Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@luka151 Ale ty nemas dovod aby si mala strach z tehotenstva.... Mas 7 negativnych testov, sexovali ste s ochranou a tri dni na to si dostala normalnu MS.... Ved tam nieje sanca ze by si bola tehotna... A ak by si ostala tehotna, tak prisaham ze by som sa vratila do skoly a zahodila vsetko co viem o plodeni, ovulacii, menstruacii a celkovo o biologii :D :D
@luka151 ja som velmi kludny clovek ale ked niekto 2 tyzdne pomaly omiela ze je tehotny a pritom by bol zazrak keby si bola tehotna..tak to ma fakt dokaze vyviest z rovnovahy.. nie si tehotna,uz to pochop.. kramy ti nemeskaju,spermie sa do teba nedostali a keby aj dostali toho 11.10 tak o 3 dni nato si dostala MS... urcite nie si tehotna tak naco sa testujes.. radsej si kup lizatko alebo horalku
@luka151 pozri..Ak nie si pripravená na dieťa, tak sa začni chrániť! Negatívny test na 99% aj realne znamená negatívny test...takže klud a nech je toto pre teba ,,vystraha,, aby si sa začala spravat sexuálne zodpovedne.
@sardinka336 Bohuzial, oni sa chranili :D :D 7 testov negativnych a tri dni po sexe dostala MS, ktora bola uplne normalna :D No a nezasmej sa...
@sibalka21 ale sak ani sama nevie ,,či v nej bol alebo nebol,, po tých prispevkoch čo čítam má bud 15 rokov alebo je mentalne jednoduchšia alebo oboje. Ak je 7 testov negativnych a niekto tomu stale neverí, tak odporučam navštevu odborníka z radov psychologie alebo psychiatrie.
@sardinka336 áno viem študovala som ale nemáš pravdu ze zvýšené HcG máš len pri tehotenstve zvýšené HcG môžeš mať aj pri tvorbe nádoru. Chcela som len vedieť či sa stým náhodou niekto stretol ze mal zvýšené hcg test pozitívny tehotná nebola a zistili je nález.
, môže hodnota HCG poukázať dokonca aj na hormonálne súvisiaci nádor alebo už na priebeh nádorového ochorenia. HCG hodnota sa v rámci nádorovej liečby kontroluje každý týždeň. Najbežnejšie sa zvýšená hodnota prejavuje v súvislosti s týmito formami rakoviny: rakovina semenníkov, rakovina maternice, rakovina slinivky brušnej a rakovina prsníka. Menej časté sú ďalšie formy zhubných nádorov, ako je rakovina hrubého čreva a rakovina pľúc.
Nech sa páči preto ten môj "primitivny" príspevok.
@moni244
Nie som šťastná ze to konečne vyšlo. Bohužiaľ som už jeden nález mala ale keď som si robila test boli čiarky svetlejšie. Ide tam možno len o určitý druh strachu ci sa to nezopakuje. Zajtra idem k doktorovi tak budem vedieť ale chcela som len ci sa ešte niektorá stým stretla.
Ahojte ženušky 😊 chcela by som sa s vami poradiť... Mala som poslednú ms 11.10 aj to bola s týždňovým meškaním... Po plodných dňoch som dostala 1.11 špinenie ktoré trvalo 4 dni a potom zmizlo... Ďalšia menštruácia mi mala prísť 11.1 lenže nedošla a namiesto nej mám také hnedé špinenie ktoré začalo 13.11 čiže na druhý deň meškania a mám ho doteraz... Mám také tlaky v podbrušku ako pri ms ale ms to nie je... Myslíte že by som mohla byť tehotná aj napriek tomu špineniu ? Príznaky nejak žiadne nepozorujem... Ďakujem vopred za každú odpoveď 😊
Oprava ďalšia ms mala prísť 1.11 🙂
Ďalšia oprava veľa jednotiek je v tom dátume 11.11 😃
@sibalka21 cawko.prosim ta poradis mi ??
@sibalka21 1dc a posledny dc sa berie iba krvacanie alebo aj spinenie
@kotatko1232 Ja si myslim ze to je individualne, ty musis vediet ako ti zacina a konci MS... Ja prvy den spinim, druhy sa rozbieha a treti, stvrty uz len spinim... Cize ja mam 4DC.... 🙂
@sibalka21 aha cize aj spinenie sa berie za dc.
@sibalka21 piatok som spinila,sobota krv,nedela spinenie a aj pondelok,utorok.
@kotatko1232 Ja myslim ze hej, no apson u mna....
@sibalka21 preto sa pytam lebo prvy krat v zivote som mala taky Ms..
@dominiiii chcem ti napísať, že chápem tvoje obavy, falošne pozitívny výsledok môže vyjsť v prípadoch ako si písala, ale myslím, že čiarky by nesilneli. Naopak, bol by síce test pozitívny ale testovacia by taká silná nebola, myslím, že by bola oveľa slabšia. A tebe testy krásne silnejú. Každopádne nie som lekár, aby som tu mudrovala, ber to len ako môj názor. Možno že by pomohlo, keby si si dala zobrať krv, to by mohlo byť jednoznačné. Myslím, že podľa hodnoty z krvi by mohli určiť či sa jedná o tehotenstvo alebo nie. Nemyslím, že by malo pri nejakom nádore rastúci tendenciu. Ale ako píšem, nie som lekár.
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať či môže byť úplne prvým príznakom tehotenstva ešte pred vynechaním MS biely výtok. Mám ho dosť veľa aj po utretí a keď zatlačim tak na celý papier. Výtok nezapacha ani ma nesvrbi a nepáli. Robila som si aj test ale bol negatívny. MS by som mala dostať o týždeň v pondelok 21.11.2016. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
@alexandra1995 Tyzden pred MS si robit test je totalne zbytocne, este ked nemas ani ziadne priznaky... Ja mam biely vytok pred MS stale... Ale tehotna som bola dva krat a ani raz som nemala taky vytok... Nemyslim si ze podla vytoku zistis ci si tehotna...
@alexandra1995 ahoj ja si myslim ze je este dost skoro v tvojom pripade hovorit o tom ci je to priznak alebo nie...co sa tehotenstva tyka, ja niekedy bezne mam takyto problem pred tym ako mi ma prist ms
@alexandra1995 alebo nemas ovulku teraz?

@sardinka336 prečo zbytočné??