icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

pepka29
25. nov 2016

@monka12 test je pozitivny gratulujem 🙂

walkyra88
26. nov 2016

Ved to nie je duch preboha zeny 🙈To je pozitivny test jak oci 😊Gratulujem🙂

monka12
26. nov 2016

Tak to je super ďakujem vám všetkým a prečo potom mám tak strašne dlho tie kramy nie a nie prestať nebude to dačo vážne?

karmela
26. nov 2016

@monka12 zajdi k Dr nemusí to byt vážne,test máš pozitívny len nieje dobre ked tak dlho špiníš..Zajdi na pohotovosť možno ti nasadia tabletky a pozrú ta ultrazvukom..Držím palce.

walkyra88
26. nov 2016

Niektore zeny maju menstruaciu pocas tehu to nebude take vazne a ja som na zaciatku 4mes .a mam vytok ktory tiez nie je nic hrozne a je to normalne😉ale gynekologa navstiv co najskor

monka12
26. nov 2016

Aj prsia má bolia ani chytiť si ich nemôžem ako keby my začali rásť a aj bradavky mám citlivé aj to môže byť niečo spojene s tehotenstvom?

nivea777
26. nov 2016

@monka12 moze ale aj nemusi.. mna bolievali hrozne prsia pred kazdou MS..ale ked mas pozitivne testy tak nie je nad cim polemizovat

lolitkaxi
26. nov 2016

Ahojte. No, ja viem, hlupa otázka, ale zaujímajú ma vaše názory a skúsenosti. V utorok 8 deň cyklu, som mala nechraneny styk, mm prišiel po pracovnej ceste po dlhšom čase domov a tak sme sa akosi neovladli a išli sme naplno. Dnes 12 deň cyklu som mala iba slabulinke krvácanie. Myslíte že je to už ovulácia, alebo by to už mohla byť uhniezdovanie? Viem, že na sto percent sa to takto nedá určiť a na tehu test je ešte skoro, ale som seknuta v krížoch a bojím sa si dať niečo od bolesti. Už máme deti a ďalšie neplanujeme, ale dnes ma to slabé spinenie zaskočilo, viem, že som to mala, keď som čakala najmladšiu dcéru. Vďaka za vaše názory.

lolitkaxi
26. nov 2016

Ešte som zabudla, cyklus mám v celku pravidelný 30-32 dní.

eliska1986
26. nov 2016

ahojte žienky🙂Stalo sa vám už že po plodných dnoch Vás bolelo velmi v podbrušku že mate pocit že Vam pride mrcha..Do mrchy mám ešte 2týždne.Co to moze byť?

karmela
26. nov 2016

@eliska1986 áno bežne to mávam cez plodne dni 😉 Takze to môžeš mat z toho že ovulujes

monka12
26. nov 2016

nivea777 -v pondelok idem ku doktorke tak uvidím čo my povie

eliska1986
26. nov 2016

karmela a mavas taky pocit cez vsetky plodne dni?ze ti pride ms?

23petka
26. nov 2016

@darling111 ahoj,ako to vyzera?robila si si uz dalsi test ci uz si dostala ms?

sibalka21
27. nov 2016

@eliska1986 ano aj ja to mavam cez plodne dni, je to normalne

sibalka21
27. nov 2016

@lolitkaxi no styri dni po styku si myslim ze je skoro na uhniezdovanie, a kedze si 12DC mozes mat aj ovulaciu, ked ju mavas v takomto case... Pockaj do mrchy a uvidis...

karmela
27. nov 2016

@eliska1986 áno mávam to tak Raz pobolieva menej raz viac aj po ovulácii

alexandra1995
27. nov 2016

Ahojte 🙂 zase píšem ja. Menštruácia stále neprišla, mala som dostať 21.11.2016.. testy som si robila v pondelok a stredu ale boli negatívne. Použila som testy z kauflandu tak neviem či sú spoľahlivé alebo citlivé. Prsia má bolia strašne ako modriny. Nachladnuta nie som. Môže byť že test mi ešte neukazuje nič lebo mám málo hcg ?

kata011
27. nov 2016

Pravdepodobne nie si tehotna...a ten test z kaufu som mala......je spolahlivy ale he 25 kovy......mne pekne ukazal v den ocakavanej ms.....

sibalka21
27. nov 2016

@alexandra1995 meska ti tyzden testy by si mala mat pozitivne ak si tehotna, aj keby ti pomalsie rastie hcg, ale to su len vynimky... Skus v pondelok znovu test ak bude negativny tak chod na vyvolavacku k lekarke

menna78
27. nov 2016

Zienky toto je moj dnesny test .mrchu mam dostat za 5 dni.co mysli te je to tam?

danka221122
27. nov 2016

Ahojte, som tu nova, prosim o vas nazor, 4.11-6.11. som mala pohlavny styk s manzelom, 7.11., som dostala ms, nie len spinenie, ale klasiku. 20.11. som zvracala, do 24. mi bolo zle od zaludka. Potom to preslo, ale stale mam palenie zahy. Dojcim dieta, no zacalo mi odmietat mlieko, neviem ci preto, ze je chore, sopli, alebo som tehu, 23.11. som si robila test bol negativny. Cyklus mam cca 30 dni, vykyvy max 1-2 dni. Myslite, ze som tehotna?dakujem

sibalka21
27. nov 2016

@danka221122 nie, podla mna niesi tehu.... Mala si normalne kramy a testy negativne... Zle ti mohlo byt aj z ovulacie, ta ma tiez rozne priznaky... Mohla si mat len crevnu virozu....Preco by ti odmietalo mlieko koli tehu? ... Ak je chore je normalne ze mu nechuti... Ak by si mala priznaky tehu, musela by si mat aj HCG v krvi a pozit. testy, minimalne naznak ciarky...

kata011
27. nov 2016

@danka221122 suhlasim s sibalka21.....asi nie si tehu

menna78
27. nov 2016

No Co zienky mozem sa tesit ?moze to byt tehotenske. Bo sa snazime uz 9 mesiacov.

lolitkaxi
27. nov 2016

@sibalka21 No veď nič iné mi ani neostáva, len čakať. 😅

sibalka21
27. nov 2016

@menna78 ako prepac ale sama vidis ze tam mas jasne ciarky, tak naco sa pytas? ... Ako pokial sa chces pochvalit ze mas ciarky tak jasne, gratulujem 🙂 Ale sama musis vediet ze dve ciarky znamenaju tehotenstvo....

menna78
27. nov 2016

Sibalka21 nie nechcem sa pochvalit len sa dlho snazime a uz sa obavam. Len preto som sa pytala

dori92
27. nov 2016

@sibalka21 dievca nebud taka utocna, nie kazdy sa v tych testoch tak vyzna, dotycna asi este nebola tehotna tak sa chce len uistit... ja som si tiez spociatku myslela ze ciarka musi byt silna ze mi oci vyrazi O🙂
@menna78 podla mna sa mozes zacat tesit, ja som mala testy podobne a som tehu, gratulujem 🙂

sibalka21
27. nov 2016

@dori92 nie som utocna, ved som jej napisala ze pokial sa chce pochvalit tak gratulujem... Ale ja som si nikdy nemyslela ze ciarka musi byt silna, proste ked je tak som tehotna... A pokial viem net je plny takychto veci, cize si myslim ze zena by mala vediet co to znamena...