icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

dori92
27. nov 2016

@sibalka21 nuz a vidis, nie kazda to hned vie 🙂 ved je to v poriadku, len chcela aby sme ju povzbudili, uz sa snazia 9 mesiacov tak preco jej nespravit radost? 🙂
Pekny dnik ti prajem 🙂

butterfly333
27. nov 2016

9 mesiacov snaženia nieje vela su tu ženy čo sa snažia roky my sa snažím už 2,5roka. Jasne ked su na teste // tak je to tehu.

dori92
27. nov 2016

Tak ano, v tom pripade zenam ktore su tehotne skor ako po roku snazenia ani nebudeme odpisovat, lebo ved sa snazia kratko. Ale tato tema nieje o dlhorocnych snazilkach, tato tema nesie nazov "som tehotna?" - z toho mi vyplyva ze sa smie spytat na nazor ktokolvek.
To ze to nevie naisto z vyledku jej testu uz neovplyvnime, nie kazdy je rovnaky a vie vsetko hned..

kata011
27. nov 2016

@menna78 jasne teš sa.....si tehu !!!!! držím palce aby ti silnela 👏🤰

duslin
27. nov 2016

Ahojte baby. minule som sem pisala lebo mi meskali kramy. meskali 2tyzdne a potom prisli lenze som mala taky blby pocit. citila som sa inak ako obycajne pred kramamy. teraz skoncili vo stvrtok. a od vcera citim take pichanie v podbrusku krize ma bolia a som taka askosi nervozna. ako keby mala pris mrcha. testy som si robila pred kramamy asi tyzden a boli negat. 😞 mozu byt podla vas tieto bolesti teda pichanie priznakom tehotenstva? alebo nejaka cysta? 😞 mam si podla vas urobit test?

sibalka21
27. nov 2016

meskala ti ms, mala si negativne testy a nakoniec aj tak prisla... uz by si mala davno pozitivne testy... nebudem ti davat zbytocne nadeje, nemyslim ze si tehotna.... aj tak je to len na tebe, ak chces sprav test, ak nie tak nerob...

monka12
28. nov 2016

Predstavte si bola som dneska u doktorky povedala som jej čo ako je ukazala som jej test v mobile ho mám odfotený taký istý ako som sem dávala a povedala my že ten test neni pozitívny tak čo si o tom myslíte? A robila my aj výter aj krv my brala a aj my robila zo spodu ako keby ultrazvuk niečo také a potom povedala že by mohlo ísť o mimomaternicové tehotenstvo v stredu my prídu výsledky tak som zvedavá čo ukazu

menna78
28. nov 2016

@monka12 a to ti akoze len tak toto trepla. ?A kedy si si robila test?pred mrchou alebo po mrche?

walkyra88
28. nov 2016

@monka12 mimomaternicove tehu som mala a tiez test ukazal dve ciarky aj priznaky som mala...;(ale pol roka po som otehotnela a som v 4mesiaci🙂

monka12
28. nov 2016

@menna78 veru len tak a robila som si test cca25.11.a cez kramy lebo ja už ich mám 17 dni

walkyra88
28. nov 2016

Tak ked mas 17dni menstruaciu to je urcite mimomaternicove tehu...

karmela
28. nov 2016

@monka12 na ten test ti povedala že je negatívny ????? Co je slepá ???? A dala ti aspoň nejaké tabletky veď ty si nemala ducha na teste ale viditeľnú druhu čiarku 🙄 Nerobila sisi další test od toho posledného ? Ak nie správ ak bude čiarka zase silnejšia chod k inému gynekológovi na vyšetrenie nech ta pozrie veď ms mat 17 dni je choré a ta beda chce čakať do stredy Ach niektorých Dr by som poslala kydať hnoj a nie sa starať o ženy plus tehotné držím palce aby to dobre dopadlo

luli15
28. nov 2016

Mala som styk 24.11 cez plodne dni a sprabil sa do mna... do ms mm este tyzden . Mam kupeny test a je na nom napisne ze po 5 dnoch oplodneni uz by mal ukazat vysledok.. mm si uz spravit alebo dokedy cakat??

blcha123
28. nov 2016

@luli15 mne osobne ten test ukázal negatívne a nakoniec som v tom tak vyckaj do 1. dňa menzesu 😉

walkyra88
28. nov 2016

Mne ukazal tyzden pred menstru.😉

monka12
28. nov 2016

@karmela veru na ten my povedala a nedala my nič žiadne tabletky a že to môže byť mimomaternicové tehotenstvo so spodu ultrazvukom pozerala vyter brala a krv stredu mám volat o výsledky a potom my povie ako ďalej a nerobila som si ďalší test

luka151
29. nov 2016

ahojte.. sú podla vás tehotenské testy spolahlivé?

kata011
29. nov 2016

@luka151 urcite ano j mok gynekolog mi to povedal

sibalka21
29. nov 2016

@luka151 samozrejme ze su...

karmela
29. nov 2016

@monka12 tak to je slepá Dr ako puk..Držím ti palce mohla si este skúsiť test ci nieje silnejšía čiarka uz tamten si mala silný..Neviem takej Dr by som asi veľmi nedoverovala ako tehuľka potom co ti na test povedala že je negatívny blbá

walkyra88
29. nov 2016

@karmela povedala ze to vyzera na mimomaternicove tehotenstvo predovsetkym😉

monka12
29. nov 2016

@karmela dneska my volala doktorka že už sú výsledky a že nevypada to dobre že je tam pravdepodobne mimomaternicové tehotenstvo tak zajtra ráno na lačno mám prísť ku nej aj zbalené veci mám mať že sa môže stať že zostanem v nemocnici

walkyra88
29. nov 2016

@monka12 zazila som to drzim palce a neboj sa..

monka12
29. nov 2016

@walkyra88 diky veru že sa strašne bojím

dagaz
29. nov 2016

@monka12 drzim palce. Zazila som mimomaternicove. Neboj✊

monka12
29. nov 2016

@dagaz diky a to sa môže len raz takéto tehotenstvo prihodiť alebo viac krát?

dagaz
29. nov 2016

@monka12 ja som mala 3x😢

monka12
29. nov 2016

@dagaz je to strašné keď niečo takéto príde :'(:'(:'(

dagaz
29. nov 2016

@monka12 je..prve som preplakala pstatne uz som bola akosi obrnena....

monka12
29. nov 2016

@dagaz ja tiež len plačem je to veľmi ťažké a ešte som ho aj videla na obrazovke