icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

moni244
15. nov 2016

@miriam1983 ze dalsia, co musi upravovat testy a nahanat nieco, co tam nie je

sibalka21
15. nov 2016

@miriam1983 Nevidim tam nic, a nechapem naco je dobre toto upravovanie fotiek, ked negativ celkom krasne vytiahne aj kanalik .... Ked vidim ze je negativny, nebudem ho predsa vselijak upravovat ale pockam par dni a spravim znovu....

walkyra88
15. nov 2016

@sibalka21 ja som si ho robila 5dni pred ms a vysiel pozitivne slabo o den silnejsie a na den ms ktora neprisla uplne silno😉a pocit zeny ktora cíti ze je tehu 😉

walkyra88
15. nov 2016

@miriam1983 vidim tam slabu ciarku ale odfot to pod svetlom a nie z bleskom😉

vierinqa
15. nov 2016

Ahojte neviem ci mi poradite ale mam taky problem poslednu menstuaciu som mala 23.08.2016 robila som si teho.test uz 4 krat a stale je neg.ziadne priznaky nemam na teho. ale uz troska vypukli brusko mam neviem co si nam o tom mysliet mozete mi poradit ?Krv mi brali ale vysletky budu o tyzden a na sono cakam .Dakujem

sibalka21
15. nov 2016

@walkyra88 Ja som si robila az ked mi meskala MS, na nic som zbytocne netlacila.. Na den meskajucej MS som si spravila test a mala som dve pekne ciarky... Ja som nemala ziadny pocit zeny ktora citi ze je tehu.. Povedala som si ked pride nebudem testovat a ked nepride tak vyskusam, nijak som sa nesledovala ani nic, nechala som to na prirodu...

moni244
15. nov 2016

@vierinqa fakt? kolko krat sa mienis este spytat?

blcha123
15. nov 2016

dobrý den mam otazku. v den ovulacie som.mala pohlavný styk, kde cely ejakuat ostal vo mne. mam 26 denny cyklus posledna menstruacia mi skoncila 24.10 a nehoda sa stala v noci v podstate uz bolo 3.11, menzes mi meska 2 dni citim bolesti v podbrusku od rana take skor krce. robila som si dva dni po sebe test a vždy vysli dve čiarky no jedna vždy uplne slaba a po case nie hned. gynekolog ma zoberie az o týždeň na vyšetrenie potrebujem radu ci mozem byt tehotna. plus mam aj vytok trosku biely mala som cely den na sebe intim vlozky lebo som cakala menštruáciu a boli vzdy vlhke az by som povedala mokre. dakujem za odpoved
a prsia ma bolia uz necelé dva tyzdne a zdaju sa mi naliate su teda urcite o nieco vecsie ako boli

sardinka336
15. nov 2016

@dominiiii to si našla na gugli??? Nauč sa prosím ta tie informacie trošku selektovat a never hned všetkemu čo si prečitaš na komerčných portaloch, ono tie rakoviny maju prevazne ine priznaky ako zvyšene hcg podla toho aky organ napadli.

Pokial zene po nechránenom pohlavnom styku mešká 7 dni menštruácia, tak to iste bude rakovina, nador semenníkov, pluc, čreva nie? A tehotenstvo vylučime, pripadne to berieme ako ,,poslednu možnost,,..... 😕 troška mimo úvaha nie?

Ja furt hovorím, ze internet nie je pre kazdeho...s informáciami treba pracovat, spájat ich do suvoslostí a nie vytrhnut z kontextu jednu informaciu.

sibalka21
15. nov 2016

@blcha123 To sa pytas akoze uplne vazne??? Meska ti menzes, mas priznaky a dva tehu testy pozitivne a pytas sa ci mozes byt tehotna??? Ten tehu test nemal navod? Ci to uz zena ani nerozozna co znamenaju dve ciarky na teste? :D

blcha123
15. nov 2016

@sibalka21 nechcem skor tomu uverit ze by to naozaj bola pravda ale ako mi bolo uz poradene tak by som naozaj mala byt 😃

sibalka21
15. nov 2016

@blcha123 Ale z akeho dovodu by si nemohla byt? Ked ste mali nechraneny sex tak asi sa snazite o babo nie? Tak je normalne ze tehu teste je pozitivny 🙂

moni244
15. nov 2016

@blcha123 tak tomu never, hovor si, ze tehotna nie si, ze to bol len klam

walkyra88
15. nov 2016

@sibalka21 ani ja som sa nesledovala jednoducho som citila ze som tehotna no kazda zena je ina 😉

magdalena114
16. nov 2016

@milos32nika21
@sono2 bany a stale noc na teste /ciarka a kramy meskaju uz 4 den

kikagaj
16. nov 2016

ahojte kočky, snažime sa s drahým o babo, 13dc sme mali styk a od 19dc mam slabučke hnede špinenie, trvá už 5 deň- len pri utieraní, je to také hnedé...menštruáciu mám dostať tak o 4 dni...nič ma nebolí, pred vyše mesiacom som sa liečila na ureaplazmy - kontrola bola ok...vyšetrenie mam teda celkom aktuálne, nejaké cysty a pod. by to byť nemali.. možem byť tehotná? mali ste to niektorá takto?

kikagaj
16. nov 2016

@nessie_18 ahoj ako si dopadla? ja som dostala cca 6dní po plodnych dnoch a po styku hnedé špinenie, špiním 5dní, ale len pri utieraní (ten hnedy vytok je vovnutri, von sa nedostava , iba trosička) .. do menstruácie mám ešte pár dní... testovala si alebo?

milos32nika21
16. nov 2016

@magdalena114 daj fotku mozno uvidime dusika.....skus za dva dni ked ti nepridu.....a niake bolesti mas ako pred ms

sono2
16. nov 2016

@magdalena114 zmeraj ráno keď sa zobudíš bazálnu teplotu tj.teplotu v pošve. Ale Aj tak. Keby si bola tehu, test by pozitívny bol.

sardinka336
16. nov 2016

@kikagaj počkaj kým ti bude meškat menštruácia a potom si urob test ...skor mudrejšia nebudeš. A 5 dni hnede špinenie, predtým liečena na ureu tak to by som sa tak či tak objednala na gyndu lebo to nie je normalne...Co znamená ,,kontrola bola ok,, máš opakovaný ster negativny? Ak nie tak to kludne moze byt stale urea....niekedy sa to lieči dlhšie, tu mas o tom diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/bezuspesne-snazilkovanie-a-ureaplazma-mykoplazma/

kikagaj
16. nov 2016

@sardinka336 ahoj praveže ster bol negatívny, chvalabohu...

slnecnica333
16. nov 2016

Aky iny dovod okrem tehotenstva moze byt ze meskaju?sice len 2dni ale mne nezvyknu sm teraz chora ale nadcha by tomu asi nebranila.uz si fakt zacinam mysliet ze to je tehotenstvo hoci to boli neplodne dni.no mozno bola ovulacia z nejakeho dovodu posunuta hoci som nebola ani chora ani stres.na test a ku gynekologovi je este skoro.len 2tyzdne to by nebolo nic vidiet.

sibalka21
16. nov 2016

@slnecnica333 Ak ti meskaju treba si spravit test, ked meska MS test uz ukaze... Ale mozes mat cystu, kludne ti moze meskat koli tomu ze si nachladnuta, chora.... Mozes mat len obycajnu horm. nerovnovahu... Dovodov je vela ked ti meska, nie len koli tehotenstvu

slnecnica333
16. nov 2016

@sibalka21 som nevedela ze aj taka nadcha moze mat nato vplyv.

111kiki11155
16. nov 2016

Ahoj ak nebude vadit pridám sa do diskusie ....ak sa snažíte o bábetko netreba tlačit na pílu užívajte si spoločné chvíle s priatelom a aj on ked bude uvolnení tak sa podarí ide aj o psychiku poznala som manželsky pár 7 rokov sa snažilio dietatko a potom ked prestali na to mysliet sa im do roka podaril drobček čiže netreba na to mysliet len si užívajte 🙂

butterfly333
16. nov 2016

@111kiki11155 no to sa velmi lahko povie.

111kiki11155
16. nov 2016

Viem že ten pocit že strašne chceš toho drobca a nedarí sa je hrozný ale ozaj treba mysliet optimisticky aj priatel mal predo mnou priatelku a vždy šiel bez ochrany a po 6 mesiacoch nezostala tehotna a bum ja po 3 som zostala....treba sa nestresovat a čo sa má stat sa stane užívaj si každú chvílu s partnerom skús ho niečim prekvapit a hlavne netlačit 🙂....držím palce k drobcovi

magdalena114
16. nov 2016

@milos32nika21 bolesti jedine sem tam pichnutie a jak vecere jak lahnem tak pichanie a bolest ako na mrchu
@sono2 skusim zmerat no a aka ma byt idealna?

milos32nika21
16. nov 2016

@magdalena114 a uz ti kolko meskaju? Vyskusaj rano test keby si uz by nieco ukazalo ak nie chod k doktorke

sono2
16. nov 2016

@magdalena114 37 stupňov. Ráno. A test? Už sme sa pýtali?