Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ved to nie je duch preboha zeny 🙈To je pozitivny test jak oci 😊Gratulujem🙂
Tak to je super ďakujem vám všetkým a prečo potom mám tak strašne dlho tie kramy nie a nie prestať nebude to dačo vážne?
Niektore zeny maju menstruaciu pocas tehu to nebude take vazne a ja som na zaciatku 4mes .a mam vytok ktory tiez nie je nic hrozne a je to normalne😉ale gynekologa navstiv co najskor
Aj prsia má bolia ani chytiť si ich nemôžem ako keby my začali rásť a aj bradavky mám citlivé aj to môže byť niečo spojene s tehotenstvom?
Ahojte. No, ja viem, hlupa otázka, ale zaujímajú ma vaše názory a skúsenosti. V utorok 8 deň cyklu, som mala nechraneny styk, mm prišiel po pracovnej ceste po dlhšom čase domov a tak sme sa akosi neovladli a išli sme naplno. Dnes 12 deň cyklu som mala iba slabulinke krvácanie. Myslíte že je to už ovulácia, alebo by to už mohla byť uhniezdovanie? Viem, že na sto percent sa to takto nedá určiť a na tehu test je ešte skoro, ale som seknuta v krížoch a bojím sa si dať niečo od bolesti. Už máme deti a ďalšie neplanujeme, ale dnes ma to slabé spinenie zaskočilo, viem, že som to mala, keď som čakala najmladšiu dcéru. Vďaka za vaše názory.
Ešte som zabudla, cyklus mám v celku pravidelný 30-32 dní.
ahojte žienky🙂Stalo sa vám už že po plodných dnoch Vás bolelo velmi v podbrušku že mate pocit že Vam pride mrcha..Do mrchy mám ešte 2týždne.Co to moze byť?
@eliska1986 áno bežne to mávam cez plodne dni 😉 Takze to môžeš mat z toho že ovulujes
nivea777 -v pondelok idem ku doktorke tak uvidím čo my povie
karmela a mavas taky pocit cez vsetky plodne dni?ze ti pride ms?
@darling111 ahoj,ako to vyzera?robila si si uz dalsi test ci uz si dostala ms?
@eliska1986 ano aj ja to mavam cez plodne dni, je to normalne
@eliska1986 áno mávam to tak Raz pobolieva menej raz viac aj po ovulácii
Ahojte 🙂 zase píšem ja. Menštruácia stále neprišla, mala som dostať 21.11.2016.. testy som si robila v pondelok a stredu ale boli negatívne. Použila som testy z kauflandu tak neviem či sú spoľahlivé alebo citlivé. Prsia má bolia strašne ako modriny. Nachladnuta nie som. Môže byť že test mi ešte neukazuje nič lebo mám málo hcg ?
@alexandra1995 meska ti tyzden testy by si mala mat pozitivne ak si tehotna, aj keby ti pomalsie rastie hcg, ale to su len vynimky... Skus v pondelok znovu test ak bude negativny tak chod na vyvolavacku k lekarke
Ahojte, som tu nova, prosim o vas nazor, 4.11-6.11. som mala pohlavny styk s manzelom, 7.11., som dostala ms, nie len spinenie, ale klasiku. 20.11. som zvracala, do 24. mi bolo zle od zaludka. Potom to preslo, ale stale mam palenie zahy. Dojcim dieta, no zacalo mi odmietat mlieko, neviem ci preto, ze je chore, sopli, alebo som tehu, 23.11. som si robila test bol negativny. Cyklus mam cca 30 dni, vykyvy max 1-2 dni. Myslite, ze som tehotna?dakujem
@danka221122 nie, podla mna niesi tehu.... Mala si normalne kramy a testy negativne... Zle ti mohlo byt aj z ovulacie, ta ma tiez rozne priznaky... Mohla si mat len crevnu virozu....Preco by ti odmietalo mlieko koli tehu? ... Ak je chore je normalne ze mu nechuti... Ak by si mala priznaky tehu, musela by si mat aj HCG v krvi a pozit. testy, minimalne naznak ciarky...
@danka221122 suhlasim s sibalka21.....asi nie si tehu
Sibalka21 nie nechcem sa pochvalit len sa dlho snazime a uz sa obavam. Len preto som sa pytala
@sibalka21 dievca nebud taka utocna, nie kazdy sa v tych testoch tak vyzna, dotycna asi este nebola tehotna tak sa chce len uistit... ja som si tiez spociatku myslela ze ciarka musi byt silna ze mi oci vyrazi O🙂
@menna78 podla mna sa mozes zacat tesit, ja som mala testy podobne a som tehu, gratulujem 🙂

@monka12 test je pozitivny gratulujem 🙂