icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nessie_18
22. nov 2016

@kikagaj ahoj prepáč že až tak neskoro nakoniec došla ms... Ale nestrácame nádej a snažilkujeme ďalej 🙂

kikagaj
22. nov 2016

@nessie_18 tak isto. Ale ideme dalej s usmevom a ono to pride

nessie_18
22. nov 2016

@kikagaj presne tak držím vám palce 🙂

darling111
23. nov 2016

Ahojte, prosím o názor, menzes mi mešká 10.deň a uz asi 2týždne citim miernu bolesť a napätie v podbrusku, konkrétne mam pocit, že cítim vajecniky...dnes na 10.den som si robila test,bol negatívny. S manželom sa uz rok snažíme o babo a nikdy mi tak dlho menzes nemeškal...Ďakujem

kata011
23. nov 2016

@darling111 ak by si bola tehotna test by ti pri meskani urcite ukazal dve cierky hned 😔 ....takze asi tehotna nie si ....alebo sa ti posunula ovulka..... 😕 ...

sibalka21
23. nov 2016

@darling111 Mozno cysta? Radsej zbehni k lekarovi....

darling111
23. nov 2016

@kata011 ďakujem za odpoveď, len aj moja známa a aj tu som sa dočítala, ze niekomu na 10. Den ukazal test negativny, a o par dni bol uz pozitivny...len som chcela vedieť ci sa to uz nejakym ženám stalo, mojej známej ukázal pozit.test az na 14.deň

sono2
23. nov 2016

@darling111 tehotná nebudeš. A po roku môžete začať riešiť neplodnosť.

kata011
23. nov 2016

@darling111 vsetko je mozne...ale je to skor vynimka...

kata011
23. nov 2016

@darling111 mne tiež meškala 8 dni a tiež som si myslela že je to tehu,,,,,ake testy negativne a to mavam pravidelny cykllus a to sa mi stalo prvy krat ,,,,,,,a nakoniec ms prisla na 10 den....takze asi hormony 😲

kata011
23. nov 2016

@darling111 mozes byt aj prechladnuta alebo mat zapal tak radsej chod k lekarovi 😨

darling111
24. nov 2016

@kata011 ahoj, dnes som bola u gynekologicky, nue je to cysta ani zapal,všetko mam uplne v poriadku, povedala ze s najväčšou pravdepodobnosťou som tehotna a ak to test ešte neukazal,to nevadi, mam si ho urobiť o par dni opäť a odoberu mi aj krv. Ze aj ked som tehotná,nemusí to test hneď ukázať...takže nestracam nádej 🙂

ja197
25. nov 2016

Ahojte, najskôr sa posnažím opísať situáciu...brala som HAK asi 3 roky, vystriedala som ich pár ale v poslednej dobe už nerobila dobre tak som ju nakoniec vysadila úplne, nie že by sme sa išli naplno snažiť o dieťa ale skôr na také predbežné prečistenie organizmu...po vysadení som čakala na 1. menštruáciu 45 dní, bola intenzívna ako normálne...cca 2 týždne po začiatku tejto MS asi 12DC ma bolelo podbruško a mala som hustý výtok, o deň na to prišiel priateľ z práce a bez ochrany alebo čohokoľvek iného išlo všetko do mňa, citujem jeho slová "skúsime čo to spraví" 😀, cca týždeň po tom ma stále to podbruško bolelo, potom to však prešlo... Teraz je 3 týždne od toho styku, MS som očakávala asi v utorok, lenže kvôli tabletkám neviem presne určiť svoj cyklus...Dnes je piatok, MS nikde, ani sa necítim na to ze by mala prísť...test sme robili v nedeľu, bol negatívny ale to bolo ešte asi skoro naň...Doteraz som nad tým moc nerozmýšľala, mám veľa práce, ale zaujímalo by ma či mal niekto podobnú skúsenosť 🙂 ďakujem

lucinocka
25. nov 2016

@ja197 a neni jednoduchsie kupit dalsi test jak filozofovat?

ja197
25. nov 2016

samozrejme, že je...ale vzhľadom k tomu že neviem kedy mám MS očakávať, neviem ani to kedy by bolo vhodné ho urobiť...

kata011
25. nov 2016

@ja197 podla po troch tyzdnoch od styku by ti tehu test urcite ukazal takze si myslim ze tehu isto nie si

ja197
25. nov 2016

@kata011 test som robila v nedeľu...

kata011
25. nov 2016

@ja197 je uplne jedno kedy ma prist MS pri testovani, pretoze dlzka cyklu nie je i tak kazdy mesiac rovnaka a je to zavisle od toho kedy zena mala ovulaciu...teda cim neskor ovu tym neskor MS..a pokial ves ked si mala ovu..resp... datumk kedy si mala nechranan styk a ked to bolo pred tromi tyzdnami tak to by ti isto uz test ukazal a nemusis riesit kedy pride ms..vsetko zalezi od toho okolko dni si od ovulacie. resp. od styku a tri tyzdne je uz dost na to aby ti tehu test ukazal........v mojom blogu mam svoj test na 19 den po ovulacia a uz je jasne 😉

kata011
25. nov 2016

@ja197 a to je kolko dni po styku nedela???

kata011
25. nov 2016

@ja197 toto je moj test 19. den po ovulacií.....

ja197
25. nov 2016

@kata011 v nedeľu to bolo 15 dní od styku...vôbec sa nerozumiem do týchto počtov 😀

kata011
25. nov 2016

ja197 15 den od styku je tiez dost na to aby ti ukazal test pekne dve ciarky.....mne ukazal uz 8 den od styku sice uplne slabulinku druhu ciarku ale bola tam 😉.........

ja197
25. nov 2016

@kata011 ďakujem za info 😊

kata011
25. nov 2016

@ja197 inak po tom sajrajte HAK co si do seba davala 3 roky by si podla mna mala aj velke stastie ak by si otehotnela najskor po pol roku

sibalka21
25. nov 2016

@ja197 ja si tiez myslim ze tehotna niesi, je normalne ze mas bolesti aj nepravidelny cyklus, kludne to moze byt od vysadenia hak... Pockaj do pondelka a ked nedorazi tak sprav test, v kazdom pripade chod k lekarovi

ja197
25. nov 2016

@sibalka21 ja viem, že to teraz bude trvať sa ustáliť nejako v cykle, preto som aj rada, že som ju vysadila teraz, keď ešte nejdeme naplno na plodenie 😊

monka12
25. nov 2016

Ahojte robila som si test a ukázalo my že 1 ciarku vidno tuho a druhá ciarka tam tiež bola ale nebola taká tuhá ale slabšia a bolo ju vidno a ms mám už pomaly 16 deň a takú slabu nie silnú ďakujem za radu

eliska1986
25. nov 2016

Ahoj monka,ked mas slabu ms moze to byt ze si tehotna.pridaj foto do diskusie duch na teste baby ti to ohodnotia.

monka12
25. nov 2016

Neviem či to bude dobre vidno ale nejak tak my to ukazalo

nivea777
25. nov 2016

test je pozitivny @monka12