po dobrati mi prídu do 3 dňoch ....no tento mesiac je už 6 deň a nic
@vlocka29 skús zajtra ráno test myslím si že už bude krásne vidieť
@ariana195195 ahoj ja s nimi skúsenosť mam, sú dobré. Neviem kt. Z vás 2 užíva ten clostilbegit, ale... robí ti pri nom dr aj kontrolu, či ovulácia prebehla? Lebo v tomto prípade to vidím tak, že meškali preto, lebo ovulácia prebehla neskôr, a duphaston sa nasadil skôr ako mal. Totiž ja som mala túto istú liečbu. Ale chodila som na sono, kedy si dr. Skontroloval folikuly, a ze ci sa vôbec môžeme snažiť, hrozí tam viac početné tehu- nielen dvojičky. Btw..na tretí cyklus sa nám zadarilo a mala ma už pol roka. Takže držím palce.
@martinahm ďakujem krásne ja beriem inofolic a femibion a D prvý krát takto meškalo dlho už som trošku malá nádej že sa podarilo ❤️ dúfam že sa to podarí . Ja som mala vždy takéto slabé testy je to normálne ? Nikdy som nemala silné .
@ariana195195 no, ja som mávala takéto, keď som mala anovulacne cykly. Keď som brala clostyl+ mi dr urobil folikulometriu, tak som mala pri ovulacii koľajnice. Ono totiž ide o to, že až ti neprebehne ovulácia do toho 16. Dňa v mesiaci, tak ti ju následne duphaston vyblokuje a preto v podstate nemôžeš otehotnieť a následne aj mešká cyklus. Lebo to ten duphaston umelo natiahne. Veľa lekárov nasadí duphaston bez toho aby odsledovalo cyklus a robí to zle. Ja som bola jedna z nich. Moja stará gyn. Mi nasadila duphaston, že s tým to pôjde, nešlo, zmenila som dr, ktorý mi to cele vysvetlil a robil inak a do 3m.som bola tehotná. Redtym neuspesne rok a pol Problém bol v tom, že duphaston ráta s 28 dnovym cyklom, môj bol 33 dňový, takže ovulaciu som nemavala na 12
13.14. Deň ale až 17 až 19 deň a tým pádom mi duphaston už od 16. Dňa ovulaciu vyblokoval. U nového gyn. Som začala brať na 6. Deň cyklu clostil, na 12. Deň som išla na folikulometriu, kde skontroloval, ktorý vajecnik je na rade, povedal, kedy si mam pichnúť doma hcg injekciu aby folikuly praskli a kedy sa mám snažiť. Následne potom 48h od aplikácie injekcie som začala brať duphaston. V 3. Cykle to vyšlo.
@martinahm to je podľa mňa najrozumnejšie ísť k lekárovi ako každý deň testovať máš pravdu môže byť aj u mňa ten problém že nemám pravidelnú ms a tým pádom aj ovulácia . Ja áni neviem kedy to vôbec mám nerozumiem sa tomu a nikdy som to ani neriešila kedy je teraz som skúsila prvý mesiac 🌙 aby som vedela kedy presne je. Objednám sa k lekárovi určite hneď ako skončí ms a ďakujem moc za odpísanie 🙂🤗
@martinahm rozmýšľam skúsiť potom ešte toto čo poviete je to tak dobre ako to ospevuje každý ?
Áno mala si pravdu mala som ju oneskorenú prišla v sobotu a trvala len 4 dni aj to 1 deň len spinenie 2 bola fakt silná a tretí v pohode a 4 už spinenie ...
@ariana195195 mala som nepomohlo. Ono ak je problém v cykle, je treba zistiť, prečo. Na to ti lekár vie zobrať krv. Skontrolovat hormóny, sonom skontrolovať folikuly, cinrastu, či praskajú. Určite nebrať len tak naslepo duphaston a.zrovba, ak je problém.s cyklom. Až ti môžem odporučiť, trvaj na tom, aby sa odsledoval cyklus, kedy máš vlastne ovulaciu, či ju vôbec máš. U mňa bola chyba, že som po covide mala anovulacne cykly. A až 2 mesiace liečby clostil+duphaston pomohli a spravidelnili cyklus na 28ndnovy. V treťom.mesiaci som ostala tehotná len tak, bez liekov. Držím palce, aby sa všetko podarilo.
@vlocka29 ahoj to ma mrzí toto iste som mala aj ja ale prvý deň nič druhý a tretí strašné silné až som mala krče a posledný deň nič 4 dní s toho dva dni silné . Chcem skúsiť kvapky gynex teraz čo povieš mala si to už ?
@martinahm ďakujem veľmi pekne za správu . V piatok idem k lekárovi a budem na Tom trvať nech viem na čom som kedy to mám vlastne dostať tu ovuláciu. Dávam tomu ďalší mesiac sama som zvedavá čo to bude a ešte koľko takých mesiacov ale teraz to beriem v poriadku není som s toho sklamaná že sa nepodarilo už som si na to zvykla. Musím vypnúť a potom sa to podarí snáď.

@macicka111 Nič nevidím