Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@lusynqa ahoj,dakujem za povzbudive slova.Myslíš,že by to bola druha čiarka,mnohe ma tu zrusili ze je to kanalik
@eliska1986 su tesry, ktore po rozobrati duchuju, cize sa moc netes, urob o par dni znova a nerozoberaj!! Ak si tehotna, ukaze ti 2 ciarky aj bez rozoberania a hladania naznakov
@eliska1986 ved to aj ty musis vidiet ze to je cisty kanalik, je to ovela tensie ako druha ciarka..... skus radsej druhy test
V ktorom tyzdni tehotenstva k vam prisli prve priznaky? A ake to boli?
@sibalka21 diky za odpoved
@luka151 Ako prepac, ale mala si kramy, 6 negativnych testov a tvoj chlap sa do toho kondomu ani nespravil... Je viac ako nepravdepodobne ze by si bola tehotna... a v 3tt by si urcite ziadne priznaky nemala... Prilis sa sledujes a z toho strachu, ze chces byt tehotna si len privolavas vselijake priznaky....
@eliska1986 no tak to teraz prvy krat o nejakych kanalikoch pocujem a to som testy riesila pred necelymi 2 rokmi :-O co mi uslo za ten cas?
@lusynqa kanalik napr mam ja,lebo druha ciarka nie je ruzova,ci modra alebo zelena.Nerozumiem tomu ani ja co je kanalik a tak
@eliska1986 aha uz som nieco citala o tom ze to su nejake blbe testy :/ tak potom prepac asi som ti dala falosnu nadej kazdopadne drzim palce nech je cim skor silno hrubo ruzovy ;)
@lusynqa diky tak ci tak,uvidime pockam este par dni a potom budem riesit cez lekara
@eliska1986 kanalik je miesto,ryha kde by sa ukazala druha (zafarbena) ciarka keby si tehotna..
Ahojte... Tak dnes mam 37Dc. Urobila som si uz 4 testy a vsetky negativne... Bolia ma strasne krize alebo tak kusok vyssie, picha ma tam a boli ma aj pravy bok... Sem tam mam pocit akoby som uz mala dostať mrchu a nic. Dnes som uz zacala pocitovat napatie v prsnikoch. Unava je U mna bezna takze tu neratam, zle mi nie je. Neviem ci si o tom.mysliet... Dnes idem na gyndu ak ma zoberie.. Ak nie tak zajtra skoro rano... Myslite ze test by uz ukazal tehotenstvo?
@eliska1986 bohuzial vela krat sa stava ze kanalik (miesto kde ma byt druha ciarka, da a lahko rozoznat lebo je sivy a velmi tenky od kontrolne ciarky) presvita, ked je napr. test moc nasiaknuty, niekedy su proste len blbe testy ... SKus novy, drzim palce 🙂
@funnyzuzanka No testy by mal ukazat, ale uvidis co ti povedia na gynde... Drzim palce 🙂
Ahojte.. biely az zlty lepkavy husty vytok znamena co prosim vas??
@luka151 znamena, ze mas ist na gynekologiu 😉
@eliska1986 pekná čiaročka, ktorá bude o pár dní isto silnejšia 🙂
Ahojte , s priatelom sa snazime o babetko dost dlho no zatial sa to nepodarilo menstruaciu mavam 4 dni no posledna ms mi trvala iba dva dni chcela by som sa informovat a poradit cim to je pitam sa preto lebo nikdy predtym som dvojdnovu ms nemala dakujem za odpovede.
Cauteee mamicky 🙂 s velkou oravdepodobnostou mi meska ms. Min mesiac som ju mala 10 Cyklus nepravidelny. Vzdy mi pride mrcha o 3 4 dni skor stalo sa ze aj o tyzden. Nikdy nemeska vzdy ma navstivi skor :D bazalna teplota 37,1 pichanie v lavom vajecniku uz 2 dni. Prechladnuta nejsom i ked dost casto mocim 🙂 prsniky nadalej bolia priam az neznesitelne. Sledovala som si aj krcok a je vysoko tvrdy. Este pred par dnami sim ho lahsie nahmatala a bol tvrdy len teraz sa zmenila poloha. Dakujeeem
Caute babenky 🙂
Potrebujem poradit aj ked som si tym presla pred rokom ale bolo to kus ine ako teraz. O babetko sa s manzelom snazime chceme este jedno aby nas drobec mal surodenca 🙂
Kedze mam pravidelnu menstruaciu niekedy mi meskala najviac jeden- dva dni a potom prisla. No teraz nic najskor to vyzeralo ze budem mat ms no mala som len take cervene sem tam kvapky a potom zrazu mam len hnedy vytok ktory nesmrdi. Takze infekciu vylucujem lebo to by ma aj stipalo pri moceni. Takze suhrn meska mi menstruacia asi uz 5 den, mam zmeny nalad, byva mi ranno nevolno niekedy aj cez den, mam nizky tlak a v brusku citim ako keby mi lietali motyle.
Co si myslite mozem byt v tom??? Test som si este nerobila lebo sa bojim ze pride sklamanie ale budem si ho musiet spravit viem, ale najskor sa chcem s vami poradit.

@lusynqa to tu fici, to je este slabe, lepsia verzia je rozobraty test, urobeny negativ, vselijakk upravene, ci tam nahodou ta druha ciarka nie je