icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sono2
16. nov 2016

@111kiki11155 nič V zlom. Viem, že to myslíš dobre, ale po 3 mesiacoch ostať tehu, nemáš šajnu, čo je túžba po dieťati... stres nerieši nič ani ničomu nebráni. Ono buď je ovulácia alebo nie. Buď sa vajíčko spermia spojí alebo nie.

butterfly333
16. nov 2016

@111kiki11155 milujem taketo čo ostanu hned tehu a idu tu kazat nam čo sa snažíme vyše dva roky. Tak nam tu prosím ta nerad ked o snažení nevieš nič nevieš čo my ženy tu prežívame .

111kiki11155
16. nov 2016

Prepáč chcela som vám dat dodat troška optimizmu ale vidím že to je zbytočné ...

111kiki11155
16. nov 2016

pridala som sa sem do diskusie nie kvôli tomu aby som niekomu tu radila ale viem čo je mat strach mala som rôzne zdravotne problemy počas tehotenstva od preeklapsie až po to že maličky bude mat downov syndrom a viete ako som to zvládla len vdaka tomu že som myslela pozitívne...ak niekoho tu urazili moje komentáre tak sa ospravedlnujem ale viem čo je strach o dieta

butterfly333
16. nov 2016

@111kiki11155 optimizmus? Ja som prišla o 5 deti jedno som porodila mrtve. Tie dve čo mám tak tie som si s velkymi problemami vyležala uplne cele tehu som ležala v nemocnii nevedela som čo je to uživat si štastne tehu kedže som ho preležala a modlila sa aby bolo všetko v poriadku. No vdaka bohu su deti zdrave a su to najcennejšie čo mam su mojim všetkom. No priali by sme si ešte jedno no trva to už vyše dva roky a zatial sa nedarí okrem juna čo som v 6tt potratila. Takže byt v klude nemysliet na to sa nedá. No verím že sa to ešte podarí.

111kiki11155
16. nov 2016

To mi je lúto ...dúfam že sa vám zadarí drobček ...držím palce

butterfly333
16. nov 2016

@111kiki11155 dakujem aj ja dufam .

duslin
16. nov 2016

Ahojte kočky. snazime sa o babo. kedze mam nepravidelnu menstruaciu neviem kedy mam plod. dni. ale som citala ze niekedy sa zadari aj ked niesu. tak mrška mi meska uz 2 tyzdne robila som si testy vsetky su neggat. 😞 pobolieva ma pod bruskom a mam slabo hnedy vytok asi 3-4 dni. neviem ci mi pride mrška alebo je to nejaky naznak mimina. mali ste niektora rovnake skusenosti? prosim poradte aom uz zufala

miriam1983
16. nov 2016

Dievcata bt po oplodneni moze stupat pomaly? Ze bola ovulacia a tak 10 dni len kolisala medzi 36.7 a 36.9,potom klesla jeden den a odvtedy stupa a drzi sa hore

miriam1983
16. nov 2016

@miriam1983 resp. Ta nizka bt bola pri uhniezdeni a po uhniezdeni tak pomalicky stupala. Moze sa to tak stat?

sibalka21
16. nov 2016

@duslin Treba ist k lekarovi... Malo kedy sa stane ze ked tak dlho meska tak test nieje este pozitivny... Nech lekar zoberie krv a spravi sono.... MOzes mat cystu alebo nejaky zdrav. problem

sono2
16. nov 2016

@miriam1983 trebalo by vedieť viac tvojich grafov. Ja už som presne vedela, kedy začína klesať, lenže mne aj test potvrdil ďaleko pred MS. Mne keď raz začala klesať BT viac nestúpla. Ani nekolísala. Len treba poznať svoje telo. Mať pravidelnú ms. Pokiaľ Neni a každý graf je iny, je to tazko.V každom prípade test by mal prezradiť A MS neprísť.

sono2
16. nov 2016

@sibalka21 prečo ak má pcos môže mať kľudne aj 50 dňové cykly. V každom prípade to Neni Ok. Mne v živote meškali maximálne deň. Takže ohľadom tehu neboli žiadne dilemy. Bazalka klesla zarobiť testy bolo úplne zbytočné. MS prišla vždy ako hodinky.

didi2102
16. nov 2016

@duslin kamaratke bola tehotna 3mesiace a vzdy bol test negativny sanca je ale nemusi to byt tehu ... skoc ku lekarovi

sibalka21
16. nov 2016

@sono2 Co? Nechapem na ktoru moju spravu teraz reagujes, ved pisala ze jej dva tyzden meska MS a testy ma negativne, tak som len napisala ze v kazdom pripade treba ist k lekarovi predsa...

miriam1983
16. nov 2016

@sono2 dakujem za odpoved. Ja som mala strasne slabu ms pocas ktorej som mala bt nad 37 a az 2 dni po skonceni mi klesla na 36.5 a odvtedy mi tak skakala az doteraz. Teraz sa drzi zasa nad 37. Moze tak kolisat aj v tt?

duslin
16. nov 2016

k lekarovi pojdem najskor o 2 tyzdne. lebo to casovo nestiham. a podla vas so nemam este jeden test urobit nuduci tyzden. ked tu aj didi pisala ze jej kamaratka bola v 3 mesiaci a test bol negat.
@sibalka21

milos32nika21
16. nov 2016

@duslin a ovu testy si nerobis

magdalena114
17. nov 2016

@milos32nika21
@sono2 baby nic z toho zase predbehla mrcha prisla......ach len sa o male snazime a vzdy nic :(

milos32nika21
17. nov 2016

@magdalena114 neboj sa mrcha prejde a idete od zaciatku....ja tiez cakam na mrchu v pondelok idem na dalsiu vyvolavacku idem ma porazit

sono2
17. nov 2016

@magdalena114 to ma mrzí.

sono2
17. nov 2016

@miriam1983 ono bazalna teplota to máš také doplňujúce K testu. Teraz Si V akom štádiu? Po tej ms? A zase máš 37? No, mne nekolísala V tehu. Mne to skôr príde na nejaký hormonalny problém. Pokiaľ je test negatívny nerobila by som si nádeje.

miriam1983
17. nov 2016

@sono2 teraz som pred ms. Ja som ju mala slabu,teplotu vysoku a az po skonceni klesla,skakala medzi 36.5-36.8 a teraz sa drzi nad 37.

sibalka21
17. nov 2016

@duslin To je uz tvoja vec ci spravis 4 testy alebo ani jeden... Ale ak bude neagtivny zbytocne budes sklamana... Ale to je mizive percento zien, ktore maju negat. testy aj v 3.mesiaci aj pocas tehotensva... Ak ti uz meska, musis mat v tele HCG hormon ktory to sposobuje, cize by si mala mat uz pozit. testy

sono2
17. nov 2016

@miriam1983 veď daj sem teda celý graf. Či meriaš len kedy príde? Píšem. Z jedného grafu ťažko súdiť, vychádzať. Trebalo by to viac grafov pozrieť.

sono2
17. nov 2016

@sibalka21 presne.

@duslin skôr by som šla na hormonalny profil nech pozrie Dr, lebo ti to hrozne skáče. Raz Tak raz tak MS. Že si tehu A testy sú negatívne, na to sa vôbec nespoliehaj. A dokonca tri mesiace, veď to nemá logiku.

miriam1983
17. nov 2016

@sono2 poslalasom ti ho 🙂

magdalena114
17. nov 2016

@milos32nika21 no dufam ze uz niekedy to vijde

duslin
17. nov 2016

Nič baby došli krámy.. 😞 chodim pravidelne inak na hormonalny profil. a mam zvyseny prolaktin. teraz mam brat nejake lieky na to. tak uvidime 😘

sardinka336
17. nov 2016

Tak tu baby napišu len ,,meškaju mi,, som tehotna? To je podla mna strašne malo aby človek mohol povedat či dotyčna moze byt alebo nemoze byt tehotna...

@duslin to si kde prosím ta čítala, ze mozeš otehotniet mimo plodne dni? To si len tie zeny mysleli, ze su neplodne dni a oni boli plodne...pripadne spermia prezila, skrátka na otehotnenie potrebuješ ovuláciu a zrele vajičko inak k nemu nepride. Cize bez vajička nieto otehotnenia. Uvadzaš ze mas zvyšeny prolaktin..a ,,sme doma,, to je to B čo vela zien nespomenie, len povie ze ,,jej meškaju,, z toho druhý ťažko niečo objektívne usudia. Zvýšený prolaktín moze bránit otehotneniu, je možné ze prave koli zvyšenemu hormonu máš nepravidelnu menštruáciu a teda dlhé cykly. Na tvojom mieste by som podnikla razantnejšie kroky ako cielene meranie bazalnej teploty na určenie ovulácie - či ju vobec máš a kedy asi, a navštivila aj endokrinologa ak si nebola.